Forum » Loža » Ker je DOBR prevajalni program, če sploh je..
Ker je DOBR prevajalni program, če sploh je..
Filo ::
Ja....Evo zadeva je taka....rabim en dobr prevajanlni progarm ki bi mi prevedel iz angleščine v slovenščino ni nujno, da je popoln, važno je da dela (vsaj približno, napake bom že popravil...) :) A kdo ve za kakšnega?
Dalmatinc ::
Kje se to dobi?
Dejte mi povedat al pa moj mail: Dalmatinc@email.si
mam ADSL, če je to zastojnski prgram, pa tud drgač mi sporočite če ga mate ali kje ga dobiti
Dejte mi povedat al pa moj mail: Dalmatinc@email.si
mam ADSL, če je to zastojnski prgram, pa tud drgač mi sporočite če ga mate ali kje ga dobiti
evo jest sem na netu malo bolj pobrskal in sem našel tale link ftp://csd.uniyar.ac.ru/pub/win9x/edu/wtsloeng.exe
Ja res sem se ZELO POTRUDU!
Ja res sem se ZELO POTRUDU!
No če je kšnmu ratal ga presnet je dobr jest sem ga presenu poll pa file is damaged tako da....
The hunt is back on...
...ohhh goddamnit
The hunt is back on...
...ohhh goddamnit
para! ::
Programa na poznam, vendar jaz ponujam nadvse kvalitetne in dokaj ugodne prevjalske storitve na področju angleškega jezika.
Se priporočam, vsi zainteresirani na e-mail .
Se priporočam, vsi zainteresirani na e-mail .
Death before dishonor!
ja sej iz tega naslova sem hotel nejprej DL pa ni delal tako da sem se mogu podat lovit, tako da...
Milsm tm je kao eno napako javl al neki...kr neki...
Milsm tm je kao eno napako javl al neki...kr neki...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iscem delo, delanje iger.Oddelek: Programiranje | 2186 (1751) | BigWhale |
» | problem (najverjetneje) z Leadtek GF4Ti4400 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3239 (2529) | Blizz |
» | Malimehki stegni seOddelek: Operacijski sistemi | 922 (615) | b4d |
» | Kateri avto do 200k?Oddelek: Loža | 2516 (1907) | krneki0001 |
» | A je to DOSEZEK??? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 6071 (4556) | msmiha |