Forum » Zvok in slika » Full HD TV
Full HD TV
jft ::
V razmislek:
TOSHIBA 42Z3030 D: Full HD TV, v mediamarktu 1500 €.
Na tem naslovu je test: http://www.trustedreviews.com/tvs/revie...
Pocakam se mogoce na test http://www.hdtvtest.co.uk/, potem se bomo pa odlocili :)
Drugace so pa trenutno sigurno top: Sony KDL 40X3500, Sony KDL 40W3000 in SAMSUNG 40F86 in upam, da tudi TOSHIBA!
Lp, :)
TOSHIBA 42Z3030 D: Full HD TV, v mediamarktu 1500 €.
Na tem naslovu je test: http://www.trustedreviews.com/tvs/revie...
Pocakam se mogoce na test http://www.hdtvtest.co.uk/, potem se bomo pa odlocili :)
Drugace so pa trenutno sigurno top: Sony KDL 40X3500, Sony KDL 40W3000 in SAMSUNG 40F86 in upam, da tudi TOSHIBA!
Lp, :)
[SkA] ::
Nad to Toshibo sem osebno že nekaj časa nazaj rahlo obupal, ko sem izvedel da bodo za 42" model uporabili LG Philips panelo, tako da po pričakovanjih ne bo sposobna prikazati take črnine kot zadnji Samsung in Sony modeli. Čeprav, cenovno je precej ugodna tako da, bomo videli če bo skrivala kakšne druge adute. :)
mrav ::
Gledam Panasonicovo plazmo. Uporaba v glavnem za TV in občasno za računalnik... Razdalja do zofe je cca 3,5 ali kaksen cm več. Zanimajo me vaše izkušnje o potrebni velikosti zaslona in ločljivosti. 42" ali 50", 720p ali 1080p. Stvar ne kupujem za leto ali dve ampak bi želel stvar gledati malce dlje. TV signal bo IPTV.
bravissimo ::
ponovno pozdravljeni
na tem linku je (po mojem mnenju) zelo dobra razlaga glede primerjave med velikostjo ekrana, razdaljo gledanja in rezolucijo tako v tekstovni kot grafični obliki. zanimivo je tudi to, da je pomen rezolucije (1280x720p in 1920x1080p) šele na četrtem mestu za kontrastom, barvno prepojenostjo in barvno natančnostjo.
povezava http://www.carltonbale.com/2006/11/1080...
ugodno branje in seveda vaše mnenje
lp
na tem linku je (po mojem mnenju) zelo dobra razlaga glede primerjave med velikostjo ekrana, razdaljo gledanja in rezolucijo tako v tekstovni kot grafični obliki. zanimivo je tudi to, da je pomen rezolucije (1280x720p in 1920x1080p) šele na četrtem mestu za kontrastom, barvno prepojenostjo in barvno natančnostjo.
povezava http://www.carltonbale.com/2006/11/1080...
ugodno branje in seveda vaše mnenje
lp
roCkY ::
"In my opinion, 6.5 feet is closer than most people will sit to their 50" plasma TV (even through the THX recommended viewing distance for a 50" screen is 5.6 ft). So, most consumers will not be able to see the full benefit of their 1080p TV."
Se strinjam.
Na slabih 2 metrih pri 46" detajli že krepko bledijo. Nekak uporabna distanca za SD in IPTV. Pri cca. 1,6 -1.7m se še lepo bere PC desktop. No tistih njegovih 1,53m (5,6ft) za video mi je pa kar mal hudih saj komaj cel ekran še vidim pa še manjši je.
Se strinjam.
