Forum » Omrežja in internet » Eno simpl vprašanje!
Eno simpl vprašanje!
Roych ::
LP
Stvar je taksna. Imam obstojeco spletno stran v PHP z koncnico (.si) zdaj pa bi rad zamenjal z novo, katera pa je v HTML, zanima me ali mi bo novo stran avtomatsko namesto index.php v index.html prepoznalo ali moram v domeni spremenit karkoli.
Stvar je taksna. Imam obstojeco spletno stran v PHP z koncnico (.si) zdaj pa bi rad zamenjal z novo, katera pa je v HTML, zanima me ali mi bo novo stran avtomatsko namesto index.php v index.html prepoznalo ali moram v domeni spremenit karkoli.
Insanity is making me nutz!! ;)
r5r ::
Domene ni potrebno spreminjati.
Stvar bi morala delati, v nasprotnem primeru je potreben poseg v nastavitve spletnega strežnika.
Stvar bi morala delati, v nasprotnem primeru je potreben poseg v nastavitve spletnega strežnika.
And it makes me wonder.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 274919 (570) | javor33 |
» | Učenje PHP?Oddelek: Programiranje | 1927 (1418) | brodul |
» | joomla - obnovitev straniOddelek: Izdelava spletišč | 1085 (897) | levaky |
» | Odprtje nove strani z javascript brez menija, statusne vrstice in naslovne vrstice. LOddelek: Izdelava spletišč | 2127 (1847) | mte |
» | Kakšen program mi svetujete ? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 6225 (5413) | webfreak |