» »

Full HD TV

Full HD TV

««
12 / 19
»»

Zufer ::

Ker je pri nas SD signal še vedno v veliki večini, me zanima, kateri HDTV proizvaja najboljšo SD sliko. Philips, Sharp, ...?

JanezH ::

Odločam se med modeloma Toshiba 42X3030D in Samsung LE40M86BD. Cena je priblizno enaka. A so sploh kakšne bistvene razlike, en ma ene prednosti in slabosti, drug pa druge kot sem prebral na http://www.hdtvtest.co.uk .

Mi daste se vi kak nasvet, drugače bom verjetno samsunga vzel.

Aja pa za samsunga naj bi napisali now firmware, ki odpravi pomanjkljivosti, le tega pa nisem nikjer nasel. Kako je s tem?

primoz80 ::

V Big Bangu so včeraj dobili pravega lepotca!! Dobili so namreč Sharpa 46XD1E, tako da če katerega zanima slika lahko gre preverit. Cena pa je dokaj ugodna 1.990 EUR!

KoMar- ::

Na 24p se splača ozirat samo, če boste na TV priklopili player - komponento - ker če bo gor PC, je običajno frekvenca 60 Hz in ne boste šli menjat na 24 vsakič posebej... Windowsi na 24 Hz pa tudi ne vem, kako delujejo =)

Dominik76 ::

Se ne splača ozirat na 24p ? Kakšen player-komponento ? Pa windowsi na 24Hz ? A sploh veš kaj pomeni 24p in kdaj je zares pomembno da ga tv podpira ?

Gugie ::

Se ne splača ozirat na 24p ? Kakšen player-komponento ? Pa windowsi na 24Hz ? A sploh veš kaj pomeni 24p in kdaj je zares pomembno da ga tv podpira ?

POVEJ-RAZLOŽI?

Bom poiskusil na kratko ! Verjetno se vsi strinjamo, da bosta blu-Ray in hd - dvd že v bližnji prihodnosti zamenjala dvd.Na obeh medijih so filmi posneti v načinu 24p ( 24HZ pomeni isto), torej 24 sličic na sekundo. Glede na to da sodobni lcd-ji in plazme zdržijo 50000 in več ur, bi jih prav gotovo želeli uporabljati tudi še takrat ko bo prišel ta čas( oziroma je že tukaj)
Če predvajalnik oddaja signal 24p ga tv sicer sprejme vendar ga konvertira v 50 ali 60 Hz ( 50 ali 60 sličic) tu pa nastanejo težave ki jih določeni modeli prebavljajo bolje drugi pa sploh ne.
Na predvajalniku se običajno da izklopiti izhodni signal 24p, v tem primeru konvertiranje prevzame sam predvajalnik, vendar tudi to ni rešitev.Pioneer s tem nima težav ker njihove plazme množijo 24p s 3 in predvajajo na 72Hz .Najbolje je da sta oba podpirata 24 p in zadeva teče gladko, ni konvertiranja ,ni zatikanja in ni spremembe hitrosti filma.Tudi ful HD modeli tv-jev imajo s tem velike težave .Preveril sem na različnih modelih inverjemite mi da si tega v prihodnosti ne želite gledati.Jasno pa je da pri sd signalu pri dvd-jih težav ni .Ni mi pa jasno zakaj bi kdo želel windowse gledati pri 24Hz.Vse kar sem napisal je poenostavljeno, sam sem o problemu pisal že v dveh temah na high-def, sicer pa je že v tej temi na strani 8 Kajtimar tudi opisal svoje ugotovitve.

Zgodovina sprememb…

Modri dirkač ::

Pa se da ta problem odpravit s firmwarom ali so tu posredi hardwerske omejitve?
Everybody lies!

Tega bi bil zelo vesel tudi jaz,vendar še nisem nikjer zasledil da bi bilo mogoče.

trdoreh ::

Je mogoče, Toshiba bo player XE1 preprosto posodobila in ta bo podpiral 24P, v oktobru.

Lp, Jan

Vprašanje modrega dirkača sem razumel kot popravek tv-ja s firmwarom in ne playerja.Tv-ji so tisti katere je potrebno popraviti- upgrade-dati, ker zopet nisi naredil dosti če "usposobiš" samo player.
PS. Jan daj se oglasi ko boš to naredil na toshibi, pomoje z razultatom na svojem sony-ju ne boš zadovoljen in boš 24p izklopil ( upaj da ga boš lahko )

Zgodovina sprememb…

trdoreh ::

Dominik, če ne bom zadovoljen bom pa nov tv kupil...

