» »

Foxit Reader - elektronsko podpisovanje

Foxit Reader - elektronsko podpisovanje

CyberPunk ::

Ima kdo kakšno idejo, kako vzpostaviti delujoče elektronsko podpisovanje (s SIGEN-CA certifikatom) v Foxit Readerju?

Probal sem naslednje: Grem na zavihek Protect, kjer bodisi izberem "Sign & Certify" (in potem "New ID" v dialog boxu) bodisi izberem "Digital IDs". Potem izberem "Add Digital ID", "My existing digital ID from a file", poiščem .p12 datoteko SIGEN-CA certifikata na disku, ampak nato javi "The file or password is invalid". Geslo, ki ga vnesem, sigurno ni napačno, prav tako sem certifikat pred tem že uspešno uvažal na drug računalnik ali mobilno napravo.

Lahko samo dodam self-signed (znotraj Foxit readerja) certifikat, ki ni nikjer zaveden kot uraden.

Highlag ::

Če datoteko lahko uvoziš v kakšno drugo aplikacijo (da ni slučajno sesuta) piši na tehnično pomoč...
Never trust a computer you can't throw out a window

blackbfm ::

Meni telefon ni zelel uvozit (napacno geslo) ker je bil certifikat kriptiran v aes, ko sem exportal v tripledes pa je sel skozi.. Ce ti to kaj pomaga

CyberPunk ::

Uspelo. Se enkrat sem certifikat izvozil iz Firefoxa, shranil na varno, in potem uvozil v Foxit.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako se da stisniti pdf?

Oddelek: Pomoč in nasveti
202956 (2154) jedateruk
»

Foxit reader

Oddelek: Programska oprema
5683 (525) mulc007
»

Skrivanje zlonamernih PDF dokumentov v "nedolžne" PDF dokumente

Oddelek: Novice / Zasebnost
295053 (3789) Brane2
»

[Adobe Acrobat] Kako pripraviti skenirane strani za tiskanje?

Oddelek: Programska oprema
92032 (1932) opeter
»

Firefox - spravljanje v red

Oddelek: Omrežja in internet
212359 (1629) Metabond

Več podobnih tem