Na slabih 2 metrih pri 46" detajli že krepko bledijo. Nekak uporabna distanca za SD in IPTV. Pri cca. 1,6 -1.7m se še lepo bere PC desktop. No tistih njegovih 1,53m (5,6ft) za video mi je pa kar mal hudih saj komaj cel ekran še vidim pa še manjši je.
po prebiranju zgornjega linka o razmerjih ugotavljam. da je pri recimo "42 diagonali" na 3 metrih razlika med 720 in 1080p enaka nič oz. za naše oko ni razlike. ali se kljub temu vseeno splača imet full hd kot hd ready? verjamem, da večina nas sedi dlje kot 2,5m proč od tv-ja.
lp
lp
ironmaiden ::
Tako je pri 42" na 3 metrih vidne razlike ni. Razliko bi opazil edino če bi dal pavzo pri kakem closeupu obraza pa še tam bi bila razlika izredno majhna. Jaz sem bil pristaš 1080p saj padam na vse tehnične novosti a ko sem detalno pogledal par TV-jev mi je bilo škoda dat ornk več denarja za FHD. Sicer nas bodo pa naslednje leto že začel "posiljevat" z 1440p
se strinjam. pa še naprej z 2160p tako, da bo še naprej marketing delal. ugotavljam, da je dosti bolj pomemben kontrast in barve v kombinaciji z resolucijo 720p, vsaj kar se tiče normalnega gledanja tv programov in kakšnega filma.
lp
lp
PICASSO ::
hej mene pa zanima kateri hdtv bi bil za xbox360 najbolj primeren? Računam tja do 1000€ mogoče +-100€. Kaj priporočate? Lepo bi bilo da je vsaj
32" , še boljše bi bilo 40".
Sony KDL-40V2500 se mi zdi ql samo je malo predrag.. upam da kaj cene padejo :)
32" , še boljše bi bilo 40".
Sony KDL-40V2500 se mi zdi ql samo je malo predrag.. upam da kaj cene padejo :)
3kst4z3
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PICASSO ()
Karil ::
Mene pa zanima plazma okoli 1100€. Za gledanje DVD filmov in navadnih TV programov... Velikost naj bo 42".
Hvala!
Hvala!
Calligulla ::
Za 1250 Eurov lahko dobis ze 55 incno LG plazmo, ki sicer ni Full HD ampak trenutno Full HD modeli se niso prida prepricljivi, da bodo res dobro podpirali pravu Full HD signal in tudi naceloma se ti splaca pogledat, ce se ti razlika med full HD in 720P zdi dovolj opazna, da bi na vsak nacin Full HD.
PICASSO ::
kateri model 55 pa? In kje? Jaz gli iščem eno plazmo do 1400€ - še boljše bi bilo če bi bla po 1300€ -
zdaj imam ta model v mislih
http://www.mimovrste.com/artikel/135008...
lg 50pc55r
je na trgu že kaj boljšega za to ceno, glede na to da je to/je bil best buy za to ceno... Gledam vse nad 47" :P
zdaj imam ta model v mislih
http://www.mimovrste.com/artikel/135008...
lg 50pc55r
je na trgu že kaj boljšega za to ceno, glede na to da je to/je bil best buy za to ceno... Gledam vse nad 47" :P
3kst4z3
cirecire ::
A Sony bravia KDL-52X3000 obstaja? A obstaja samo X3500 verzija za 52 col velikost?
A ima kdo izkušnje s spletno trgovino www.pcgiga.si?
Na njihovi spletni strani strani piše, da imajo KDL-52X3000
Samo se mi zdi cena nekam čudna, saj je celo manjša od 52W3000 verzije.
A ima kdo izkušnje s spletno trgovino www.pcgiga.si?
Na njihovi spletni strani strani piše, da imajo KDL-52X3000
Samo se mi zdi cena nekam čudna, saj je celo manjša od 52W3000 verzije.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: cirecire ()
Poklič ga pa ti bo povedov kaj in kdaj je dobavljivo. Se da zmenit. Izkušnje OK.
52" Sonyjev ne poznam.
52" Sonyjev ne poznam.
cekr ::
Kakšen je pa SONY BRAVIA KDL-40T3500?
A je to kakšna socialna verzija?
A je to kakšna socialna verzija?
