Forum » Pomoč in nasveti » hitro in nujno rabim pomoč glede plačila
hitro in nujno rabim pomoč glede plačila
cune ::
en nasvet bi rabil...
kupil bi eno stvar preko e-buya. za plačilo sva se z prodajalcem dogovorila preko Western Uniona. zdej ne vem kaj naj naredim. tip mi je poslal kopijo potnega lista, kopijo računa stvari ki jo kupujem - na računu njegov naslov, in še enkrat mi je napisal naslov za nakazilo. vse se ujema.
ker mi ni bilo dovolj sem na google napisal njegovo ime in sm ugotovil da je nek fotograf v londonu in pri kontaktu se naslov in vse ujema. naslov sem zasledil na večih straneh.
hitro rabim nasvet. ali naj mu zaupam in stvar kupim?
hvala
kupil bi eno stvar preko e-buya. za plačilo sva se z prodajalcem dogovorila preko Western Uniona. zdej ne vem kaj naj naredim. tip mi je poslal kopijo potnega lista, kopijo računa stvari ki jo kupujem - na računu njegov naslov, in še enkrat mi je napisal naslov za nakazilo. vse se ujema.
ker mi ni bilo dovolj sem na google napisal njegovo ime in sm ugotovil da je nek fotograf v londonu in pri kontaktu se naslov in vse ujema. naslov sem zasledil na večih straneh.
hitro rabim nasvet. ali naj mu zaupam in stvar kupim?
hvala
bastadu ::
Če misliš da mu na dosedanje informacije o njem zaupaš kupi, sicer je pa WU zelo ne-varen način plačevanja...
perci ::
Izgleda precej verodostojno. Je pa res tudi to, kar je bastadu rekel. Za koliko denarja gre?
gre za powerbooka za 800 eur. star je 10,5 mesecev. prodaja ker namerava kupit macbooka pro. na internetu pa sem izvedel da je nek znan fotograf. tudi on pa ful poudarja varnost... tale eBay Standard Purchase Protection Program za varnost obeh. na ebayu je 100% sam ima samo 8 nakupov v roku enega leta. js mislim da mu zaupam.
še kako mnenje?
še kako mnenje?
Tr0n ::
Kako pa ponavadi potekajo ta placila na eBayu? A ne placas po povzetju oz. polovico sedaj in polovico, ko izdelek prejmes?
#000000 ::
As normalen, za 8 € ali 20-50 že še, za 800 € pa ne, ne nasedaj 100% je natega. Fejkat identiteto zna danes skor vsak osnovnošolček.
LP
LP
Matty ::
Pri ebay poslovanju naj bi bil paypal varnejši za plačevanje kot pa WU. Max. znesek, ki sem ga nakazal preko Paypala je znasal pri meni 500EUR, pa je bilo potem vse OK... tudi blago je bilo OK.
Longinus ::
znan fotorgraf prodajal prek ebaya to bo ja nateg pa pol čeprav bi naj bili podatki pravilni
wir sind die herscher,wir sind die sklaven
wir sind uber all, wir sind nirgends
wir sind die herscher der purpurnen fluse
wir sind uber all, wir sind nirgends
wir sind die herscher der purpurnen fluse
ime prodajalca je "Alan Newnham". poglejte na google kaj najde če se napiše njegovo ime. povsod kamor je napisan njegov naslov se ujema z tem ki ga je on posredoval....
Tilen007 ::
Se strinjam z #000000... Če bi blo mal keša OK.. 800 € pa ne bi nikol pošilju prek WU, sej že ptički čivkajo, da je to najpogostejši način pri nategih.
delfinus ::
Kak ma pa rating na e-bayu? Dej link do njegovih oglasov, ce jih ma kej.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delfinus ()
#000000 ::
OK. mogoče se motim ampak, vseeno bi imel na tvojem mestu zelo slab občutek.
Za foro mu piši na kak drug mail, recimo ta na njegovi foto strani.
Za foro mu piši na kak drug mail, recimo ta na njegovi foto strani.
DominusSLO ::
Jaz na e-bayu samo preko paypala kupujem, ker si zavarovan... Kakim trgovinam direktno pa sem ponavadi preko banke normalno nakazal(PC komponente nekajkrat) . Mislim, da se tudi tebi splača zmenit za bank transfer, tam se more namreč ujemat številka računa u imenom, naslovom itd...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 138168 (18132) | igi82m |
» | ebay.de prodajaOddelek: Pomoč in nasveti | 8268 (2058) | pafewu |
» | Pomoč - kako prodajalcu iz eBaya vrniti denar?Oddelek: Kaj kupiti | 2811 (2089) | Bojan xxxx |
» | ebay.de način plačilaOddelek: Loža | 13031 (4631) | vilonja |
⊘ | Kupovanje prek eBaya (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Kaj kupiti | 103418 (47965) | Tilen |