Forum » Kaj kupiti » Tuje trgovine ki pošiljajo v Slovenijo X - tič ?
Tuje trgovine ki pošiljajo v Slovenijo X - tič ?
AngelOfDeath ::
Lepo bi blo da bi kje povedali vaše izkušnje s tujimi trgovinami ki pošiljajo v Slovenijo.
Moja:
V Petek sem preko spleta naročil Antec P180 pri UBUYO
Preko maila sem še jih vprašal če je to res Antec P180 (imajo neko čudno oznako za to ohišje).
V Soboto sem dobil pritrdilni odgovor. V ponedeljek sem plačal na banki 137.82 €- v sredo sem dobil sporočilo da so denar prejeli in poslali ohišje. V petek (danes) so mi dostavili ohišje na dom.
Moja:
V Petek sem preko spleta naročil Antec P180 pri UBUYO
Preko maila sem še jih vprašal če je to res Antec P180 (imajo neko čudno oznako za to ohišje).
V Soboto sem dobil pritrdilni odgovor. V ponedeljek sem plačal na banki 137.82 €- v sredo sem dobil sporočilo da so denar prejeli in poslali ohišje. V petek (danes) so mi dostavili ohišje na dom.
edit: Slovnica
kyusss ::
Hehe, jaz sem 2.1.2007 naročil isto ohišje (P180). Plačal s kartico 140€. V torek 9.1. so mi dostavili na dom, ker me ni bilo tam, so me poklicali in pripeljali v službo. Sem že večkrat naročal tam in sem z njimi zadovoljen.
aja, trgovina je pixmania
aja, trgovina je pixmania
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kyusss ()
AngelOfDeath ::
poštnina je že vključena v ceno: 14.4€
dostavil pa je GLS
edit:dostava
dostavil pa je GLS
edit:dostava
edit: Slovnica
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AngelOfDeath ()
bluesman ::
www.alternate.de
kupil notesnik in ga dobil v španijo v 4 dneh,
zdaj sem naročil komplet sistem z monitorjem vred in so poslali v petek. Zelo dobre izkušnje. Če vam kaj ni všeč pri nakupu enostavno pošljete nazaj. Res da imate stroške poštnine, ne delajo pa problemov s tem in vam zamenjajo brez problemov.
kupil notesnik in ga dobil v španijo v 4 dneh,
zdaj sem naročil komplet sistem z monitorjem vred in so poslali v petek. Zelo dobre izkušnje. Če vam kaj ni všeč pri nakupu enostavno pošljete nazaj. Res da imate stroške poštnine, ne delajo pa problemov s tem in vam zamenjajo brez problemov.
janko771 ::
Mene zanima če je kdo že kaj kupoval preko ebay.com, ker majo cene res ugodne, in kako je s plačilom PayPal, a je mus met kreditno kartico ali lahko nakažeš preko obrazca iz banke, če nimaš kreditne kartice, ker jo jest nimam. Zanima me kako je z dostavo in kakšni so stroški pošiljanja. Bi blo fajn če bi o tem kej več pisalo.
Pa upam kdor ima izkušnje naj piše.
Lp
Pa upam kdor ima izkušnje naj piše.
Lp
jest
>>><<< ::
Mogoče veste kje lahko najceneje dobim dvojedernika za socket 939?
Rad bi pa imel tistega ki, ima 1 Mb cacha na jedro.
Rad bi pa imel tistega ki, ima 1 Mb cacha na jedro.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: >>><<< ()
antonija ::
Tukajle bos dobil najvec informacij.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
>>><<< ::
Ajde smartass, potem mi pa najdi kakega, če se že važiš s tem, da znaš uporabljati Google.
antonija ::
Ce bi si prebral ves text na podani strani bi razumel bistvo mojega posta. Probaj se enkrat prebrat, mogoce ti bo potegnilo.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
mihax00 ::
@bluesman
kuk pa pride poštnina pri tej trgovini www.alternate.de kr vidm da je kr dobro založena :)
js pa nemščina :D
kuk pa pride poštnina pri tej trgovini www.alternate.de kr vidm da je kr dobro založena :)
js pa nemščina :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihax00 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MindFactory mnenje (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Kaj kupiti | 492003 (6001) | fireX88 |
» | Izkušnje s spletno trgovino Alza Shop (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 25799 (1804) | DirkDiggler |
» | tuje spletne trgovine (hod.de) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15448 (9912) | lambda |
» | Prehod na DDR3 se vleče (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pomnilnik | 12006 (9317) | _Dejan_ |
» | Povpraševanje po dvoslojnih ploščkih bo še rasloOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 3531 (2750) | Jst |