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
[SkA] ::
Da. Najcenejši in najnižji model, če se ne motim. D3500 naj bi nekoliko boljši, V3000 še malo boljši od teh dveh, potem si pa že pri W3000.
antireal ::
Kater tv mi najbol priporočate? Sem tik pred nakupom in izbiram med:
TOSHIBA 42x3000P
SONY 40V3000
PHILIPS 42FL7962D
LG 42LF75
Hvala!!
TOSHIBA 42x3000P
SONY 40V3000
PHILIPS 42FL7962D
LG 42LF75
Hvala!!
PALOMINO ::
antireal,
Sam imam Sony 40V3000.
Uporablja v navezi s konzolo Playstation 3 ter boljšim predvajalnikom DVD znamke Yamaha.
Preizkusil sem kar nekaj LCD TV-jev in sicer Philips, LG ter Sharp.
Pri vsakem sem našel nekaj pomanjkljivosti predvsem pri prikazovanju SD materiala, sem ljubitelj filmov in v zbirki imam precej DVD filmov.
Noben od naštetih znamk ni zmogel prikazati SD formata podobno kot klasičen TV sprejemnik.
Sony 40V3000 me je izjemno presenetil pri BluRay filmih (tudi ostale znamke niso bile slabe a Sony da barvam nek dodaten pridih živosti), pri predvajanju DVD filmov pa sem bil enostavno povedano "blown away".
Tako dobre slike pri DVD formatu nisem videl pri nobeni znamki!
Sploh s funkcijo "Cinema", ki sicer zmanjša kontrast ter svetilnost vendar so stari DVD filmi (resda je DVD predvajalnik zmožen 1080p uspcalinga in je hi-end razreda) polni detajlov, polni barv, šum pa skoraj neopazen. Gledano z oddaljenosti 3m.
Toshiba LCD TV-jev žal ne poznam, tako da ne morem dati neke ocene.
Vendar pa, v primerjavi z ostalimi znamkami bi prisegel na Sony. Klinc res da je nekoliko dražji od ostalih blagovnih znamk vendar človek, ko dela primerjavo z ostalimi (oz. uporablja več TV-jev) vidi zakaj več denarja.
Sam imam Sony 40V3000.
Uporablja v navezi s konzolo Playstation 3 ter boljšim predvajalnikom DVD znamke Yamaha.
Preizkusil sem kar nekaj LCD TV-jev in sicer Philips, LG ter Sharp.
Pri vsakem sem našel nekaj pomanjkljivosti predvsem pri prikazovanju SD materiala, sem ljubitelj filmov in v zbirki imam precej DVD filmov.
Noben od naštetih znamk ni zmogel prikazati SD formata podobno kot klasičen TV sprejemnik.
Sony 40V3000 me je izjemno presenetil pri BluRay filmih (tudi ostale znamke niso bile slabe a Sony da barvam nek dodaten pridih živosti), pri predvajanju DVD filmov pa sem bil enostavno povedano "blown away".
Tako dobre slike pri DVD formatu nisem videl pri nobeni znamki!
Sploh s funkcijo "Cinema", ki sicer zmanjša kontrast ter svetilnost vendar so stari DVD filmi (resda je DVD predvajalnik zmožen 1080p uspcalinga in je hi-end razreda) polni detajlov, polni barv, šum pa skoraj neopazen. Gledano z oddaljenosti 3m.
Toshiba LCD TV-jev žal ne poznam, tako da ne morem dati neke ocene.
Vendar pa, v primerjavi z ostalimi znamkami bi prisegel na Sony. Klinc res da je nekoliko dražji od ostalih blagovnih znamk vendar človek, ko dela primerjavo z ostalimi (oz. uporablja več TV-jev) vidi zakaj več denarja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PALOMINO ()
Sem si kar misli da bo SONY tisti pravi. Bega me edino novi model od TOSHIBE - 42Z3030D. Verjetno bi bilo najbolje če bi skočil v MediaMarkt in si tv-ja ogledal na lastne oči.