Lp, Jan

p.s. zadeva se bo lahko izklopila...

frenkb ::

Zdravo, ali kaj poznate plazma TV LG 42PC52, ki jo lahko naročniki AMIS interneta dobijo za 786 €, pa še na obroke se da kupit v Mercatorju.V kratkem mislim menjat TV, pa bi mi ta varijanta mogoče kar ustrezala.

Evo v prodajo je prisla Z serija Toshibe. Cena za 42" je okoli 1600€ KLIK

To sem čakal :)

kEnTo ::

Lep pozdrav.

Pred kratikim sem nabavil SAMSUNG LE46F86 Full HD 100Hz.

Kar se tiče SD signala iz kabelske je kvaliteta slike zadovoljiva, sicer pa mi bo SiOL kmalu priklopil optiko, tako, da me to ne skrbi preveč. Slika iz računalnika pa je perfektna. Googlati in igrati Bioshock na 117cm (razdalja gledanja 2,9m) zaslonu, je povsem nova izkušnja. Problem pa nastane kadar želim gledati DVD-je na novem LCD-ju. Do sedaj sem jih gledal na Sony KV 32 FX68 televizorju, na prav tako sony-jevem DAV-5 hišnem kinu. Slika je bila seveda odlična. Na LCD-ju pa se ob gledaju enakih medijev pojavijo sence (obrisi, artifakti), pri premikaju igralcev. Zadevo sem probal rešit z vsemi živimi nastavitvami, pa ne gre. Za povezavo hišnega kina in LCD-ja uporabljam pozlačen SCART kabel. Nato sem nabavil Pioneerjev DVD/HDTV predvajalnik in ga z HDMI kablom povezal na LCD. Tisti obrisi so sicer malo izginili, vendar slika ni tako realistična kot na navadnem hišnem kinu. Ta predvajalnik sem nabavil, ker ima sposobnost upscalinga navadnega DVD signala na 1080p. A bi lahko bil tudi kakšen problem v kablih. Zdaj imam zadevo povezano z HDMI kablom za 20€, katerega grem danes sicer zamenjat za neko pozlačeno varianto - 50€. Prav tako me zanima kje bi lako dol potegnil kakšen program za nastavitev slike LCD-ja.

Skratka, zanima me na kakšen način bi lahko najbolje gledal navadne DVD-je, pri tem pa ne mislim na povezavo preko PC-ja.

PLEASE HELP.

Lp

SasoS ::

Prihrani 50€. Če že imaš HDMI kabel, potem pozlačen ne bo nič drugačen. Signal je že digitalen, če ni digitalnih motenj (prekinjanje, kvadratki...) potem boljši kabel ne bo nič pomagal.
Drugače pa ne vem kaj ti svetovat, razen to da je DVD že star format :D. Sam nisem mogel verjeti koliko več se opazi nepravilnosti na večjih ekranih. Sploh te pocenske verzije DVD filmov so izredno slabo skompresirane, slika je podobna divxu že na malo večjem monitorju...Probi stestirat kak DVD, ki je zagotovo dobro narejen.

@kEnTo oktobra naj bi ven prisel firmware za to serijo samsungov, ki naj bi odpravil te napake (prebral na forumu)...

A imaš kakšen link do tega foruma?

Thanx

joze1 ::

Kar se tiče SD signala iz kabelske je kvaliteta slike zadovoljiva, sicer pa mi bo SiOL kmalu priklopil optiko, tako, da me to ne skrbi preveč. Slika iz računalnika pa je perfektna. Googlati in igrati Bioshock na 117cm (razdalja gledanja 2,9m) zaslonu, je povsem nova izkušnja.

Ali se da na takšni razdalji lepo brati črke z PCja?

Brati se da brez problema, le črke so pri ločljivost 1280 x 1024 bolj male.

A ima kdo idejo kako bi lahko predvajal x264 filme s kratico .mkv in .srt na DVD-HDMI predvajalniku? V kaj in kako moram zadeve pretvorit, da jih bom lahko nato posnel na dvd.

