Forum » Programska oprema » Foxit Reader - elektronsko podpisovanje
Foxit Reader - elektronsko podpisovanje
CyberPunk ::
Ima kdo kakšno idejo, kako vzpostaviti delujoče elektronsko podpisovanje (s SIGEN-CA certifikatom) v Foxit Readerju?
Probal sem naslednje: Grem na zavihek Protect, kjer bodisi izberem "Sign & Certify" (in potem "New ID" v dialog boxu) bodisi izberem "Digital IDs". Potem izberem "Add Digital ID", "My existing digital ID from a file", poiščem .p12 datoteko SIGEN-CA certifikata na disku, ampak nato javi "The file or password is invalid". Geslo, ki ga vnesem, sigurno ni napačno, prav tako sem certifikat pred tem že uspešno uvažal na drug računalnik ali mobilno napravo.
Lahko samo dodam self-signed (znotraj Foxit readerja) certifikat, ki ni nikjer zaveden kot uraden.
Probal sem naslednje: Grem na zavihek Protect, kjer bodisi izberem "Sign & Certify" (in potem "New ID" v dialog boxu) bodisi izberem "Digital IDs". Potem izberem "Add Digital ID", "My existing digital ID from a file", poiščem .p12 datoteko SIGEN-CA certifikata na disku, ampak nato javi "The file or password is invalid". Geslo, ki ga vnesem, sigurno ni napačno, prav tako sem certifikat pred tem že uspešno uvažal na drug računalnik ali mobilno napravo.
Lahko samo dodam self-signed (znotraj Foxit readerja) certifikat, ki ni nikjer zaveden kot uraden.
Highlag ::
Če datoteko lahko uvoziš v kakšno drugo aplikacijo (da ni slučajno sesuta) piši na tehnično pomoč...
Never trust a computer you can't throw out a window
blackbfm ::
Meni telefon ni zelel uvozit (napacno geslo) ker je bil certifikat kriptiran v aes, ko sem exportal v tripledes pa je sel skozi.. Ce ti to kaj pomaga
CyberPunk ::
Uspelo. Se enkrat sem certifikat izvozil iz Firefoxa, shranil na varno, in potem uvozil v Foxit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako se da stisniti pdf?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2956 (2154) | jedateruk |
» | Foxit readerOddelek: Programska oprema | 683 (525) | mulc007 |
» | Skrivanje zlonamernih PDF dokumentov v "nedolžne" PDF dokumenteOddelek: Novice / Zasebnost | 5053 (3789) | Brane2 |
» | [Adobe Acrobat] Kako pripraviti skenirane strani za tiskanje?Oddelek: Programska oprema | 2032 (1932) | opeter |
» | Firefox - spravljanje v redOddelek: Omrežja in internet | 2359 (1629) | Metabond |