Še eno vprašanje. Zna omenjeni SONY oz. TOSHIBA prikazovati resolucijo 1920x1080 z pc povezavo preko VGA ?
Še eno vprašanje. Zna omenjeni SONY oz. TOSHIBA prikazovati resolucijo 1920x1080 z pc povezavo preko VGA ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: antireal ()
Maroquai ::
Hmmm, v mm ne verjamem da bos videl kaj, razen škatel Raje se odpravi v Harvey ( pa ne me drzat za besedo ) ali pa v Bigbang v btc ( ne bof!) Drugace pa Z serija uporablja Philips/LG panele tako da..... Mislim da je od omenjenih sony le najboljsi
lp
lp
ib20 ::
Pozdravljeni!
Sem nov na forumu, kupujem LCD:
Najprej sem se zagrel za Toshibo 42Z3030D, toda po prebiranju vse mogočih forumov se vse bolj nagibam k Sony-ju oz. Samsung-u.
Razmišljam med modeli: Sony KDL 40D3000 (1333 EUR, 100Hz, 10 bit plošča, toda HD,...), Sony KDL 40V3000 (1419 EUR, je FHD, nima pa 100Hz, 10 bit plošče,...). ali
Samsung LE 40M87BD (1320 EUR, ni 100 Hz,...), Samsung LE 40F86BD (1590 EUR).
Kaj menite o teh modelih, res da je cena med najcenejšim, ki sem ga omenil in najdražjim skoraj 300 EUR, toda?
Prosim za čim več mnenj, pohval oz. slabosti določenega modela in ali teh 100 Hz res toliko prinese k boljši sliki, da je vredno dati toliko več zanj.
Vsem skupaj lepa hvala
LP
Sem nov na forumu, kupujem LCD:
Najprej sem se zagrel za Toshibo 42Z3030D, toda po prebiranju vse mogočih forumov se vse bolj nagibam k Sony-ju oz. Samsung-u.
Razmišljam med modeli: Sony KDL 40D3000 (1333 EUR, 100Hz, 10 bit plošča, toda HD,...), Sony KDL 40V3000 (1419 EUR, je FHD, nima pa 100Hz, 10 bit plošče,...). ali
Samsung LE 40M87BD (1320 EUR, ni 100 Hz,...), Samsung LE 40F86BD (1590 EUR).
Kaj menite o teh modelih, res da je cena med najcenejšim, ki sem ga omenil in najdražjim skoraj 300 EUR, toda?
Prosim za čim več mnenj, pohval oz. slabosti določenega modela in ali teh 100 Hz res toliko prinese k boljši sliki, da je vredno dati toliko več zanj.
Vsem skupaj lepa hvala
LP
Sem bil danes v mediamarktu. Televizij kar jih hočeš. Je pa zanimivo to, da so cene v trgovini čisto drugačne kot so na internetu. Precej višje! Hm?
Sem pa gledal TOSHIBO 42x3000 in SONY 40V3000 in moram reč da sta si televiziji zelo podobni. Po 15 minutah gledanja v ekran bi težko rekel katera je boljša.
Sem pa gledal TOSHIBO 42x3000 in SONY 40V3000 in moram reč da sta si televiziji zelo podobni. Po 15 minutah gledanja v ekran bi težko rekel katera je boljša.
toplakd ::
Kaj jim pa nisi tam na enem računalniku odprl internetne strani pa jih vprašal kaj se grejo.
To bi se ti smejali :)
Ti si gledal cene na strani slovenske trgovine, pol pa si šel v avstrijo v Mediamarkt in se ti je povesla čeljust.
To sta dve popolnoma različni trgovini
Take cene pri SLO trgovini so, je že precej ljudi s tega foruma tam kupilo vključno z mano.