Thanx.

Calligula ::

Lahko pripopas kako fotko kako recimo internet zgleda? Pa kak Wordov dokument pa igro?

zmaki ::

@ kEnTo

> A ima kdo idejo kako bi lahko predvajal x264 filme s kratico .mkv in .srt na DVD-HDMI predvajalniku? V kaj in kako moram zadeve pretvorit, da jih bom lahko nato posnel na dvd.

Ni ga DVD(-HDMI) predvajalnika ki bi zmogel predvajati .mkv filme.
To zmorejo samo nekateri nekajkrat dražji tim. Network Media Playerji.

Najbolj enostavno jih lahko predvajaš na skoraj vsakem PC Media Playerju, potem pa prek neke kvalitetnejše povezave s PC-ja (VGA, S-video, najboljše HDMI) prikažeš na velikem zaslonu (LCD, plazma ali projektor).

Lahko pa jih z (brezplačnim) programom All2Avi pretvoriš v DivX/Xvid .avi, ter predvajaš na vsakem DVD predvajalniku.

Problem edino je PC->VGA, ker je kvaliteta le malenkost boljša od DVD(laptop). Ali pa ne znam nastavit?

Calligula ::

Uporabljajte DVI to HDMI kable in ne VGA kabel, ker je skoda zgubljat kvaliteto preko VGA.

Na prenosniku ni dvi. PC predaleč stran.

iElectric ::

Hm, v ponedeljek bom kupil Samsung "LE-40M86BD". Tisti, ki si ga že lastite: Ali podpira DVB-T H264 zapis?

KoMar- ::

Ne.

amtsmi ::

Imam namen kupiti Philipsov Full-HD LCD-TV in me je nekaj zmotilo glede možnosti priklopa PC-ja na TV in nastavitve resolucije na 1920x1080. Večina tukaj vas Full-HD lcd-jih priklopi računalnik s 1920x1080, na PHILIPS-ovi intenet strani pa sem pod specifikacijami našel podatek, da celo najnovejša serija njihovih lcd-jev ni sposobna priklopiti računalnika s to resolucijo. Izjemoma je tega sposobna samo najnovejša serija 9732 in sicer tv-ji 37PFL9732D, 42PFL9732D, 47PFL9732D.

Za te televizije piše tako:
Unterstützte Display-Auflösung
Computerformate
640 x 480, 60 Hz , 800 x 600, 60 Hz , 1024 x 768, 60 Hz , 1280 x 1024, 60 Hz , 1360 x 768, 60 Hz , 1920 x 1080i, 60 Hz , 1920 x 1080p, 60 Hz
Videoformate
480i, 60 Hz , 480p, 60 Hz , 576i, 50 Hz , 576p, 50 Hz , 720p, 50, 60 Hz , 1080i, 50, 60 Hz , 1080p, 24 Hz, 25 Hz, 30 Hz , 1080p, 50 Hz, 60 Hz

Medtem ko za ostale piše pri vseh približno tako: (recimo, to so točni podatki za model 42PFL7662D, ki ga dobim v BigBangu za 1590EUR)
Unterstützte Display-Auflösung
Computerformate
640 x 480, 60, 72,75, 85 Hz , 800 x 600, 60, 72, 75, 85 Hz , 1024 x 768, 60, 70, 75, 85 Hz
Videoformate
640 x 480i - 1 Fh , 640 x 480p - 2 Fh , 720 x 576i - 1 Fh , 720 x 576p - 2 Fh , 1280 x 720p - 3 Fh , 1920 x 1080i - 2 Fh , 1920 x 1080p -

In sedaj me zanima, če grem v BigBanga po ta model 42PFL7662D za 1590EUR, bom lahko predvajal vsebine v višji resoluciji od 1024x768 in do koliko in še to, kako to, če je ta monitor/LCD-TV resolucije 1920x1080, ne zmore predvajati takšne resolucije enakovredne številu pik, ki jih ima. Zanimivo je tudi, da pri drugih proizvajalcih LCD-TV-jev nisem našel teh razčlenjenih zmožnosti predvajanja navadnega in računalniškega signala. Samo pri Philipsu. Drugi proizvajalci samo pišejo Full-HD, kar pa najverjetneje ne drži, ko se priklopi na tv računalnik.

