Forum » Programska oprema » Outlook in spam filtri ?
Outlook in spam filtri ?
IceIceBaby ::
Ima mogoče še kdo probleme s spamom v Outlooku ? Se da inštalirat kakšne boljše filtre za spam ? V thunderbirdu mi je 90% ali več spama zmetalo v Junk mail folder v outlooku pa mogoče 50% ali še manj.
acookook ::
Komu prijavim, da sem se unsubbal od mailing liste pa še vedno dobivam?
Pač tu pa tam moram gledati v spam in me določeni maili motijo. Outlookova pravila pa iz neznanega ne delujejo/se ne shranijo
2x sem odgovoril z UNSUBSCRIBE / STOP(verjetno sem situacijo poslabšal) ime pošiljatelja je vedno isto (AD - kratice ) maili pa izgleda drugačni
edit: zaganjanje tega opravila: ali bla bla bla... gre v nedogled.
Pač tu pa tam moram gledati v spam in me določeni maili motijo. Outlookova pravila pa iz neznanega ne delujejo/se ne shranijo
2x sem odgovoril z UNSUBSCRIBE / STOP(verjetno sem situacijo poslabšal) ime pošiljatelja je vedno isto (AD - kratice ) maili pa izgleda drugačni
edit: zaganjanje tega opravila: ali bla bla bla... gre v nedogled.
.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: acookook ()
acookook ::
V appu je šlo. V web verziji ne (sicer preko FFja)
No še to: eventuelno bi blokiral po pravilu Zadeva vsebuje: Ime 123cm 56kg, nekak se nagibam k regexu "[A-Z]{1}[a-z]{1,} [0-9]{2,3}cm [0-9]{2,3}kg"
No še to: eventuelno bi blokiral po pravilu Zadeva vsebuje: Ime 123cm 56kg, nekak se nagibam k regexu "[A-Z]{1}[a-z]{1,} [0-9]{2,3}cm [0-9]{2,3}kg"
.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: acookook ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 275770 (20701) | Matko |
» | SMTP promet (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 18805 (16856) | NeMeTko |
» | gmail - obupno trapast (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7769 (6328) | Tody |
» | Po menjavi ponudnika problem s pošiljanjem pošteOddelek: Omrežja in internet | 5427 (4816) | Matko |
» | kako se znebit spam-a?Oddelek: Omrežja in internet | 2289 (1747) | zee |