Eno je Mediamarket drugo pa Ich bin doch nicht blöd , če ne druga se že napiše drugače, pa izgled strani je tudi precej drugačen, pa drugi jezik govorijo
Poglej na SLO strani kje se nahaja trgovina.
To bi se ti smejali :)
Ti si gledal cene na strani slovenske trgovine, pol pa si šel v avstrijo v Mediamarkt in se ti je povesla čeljust.
To sta dve popolnoma različni trgovini
Take cene pri SLO trgovini so, je že precej ljudi s tega foruma tam kupilo vključno z mano.
Eno je Mediamarket drugo pa Ich bin doch nicht blöd , če ne druga se že napiše drugače, pa izgled strani je tudi precej drugačen, pa drugi jezik govorijo
Poglej na SLO strani kje se nahaja trgovina.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: toplakd ()
@PALOMINO
Si mogoče poskusil, kako se pa Sony 40V3000 obnese v navezi z računalnikom?
Mislim, da mi je brezveze, da bi kupoval 40X3000, ker takšen televizijofil pa tudi nisem, da bi mi bilo opravičljivo dati toliko več ojrotov. Bom šel raje v eno stopnjo večji ekran. Trenutno si ogledujem 46V3000 za 1900€. Samo še razširitev s kartico za DVB-T h.264 bi potreboval, ki naj bi bila 40-50€.
Si mogoče poskusil, kako se pa Sony 40V3000 obnese v navezi z računalnikom?
Mislim, da mi je brezveze, da bi kupoval 40X3000, ker takšen televizijofil pa tudi nisem, da bi mi bilo opravičljivo dati toliko več ojrotov. Bom šel raje v eno stopnjo večji ekran. Trenutno si ogledujem 46V3000 za 1900€. Samo še razširitev s kartico za DVB-T h.264 bi potreboval, ki naj bi bila 40-50€.
Jaz bi (sem 46") vzel 40W3000. Razlik je nekaj. Mislim pa, da večji barvni razpon naredi sliko veliko prijaznejšo. Skupaj jih sicer nisem uspel videt.
primerjava.
primerjava.
trdoreh ::
BigFoot ::
No, odločil sem se da bom zamenjal svojo Bravio (32V2500). Drugače sem s TVjem full zadovoljen, samo premajhen je.
Menjal sicer še ne bom takoj (verjetno čez kakšne pol leta), a trenutno imam dilemo med 46V3000 in 46W3000. Pa me zanima če je slučajno kdo oba TVja primerjal.
Menjal sicer še ne bom takoj (verjetno čez kakšne pol leta), a trenutno imam dilemo med 46V3000 in 46W3000. Pa me zanima če je slučajno kdo oba TVja primerjal.
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
BigFoot ::
Tok denarja pa ne mislim dajat za TV. Glede na to da sem s sliko pri 32V2500 super zadovoljen razmišljam da mi bo že 46V3000 dovolj.
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Kaj pomeni, če je plošča 10 bitna?
Upam, da ni kaj preveč razlike, če plošča ni 10 bitna.
Upam, da ni kaj preveč razlike, če plošča ni 10 bitna.
Prikaže bistveno več barv. 2^8 =256 kombinacij 2^10=1024.
Imam dobro leto 32"S2010. Res je model pod V. Lani smo mal preveč šparal. Razlika v sliki proti 46W3000 je res OGROMNA.
Primerjano Siol IP v oknu z 576 vrstic na PC. Torej pixel na pixel. Velikost točke je skoraj ista. Celozaslonsko je razlika še večja.
Imam dobro leto 32"S2010. Res je model pod V. Lani smo mal preveč šparal. Razlika v sliki proti 46W3000 je res OGROMNA.
Primerjano Siol IP v oknu z 576 vrstic na PC. Torej pixel na pixel. Velikost točke je skoraj ista. Celozaslonsko je razlika še večja.
trdoreh ::
BigFoot, oglasi se čez pol leta, ko boš dejansko nameraval kupitit tv. Do takrat se bo se marsikaj spremenilo, tako cene kot modeli.
