» »

Malimehki stegni se

Malimehki stegni se

b4d ::

Joj, zdej mi je pa prekipelo, da me bo ta k od MSja j na vsakem koraki. Zdej mi še explorer ves čas javlja o nekih napakah. Boh jim daj pameti, ki ne znaju ča delaju.
Ni druge, bo treba Linux kr lepu nazaj dat na mašino. Ta post je narejen samo zato, da lahko jest malce sprostim svojo jezo do MSja, s tem nisem tel nikogar užalit, sam MS nej si gre kr lepo u...>:D >:D >:D ;((

Sergio ::

lepo, da to deliš z nami.

evo, ma še kdo kakšno kulturno usmerjeno sprostitveno kritiko proti malemu inu mehkemu? izživite se. :D
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

krucymucy ::

Tistemu kateri je j**** od MS! :D
Res mi ni vedeti od kod taka mržnja proti MS-ju ... mislim, da je stabilnost sistema odvisna jako tudi od uporabljajočega osebka! Lahko pa se tudi motim! :D

P.S. Sicer pa se v Kateremkoli OS-u od MS-ja, da lepo uporabljat kaki drugi internetni prebrskalnik kot IE... ti kar lepo na linux, kjer je še ekran zategnjen...

Justy ::

Ma Sergio, namesto da bi take teme brisal, pa se spodbujas male otrocicke da naj javkajo in civkajo kako nic ne znajo.... take teme pomoje glih tako kot teme ala warez in se kaj ne spadajo sem. Ce ste ze tam tko strogi in delate red, ga dajte se glede tega.....

Za vse tiste ki se jezite cez winse in pravite da je Bill lame vam pravim da ste vi se vecji lame k ne znate se stistema postavt...... otrocicki..... civ civ.... pomlad je tu.....

tejo ::

Jah, problem MalegaMehkega je v tem, da se obnaša kakor se mu zljubi, požvižga se na vse zakone, pa še pri cenah je hudo čuden (za 4 leta star OS hoče še vedno enako denarja kot takrat, pred štirimi leti)!

Samo se pa ne strinjam z vsemi, ki se pritožujejo da se jim OS stalno sesuva in ob tem obtožujejo MalegaMehkega. Mogoče že res, samo je to odvisno od uporabnika, koliko šare namešča na računalnik, pa od samih komponent računalnika.

Jest sem trenutno na XPjih in lahko rečem da so zares izvsten OS!

Justy: raje vidim, da bentijo nad Microsoftom, kot pa da zafloodajo forum ali kaj takega... Razumeš? :D
on se ji zoperstavi.

IceIceBaby ::

Kdor govori da so windowsi stabilni in oh in sploh ocitno se ni probal nobenga drugega OSa. Tudi resourcov ne izkoriscajo glih najbols. Je pa res da so za 90% uporabnikov v sloveniji najboljsi OS predvsem zarad dobre podpore slovenscini in zaradi ogromno programov in iger.
Sicer so se pa zelo popravli v verzijah 2000 in XP. Ampak se vedno. To da potegnes strom iz racunalnika pa ti komplet vse nastavitve od userjev v XPjih zbrise za mene ni dobr :D

drugace pa check this

Zgodovina sprememb…

R0K ::

Na rač. je trenutno po moji oceni najbolš imet Win98 (SE) in enega od Linux-ov (Mandrake - za začetnika, RedHat alpa SuSe če že nekaj znaš) in eno particoji za probavanje drugih OSev :)

Justy ::

ROK, res so win98 se vedno zlo ql in vredu sistem, samo za resno delo (programi in podoben stuf) so tu win2000 in xp mnogo mocnejsi, pa tud recimo glede igrc, tiste ki delajo v xp-jih delajo mnogo hitreje kot pa v win98...... tko da pocas bomo se tisti redki ki poleg drugih osev se vedno uporablamo win98 pocasi le te opustili... Druga je pri tistih, ki imajo malo bolj svoh racunalnike...

Sergio sej te razumem;) , samo jst bi pa se raje videl da bi poklicali na Microsoft in njim tezili, samo najprej jih bojo vprasal kdaj, kje so kupili winse in naj povejo registracijsko..... pa mislim da bo na drugi strani kmalu slisati: "Halo,....... halo? A je se kdo na zvezi?" :D

maš prav, ja... :D
on se ji zoperstavi.

bobby ::

fiumandb: a si winse kupi??? :D
če si potem začni MSju težit.
če si mislu da ti napake javlja Internet explorer, potem kot alternativo za test probaj Opero. ni popolna ampak je velik hitrejša pa tud stabilnejša.

b4d ::

Ma dejte no sam mal sem se izživljou, itak ih nism kupu.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia Oyj odslej Microsoft Mobile Oy

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
85244 (4335) CyberPunk
»

WRT54GL me ne spusti na Facebook :O

Oddelek: Omrežja in internet
243839 (3484) Er333
»