Forum » Pomoč in nasveti » peka CD-jev
peka CD-jev
longi ::
Živjo ker vem da tukaj nekdo zna ga prosim če mi pomaga in mi da nasvet.
Rad bi zapekel na DVD film in podnapise hkrati pa ne vem kako naj to nardim da mi bo Dvix predvajalec bral film in hkrati tudi podnapise ker naknadno jih ne morem odpreti tako kot na računalniku.
Ali morejo biti podnapisi v kakšnem posebnem formatu ali kaoko se to skupej speče?
Rad bi zapekel na DVD film in podnapise hkrati pa ne vem kako naj to nardim da mi bo Dvix predvajalec bral film in hkrati tudi podnapise ker naknadno jih ne morem odpreti tako kot na računalniku.
Ali morejo biti podnapisi v kakšnem posebnem formatu ali kaoko se to skupej speče?
Han ::
Imeni obeh datotek (filma in podnapisov) morata biti enaki, npr.:
film.avi
film.srt
Obstaja preko 50 formatov podnapisov, najbolj pa sta razširjena SRT in SUB. Preveri, kateri format podpira tvoj predvajalnik. V kolikor imaš podnapise v drugem (nepodprtem) formatu, jih lahko pretvoriš v želeni format s programom Subtitle Workshop.
film.avi
film.srt
Obstaja preko 50 formatov podnapisov, najbolj pa sta razširjena SRT in SUB. Preveri, kateri format podpira tvoj predvajalnik. V kolikor imaš podnapise v drugem (nepodprtem) formatu, jih lahko pretvoriš v želeni format s programom Subtitle Workshop.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Subtitle Workshop urejevalnik podnapisovOddelek: Zvok in slika | 12676 (1334) | KiNgKoNgX |
» | podnapisi pri filmih in serijahOddelek: Pomoč in nasveti | 5220 (4858) | WallSreet |
» | LG 3D SMART TV in nedelujoči podnapisi (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9799 (8593) | ttommy |
» | Gledanje filmov preko routerja - podnapisiOddelek: Pomoč in nasveti | 4629 (4302) | popster |
» | Urejanje podnapisov .mkv fajlomOddelek: Pomoč in nasveti | 5995 (5042) | bosmla |