To je tako, kot če bi razmišljal o avtomobilu, kupiti pa bi ga nameraval šele čez pet let. Splača se tudi počakat na januar 2008, ko bodo na CESu predstavili novosti za prighajajoče leto. Pa cene bodo kar padle po novem letu. Aja pa še to, Pioneer in Sharp sta se povezala. Na CESu bo pravgotovo znano, če bo kak Pioneer LCD v bodoče na trgu.
Lp, Jan
To je tako, kot če bi razmišljal o avtomobilu, kupiti pa bi ga nameraval šele čez pet let. Splača se tudi počakat na januar 2008, ko bodo na CESu predstavili novosti za prighajajoče leto. Pa cene bodo kar padle po novem letu. Aja pa še to, Pioneer in Sharp sta se povezala. Na CESu bo pravgotovo znano, če bo kak Pioneer LCD v bodoče na trgu.
Lp, Jan
frajer1 ::
Hofer ma FullHD Mediona 42" za 999€, a je za kupit, vsaj približno dober za SD in DVD, ter PC kdaj gor priklopit?
http://www.hofer.si/si/html/offers/58_5...
http://www.hofer.si/si/html/offers/58_5...
stojkostojko ::
Po vsem branju na tem in ostalih forumih se zanimam za nakup Panasonica TH 42PV71V.
Kje bi ga lahko videl in kje imajo največjo izbiro TV za ogled pred nakupom.
Kje bi ga lahko videl in kje imajo največjo izbiro TV za ogled pred nakupom.
42PV70, 42PV71, 42PX70 - vse je isti artikel z različnimi označbami za različne trge.
Za SLO je oznaka Panasonic TH-42PV70 - dela pa tudi nemška plazma BP. Jaz si lastim točno tako plazmo, če dobiš dobro ceno poglej še za model TH 42 PX730, sicer isti panel a ima dosti več priklučkov, bolše zvočnike, manj refleksivn zaslon.
Za SLO je oznaka Panasonic TH-42PV70 - dela pa tudi nemška plazma BP. Jaz si lastim točno tako plazmo, če dobiš dobro ceno poglej še za model TH 42 PX730, sicer isti panel a ima dosti več priklučkov, bolše zvočnike, manj refleksivn zaslon.
s1e2x3y ::
Super. Ker se vse te modele dobi tudi pri nas.
TH-42PV70E
TH-42PV71
TH-42PX730E
A mogoče kdo ve kje se jih da videti?
TH-42PV70E
TH-42PV71
TH-42PX730E
A mogoče kdo ve kje se jih da videti?
TH 42 PX730 verjetno nikjer saj to ni delano za SLO trg temveč za Nemčijo. TH-42PV70 pa majo b BOF-u pa Harviju
martinsafar ::
Pozdravljeni!
Zanima me ali resnično potrebujem fullHD tv, če ga bom uporabljal tudi kot ekran za HTCP, ali bi za te namene zadostoval tudi HD ready TV 37 do 42 inčev. Hvala za odgovor.
Martin
Zanima me ali resnično potrebujem fullHD tv, če ga bom uporabljal tudi kot ekran za HTCP, ali bi za te namene zadostoval tudi HD ready TV 37 do 42 inčev. Hvala za odgovor.
Martin
Če bo zadeva v navezi z računalnikom, ti bo vsaka pika, ki bo več, koristila. Če imaš finančna sredstva in če misliš dolgoročno, raje poseži po FDH.