[SkA] ::

Mislim, da je že v osnovi to narobe, da daješ za tako povprečen TV v BB toliko denarja. :)

Pojma nimam kateri Tv je sposoben za uporabo kot računalniški monitor pri ločljivosti 1920x1080 in vsaj 60Hz. Vedno piše samo Full-HD, medtem ko TV ni sposoben predvajati računalniškega signala preko HDMI pri polni ločljivosti.

Kato ::

Pa se ti ne zdi 42" monitor nekoliko prevelik za gledat iz razdalje enega metra? Zakaj nebi nekaj manjšega recimo 37" Toshibo ali pa še bolje 32" Full HD Sharp. Sharpa se mi zdi še ni v Sloveniji je pa kolikor vem edini 32" Full HD , zna biti kar primeren za monitor . Hotel sem prilimati link do galerije kjer ga nekdo uporablja za monitor vendar jim trenutno stran ne dela.

roCkY ::

Kje pa piše, da bo večinoma z enega metra gledal. Odvisno od postavitve v prostoru. Imaš pač eno mizo (polico) in zadaj kakšen fotel ali kaj podobnega. Meni je 32" (720p prek PC) po dobrem letu kar premajhen. Čez kako leto gre definitivno v drug prostor na mesto tega pa najverjetneje 40" Full HD.
Sem precej OUT glede specifikacij in dogajanja na tem področju.
Ali "TRUE HD" TV-ji prek HDMI ne znajo predvajat 1080p iz PC ali to velja le za VGA vhod??

Večinoma so te omejitve na VGA vhodu, HDMI mora podpirati 1080p drugače težko rečeš TVju full HD :))

roCkY ::

Ja sej to si nekako tako predstavjam. Glede na debate sem pač predpostavljal, da nekatere TV kartice morda v celoti ne podpirajo standarda (DVI-HDMI priklop) in je problem s prikazom 1080p.

Tv-ja ne bom gledal z enega metra, razdalja bo tam nekje 2,5m. Kolikor sem bral po netu je tako, da jih veliko v trgovini vpraša za zmogljivost predvajanja računalniškega signala pri 1920x1080, nakar jim seveda trgovec zagotovi, da ne bo problema, ker je monitor takšne resolucije. Doma pride do presenečenja, ko kaj več od 1360x768 ne gre. Potem sledi pot nazaj do trgovine in dejansko preizkušanje na različnih monitorjih in doplačilo še kakšnega tisočaka za ustrezen model Full-HD monitorja. Ima pa samo PHILIPS na svoji strani dejansko napisano največjo podprto računalniško ločljivost. Primeri s cenami (internet trgovine) za philipsove Full-HD zaslone:

42PFL7662D -> rač. max. 1024 x 768, 60, 70, 75, 85 Hz -- (video pri 1920x1080p -) -- 1328€
42PFL7962D -> rač. max. 1360 x 768, 60 Hz -- (video pri 1080p, 24 Hz, 25 Hz, 30 Hz) -- 1578€
42PFL9732D -> rač. max. 1920 x 1080p, 60 Hz -- (video pri 1080p, 24 Hz, 25 Hz, 30 Hz, 50 Hz, 60 Hz) -- 2469€
47PFL7642D -> rač. max. 1024 x 768, 60, 70, 75, 85 Hz -- (video pri 1920x1080p -) -- 1878€

No, naprej so pa cene že okrog 3000€, kar se mi zdi preveč. Zanimiv je tudi podatek o predvajanju videa. Pri cenejših modelih za ločljivost 1920x1080p sploh niso dodali Hz, ti so potem dopisani pri dražjem modelu, kjer je 30Hz, šele pri njihovem televizorju 9732 je osveževanje 60Hz.

Lahko kdo svetuje po specifikacijah enakovreden TV 42PFL9732D, ki predvaja računalnik 1920x1080p pri 60Hz in navadno sliko pri 1920x1080p pri 60Hz. Za tega primernega Philipsa je cena 2469€ na mimovrste.com, iščem seveda nekaj s takšnimi specifikacijami in CENEJŠEGA, drugo znamko, lahko tudi 47", še bolje.

