» »

Kje lahko v Sloveniji probam Herman Miller Aeron stol pred nakupom?

Kje lahko v Sloveniji probam Herman Miller Aeron stol pred nakupom?

bhfg ::

V iskanju udobnega stola za sedenje pred računalnikom zaradi hudih bolečin v vratu in menjavi več stolov, sem dobil željo po nakup (baje) najboljšega stola - Herman Miller Aeron, vendar bi ga rad pred nakupom probal.

Poskusil sem že vse možne stole, predvsem iz IKEE, ker sem gorenc in hočem dobit poceni opcijo, če se da. Poskusim sem JÄRVFJÄLLET (najdražji iz njihove zasedbe, obup), MARKUS (boljši vendar se mi je zaradi "opore" za glavo, ki glavo samo potiska naprej, bolečina v vratu samo še poslabšala), zato sem šel v iskanje stola brez "opore" za glavo, ki dela samo škodo. Tako sem kupil njihov nov stol SMÖRKULL, ki je sicer v redu, vendar je problem pri tem, da ni mogoče nastaviti kota sedenja, ki bi mi ustrezal (ena opcija je da sediš pod 90 stopinj, kar mi je preveč neudobno, druga pa je da si malo zleknjen, vendar je za moje pojme to preveč in to ustvari preveč stresa za torakalno hrbtenico). Rabil bi ravno funkcijo naklon vmes, ki je pa ni.

Zato sem rekel, da se bom nehal zajebavati s temi poceni opcijami in šel na Herman Millerja. Ergolesa nočem, ker sem bral nitke tu in se zdi da so le dropshipperji iz Kitajske. Ima kdo še kakšno drugo priporočilo?

Imam pa že dvižno mizo, računalnik na nivoju oči, ergonomsko brezžično miško in tipkovnico.

Hvala.

mihor ::

V Mariboru imaš firmo, mislim, da je InterBiro ali nekaj takega. Vsekakor sprobaj, ker stol ti res mora 'sest'.

Osebno Millerja nisem sprobal, sem pa sprobal razne Steelcase stole. In enega nabavil. Seveda sem bil balkanski cigan in nisem šel kupit novega, ker so totalno overpriced... Sem raje naročil refurbishanega pri https://offeco.nl/, kjer dobiš Millerje recimo za nekih 500 eur. Steelcase so podobna cena. Imaš še neke nizozemce, ki prodajajo refurbishano robo, ampak sem pozabil kateri so že, lahko pogooglaš. Skratka z Offecotom sem imel sam super izkušnjo.

VelkBla ::

Kaj pa Heka Interier?

nejc_nejc ::

Jaz rešujem take probleme s sklecami, trebušnjaki in kolebnico.
Na ta način, če je možen, bo že do sedaj dober stol, dober. Razliko boš "nakvihtal".

Zgodovina sprememb…

mihor ::

nejc_nejc je izjavil:

Seveda, vaje za core so najboljše. Če jih delaš redno, vsaj 2-3x tedensko, boš hitro videl napredek. Dosti manj bolečin, boljša stabilnost pri športih itd. Tole recimo:

Ganon ::

mihor je izjavil:

V Mariboru imaš firmo, mislim, da je InterBiro ali nekaj takega. Vsekakor sprobaj, ker stol ti res mora 'sest'.

Osebno Millerja nisem sprobal, sem pa sprobal razne Steelcase stole. In enega nabavil. Seveda sem bil balkanski cigan in nisem šel kupit novega, ker so totalno overpriced... Sem raje naročil refurbishanega pri https://offeco.nl/, kjer dobiš Millerje recimo za nekih 500 eur. Steelcase so podobna cena. Imaš še neke nizozemce, ki prodajajo refurbishano robo, ampak sem pozabil kateri so že, lahko pogooglaš. Skratka z Offecotom sem imel sam super izkušnjo.

Kako izgleda prenovljen stol? Je opaziti znake obrabe? Kaj vse je prenovljeno/zamenjano? Od koga jih odkupijo?

bemfa ::

Boleč vrat ni zaradi stola, ampak zaradi nepravilne drže. Praviš 'računalnik' v nivoju oči, torej prenosnik? To ergonomsko ne more štimat, docking station + ločen ekran in tipkovnica.

tikitoki ::

nejc_nejc je izjavil:

Na ta način, če je možen, bo že do sedaj dober stol, dober. Razliko boš "nakvihtal".

Res je. Stol ne bo čudežno rešil težav zaradi preveč sedenja.

pegasus ::

Also, aeroni so zares precej poceni. Moj mi služi že 25 let. Imho ena boljših investicij.

bastadu ::

V službi smo imeli na testu Aerona, večino nas ni prepričal, zelo neudoben stol (predvsem okvir v sedalnem delu se zelo občuti) in drag kot žafran, je pa res da je narejen kot tank ...

Ring0Ruin ::

mihor je izjavil:

nejc_nejc je izjavil:

Seveda, vaje za core so najboljše. Če jih delaš redno, vsaj 2-3x tedensko, boš hitro videl napredek. Dosti manj bolečin, boljša stabilnost pri športih itd. Tole recimo:

Seveda, pa tudi moskim bos s six packi veliko bolj vsecen, tako, da ne bo problem dobiti istospolnega seksa.
Tega ne pisem jaz, sem se cepil proti Covidu in sem ze leta mrtev. Baje.

Ljudje, ki najbolj mahajo z zastavami, si je ne zasluzijo imeti.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup pisarniskega stola... (NE ergoles)

Oddelek: Loža
4512658 (5359) kuglvinkl
»

Kvaliteten stol, ki omogoča kar se da zdravo sedenje (strani: 1 2 )

5210194 (6961) STASI
»

Pisarniški stol

4110320 (6113) Qushaak
»

Kako narest sklece bolj zaj**** (strani: 1 2 )

549293 (7156) xCore

Več podobnih tem