@ironmaiden
TH-42PX730E se dobi tudi pri nas. Sledi moji povezavi dva posta nazaj ali pa si "privošči" bljižnico PC Giga
"TH 42 PX730 verjetno nikjer saj to ni delano za SLO trg temveč za Nemčijo"
TH-42PX730E se dobi tudi pri nas. Sledi moji povezavi dva posta nazaj ali pa si "privošči" bljižnico PC Giga
martinsafar ::
Zavedam se, da mi po vsak pixl koristil, pa vendar denarja ni nikoli preveč in resnično me zanima, kako bi zadeva (mozilla, torrenti in mula) funkcionirala na HD ready tv. Dejansko lahko za razliko v ceni sestavim HTPC. Še enkrat hvala za odgovor in vse morebitne nadaljnje.
pozdrav
jaz imam Toshibo 42 hd ready priklopljeno na računalnik. zadeva je prav u redu. filmi in kot monitor za računalnik. gledam tv nekje med 3 in 4 metre. za razliko v ceni si raje poštimaj HTCP. če bi bil bližje sliki (beri 1,5m recimo) bi verjetno opazil razliko.
lp
jaz imam Toshibo 42 hd ready priklopljeno na računalnik. zadeva je prav u redu. filmi in kot monitor za računalnik. gledam tv nekje med 3 in 4 metre. za razliko v ceni si raje poštimaj HTCP. če bi bil bližje sliki (beri 1,5m recimo) bi verjetno opazil razliko.
lp
KoMar- ::
Kakšne neumnosti eni pišete... to, ali naj človek izbere HD ready ali Full HD televizor, ni odvisno od razdalje in velikosti zaslona, ampak predvsem od kvalitete vsebin. Če boš gledal DivXe, nima nobenega smisla, da kupiš Full HD, če maš pa BluRay/HD DVD pogon oz. 1080i/p filme vlečeš iz interneta, pa seveda poseži po Full HD.
Danes sem bil v Harvey N. v Kopru. Na zalogi imajo razstavljenih ogromno modelov LCD in Plazm, pa še prednovoletni popusti so.
Kot ponavadi me je velika izbira samo še bolj zbegala, zato bi vas prosil za nasvet.
Izbiram med tremi:
Ali kdo od vas pozna tip plazme Pioneer PDP-427XA (1.999€)?
Zraven opevanega Panasonica TH-42PV70 (1.199€) je izgledal veliko bolje.
Malo dlje (zato nisem mogel veliko primerjati) pa je stal Samsung PS-42Q92, kateri je tudi imel fantastično sliko (1.399€).
Na forumu tega Pionirja še nisem zasledil, zato me zanima vaše mnenje. Je res vreden take razlike v denarju?
Katerega bi vi izbrali?
Pa še nekaj. Kako je sedaj s digitalnim tunerjem? Ga je bolje imeti ali ne? Ga bo nujno imeti čez par let?
Ne mislim kupovati nov TV že čez par let, zato mi taka info pride prav. Hvala.
Kot ponavadi me je velika izbira samo še bolj zbegala, zato bi vas prosil za nasvet.
Izbiram med tremi:
Ali kdo od vas pozna tip plazme Pioneer PDP-427XA (1.999€)?
Zraven opevanega Panasonica TH-42PV70 (1.199€) je izgledal veliko bolje.
Malo dlje (zato nisem mogel veliko primerjati) pa je stal Samsung PS-42Q92, kateri je tudi imel fantastično sliko (1.399€).
Na forumu tega Pionirja še nisem zasledil, zato me zanima vaše mnenje. Je res vreden take razlike v denarju?
Katerega bi vi izbrali?
Pa še nekaj. Kako je sedaj s digitalnim tunerjem? Ga je bolje imeti ali ne? Ga bo nujno imeti čez par let?
Ne mislim kupovati nov TV že čez par let, zato mi taka info pride prav. Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LCD za dnevno sobo (2,5m oddaljenost) do 600€ (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 33711 (30519) | nendzi |
» | Kako velik TV sprejemnik kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 34775 (30373) | popster |
» | 37" Full HD ali HD Ready (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22784 (20689) | Yoni |
⊘ | HD ready ali full HD? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 14754 (10130) | Akssi |
» | Nakup LCD TV HD ali HD readyOddelek: Zvok in slika | 3280 (2831) | djordjevic |