Samsung M87:
Q. Does the TV do 1080p 1:1 pixel mapping via component?
A. 1080p yes, but with around 2.5% overscan.
Q. Can I get 1080p 1:1 pixel mapping over VGA?
A. Yes.
Q. Does the TV do 720p over VGA?
A. No.
Q. Can it do 720p/1080p from my PC/MacBook via DVI->HDMI?
A. Yes.
Q. Will my Xbox 360 get 1080p via VGA?
A. Yes but only with firmware 1013 or higher.
Q. Which is better for PC usage, DVI with HDMI adaptor, or VGA?
A. DVI.
(vzeto iz avforums).
Verjetno popolnoma enako velja za novejši model F86:
"When a PC with a resolution of 1920 x 1080@60Hz is connected to the HDMI IN 2 port, you should set the "HDMI2" mode to "PC" in the "Edit Name" of the "Input" mode"

Potem so tu še novi Sony W3000, X3000/3500.
Kar se X3000/3500 serije tiče je en uporabnik zapisal takole: "Tried out the pc & all resolutions work fine. 1024 x 768 which i use a fair bit (point & click advs.) looks very good. I tried 1920 x 1080 on outrun 2006:coast to coast & oh my this looks so sweet."
Ne dvomim da za W3000 velja enako (v Mediamarketu imajo 46" model za slabih 2200 evrov).

To so hkrati moja priporočila. Če nimaš težav s plačilom brez obrokov, si oglej cene še na www.mediamarket.si . Na 40" Sonyje boš moral še malo počakati, čeprav počasi curljajo na cenike slovenskih ponudnikov. Predlagam da se malo manj koncetriraš na resolucije in refresh rate, ki pri LCDju tako in tako ni v uporabi in se raje osredotočiš še na druge lastnosti TVja, preden karkoli nabaviš - trenutno si se zagrel za povprečnega in oskubljenega Philipsa po ceni, ki je ni vreden. Kup kvalitetnih testov si lahko ogledaš tule.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: [SkA] ()

cekr ::

Se pravi, da Sonyeva linija x3000, W3000 potolče ostale.
Jaz bom počakal še do novega leta potem pa v napad. Predvsem mi je pomembno, da zadeva deluje pod vsemi pogoji pa da brez problemov prebavi h.264, ker ne bi rad zraven kupoval še ene škatle. Že tako jih imam preveč.
Razne osvetlitve ozadja pa me ne zanimajo.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

LG naj bi prav tako podpiral FHD prek HDMI in VGA. Jaz osebno sem se že skoraj odločil za LY99 (ko bo...)

Kolikor je prebrati na drugih forumih, tudi te Philipsove televizije, katere naj ne bi, podpirajo Full HD z računalnika. Ampak nekaj mora biti na tem, kar piše na hilipsovi strani, saj si najverjetneje ne delajo ANTI-reklame. Je možno, da ti uporabniki pošiljajo na tv signal 1920x1080, v resnici pa potem tv sam spremeni v maximalno ločljivost, ki jo je sposoben z računalnika predvajati (HDMI), v tem primeru 1024x768.

Ti LG-ji in Samsungi ter ostale televizije, težko da bi vse predvajale računalniški signal 1920x1080. Niso te firme superiorne PHILIPSU.

Še enkrat:
www.philips.com
PHILIPS FULL-HD
42PFL7662D -> računalnik max. 1024 x 768, 60, 70, 75, 85 Hz
42PFL7962D -> računalnik max. 1360 x 768, 60 Hz
42PFL9732D -> računalnik max. 1920 x 1080p, 60 Hz
47PFL7642D -> računalnik max. 1024 x 768, 60, 70, 75, 85 Hz

Ravno za tega zadnjega, ki naj bi podpiral max. 1024x768, je en uporabnik napisal, da mu deluje računalnik na 1920x1080.

Torej kupi tega zadnjega in že daj mir, če ne misliš niti prebrati nasvetov in drmati svoje dalje?

Zgodovina sprememb…

Sem prebral nasvete, ampak še vedno nisem našel odgovora na svoje vprašanje oz. to, kar me zanima. Pač, 1500-2500€ mi ni glih denar za stran metat, zato bi rad kupil nekaj, kar bo 100% Full HD na najmanj 60Hz tako pri navadnem signalu, kot pri računalniškem in ne spet tako kot si napisal ti in ostali v "vaših nasvetih" spet kaj ljudje govorijo po drugih forumih. Sem sam napisal, da ljudje pišejo za Philipse, za katere sam Philips govori, da ne podpirajo več od 1366x768 računalniške resolucije, da so priklopili računalnik in da jim dela Full-HD. Nekaj tukaj ni vredu in ravno to bi rad vedel, v čem je finta. Video gre priklopit v FHD, med tem ko računalnik NE.

Televizije ne kupujem za 1 leto, hočem pa najboljše za svoj denar. 42"-47", ne manj.

Kakšni nasveti so to, če nihče ne gre v tehnične podatke in se nekaj kar na blef pogovarjate kateri tv katerega potolče, dejanskih zmogljivosti predvajanja signala pa ne ve razložiti noben. Priznam, nimam pojma, ampak sem mislil, da bo kdo tukaj, ki ga ima, lahko povedal za kaj se gre pri teh specifikacijah.

Zaboga človek, naštel sem ti malo morjecenovno različnih televizorjev in svoje izjave da na njih vse skupaj deluje podkrepil še z citati uporabnikov. Če ti to nočeš sprejeti kot potrdilo, da na njih deluje, potem pač izvoli in brskaj po dokumentacijah sam? Pa da se ne boš preveč pretegnil, ker v dokumentacijah včasih piše tudi kaj, kar ne drži (primer X3030 Toshibe in podpore za 24p).

Še enkrat:
Če hočeš za svoj denar največ, posezi po Sony 40" X3000 modelu za pribljižno 2100 evrov. Če hočeš večjega, potem posezi po 46" Sony W3000. Zdaj pa ko boš naštudiral mi z veseljem sporoči, kje je bil to slab nasvet. Ako te Ambilight tako zares impresionira, potem se dobi Aurea po pribljižno 4k. Pričakuj da bo na njih črnina slabša kot na Sony/Samsung televizorjih.

Pri teh specifikacijah pa se gre za podprte resolucije in "osveževanje", ki jih televizor podpira. Televizor pač ni računalniški monitor zato ima procesno enoto za sliko zasnovano rahlo drugače. To na kar se splača biti predvsem pozoren je sposobnost 1:1 pixel mappinga po možnosti brez overscana in seveda podprte resolucije/signale na različnih vhodih. Kot vidiš s testa ta tvoj Philips ne podpira 1:1 pixel maping pri polni resoluciji za progresivno sliko, zgolj interlaced.

Zgodovina sprememb…

kataklysm ::

Mene zanimajo mnenja poznavalcev za tale LCD... KLIK. Uporablu bi večinoma za HD-filme in PS3.. Je vredn tega dnarja al priporočate ker drug model. Mora biti full hd velikosti 37" do cene okoli 1200€.
Aja...vidu sm ga v Big Bangu in se mi je zdela kr lepa slika.

Lp
ESi

Zgodovina sprememb…

Hepan ::

@ amtsmi: Jaz mam Philipsa 5322, pa lahko na njega priklopim racunlanik preko HDMI v locljivosti 1366x768 točk...

Je pa TV 1080p. Čudno, da ne gre več, če je pik dovolj.

nikond200 ::

Jaz imam sledeče vprašanje kupujem HD TV in sem si ogledal sledeči model v trgovini in bil navdušen - Panasonic Viera TH-42PY70 FULL HD.

Pogledal sem po cenah in našel ugodno ceno za model Panasonic Viera TH-42PZ70 FULL HD (na bolhi je nekaj oglasov). Pogledal sem specifikacije in meni se zdi model isti, zakaj razlika v oznaki? Bojim se da ne bi kupil TV, ki sploh ne dela v SLO (priklopljena bo klasična kabelska in PS3 ter PC za HD vsebine).

V trgovini si po vsej verjetnosti videl TH-42PZ700 tisto ,kar si videl na bolhi je pa TH-42PZ70 isti panel je pa nekaj razlik. Review 70 modela z linkom do 700
««
12 / 19
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

LCD za dnevno sobo (2,5m oddaljenost) do 600€ (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5334144 (30952) nendzi
»

Kako velik TV sprejemnik kupiti? (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5335175 (30773) popster
»

37" Full HD ali HD Ready (strani: 1 2 )

6923084 (20989) Yoni

HD ready ali full HD? (strani: 1 2 )

6114994 (10370) Akssi
»

Nakup LCD TV HD ali HD ready