Forum » Loža » Koliko so krivi počasni vozniki?
Koliko so krivi počasni vozniki?
Temo vidijo: vsi
Yossarian ::
Počasni vozniki niso krivi za prometne nesreče, sploh ne take s smrtnim izidom.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
;-) ::
"Prej ali slej boš naletel na nekoga, ki bo tudi vozil "zarad svoje volje" in ti bo sprašil rit."
No vidiš še plačano bom dobil ker se počasi v ozim.
1.Itak je kriv tisti ki je za tabo zarad varnostne razdalje
2.Itak mlad voznik ne krije stroškov nesreče tudi če je kriv, razen svojih.
Ni ga lepšega kot muzka pa nedeljski "sprehod" z avtom...tak na izi :)
No vidiš še plačano bom dobil ker se počasi v ozim.
2.Itak mlad voznik ne krije stroškov nesreče tudi če je kriv, razen svojih.
Ni ga lepšega kot muzka pa nedeljski "sprehod" z avtom...tak na izi :)
tx-z ::
Men gre pa na živce da k je zelena da folk ne spelje.
Čaka prvi 3sekunde: O, lej, zelena. Bom jst počasi šaltu v prvo pa probu spelat. No dobr, evo speljem. Pa drugi za njim: O lej, je un pred mano spelu: čak da pogledam na uro..Aha, no bom še js zj dau u prvo pa počas spelu. Bum, rdeča. Pa niti 2 nista šla čez semafor
Drgač mi gre pa na živce folk k mi čis za ritjo voz, pa vozm po omejitvah. Recimo uno krožišče u ljubljani, (za prot črnučam). Tm je 40 omejitv. Jst pelm 40-50. Zadi se mi pa VEDN folk prlima na rt pa še trob al pa blenda. Na avtocestah pa skor ni več možn prehitevat če maš občin 1.2 avto. Daš gas do konca da prehitiš unga k voz recimo 100. Zadi pa prleti en s 170 in se skor zaleti vate. Al pa tut na obvoznci dirkajo 140+
Čaka prvi 3sekunde: O, lej, zelena. Bom jst počasi šaltu v prvo pa probu spelat. No dobr, evo speljem. Pa drugi za njim: O lej, je un pred mano spelu: čak da pogledam na uro..Aha, no bom še js zj dau u prvo pa počas spelu. Bum, rdeča. Pa niti 2 nista šla čez semafor
Drgač mi gre pa na živce folk k mi čis za ritjo voz, pa vozm po omejitvah. Recimo uno krožišče u ljubljani, (za prot črnučam). Tm je 40 omejitv. Jst pelm 40-50. Zadi se mi pa VEDN folk prlima na rt pa še trob al pa blenda. Na avtocestah pa skor ni več možn prehitevat če maš občin 1.2 avto. Daš gas do konca da prehitiš unga k voz recimo 100. Zadi pa prleti en s 170 in se skor zaleti vate. Al pa tut na obvoznci dirkajo 140+
tx-z
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tx-z ()
Tilen ::
Takemu, ki se ti lima na rit, samo na zavoro stopiš. Saj ne da bi hotel ravno zavirat, toliko da vidi, da so se prižgale tvoje zavorne luči . Bo prec odnehal. Poblendaj naslednjič z zadnjimi 3-4 krat in poročaj. Potem bo seveda on trobil tebi in kazal sredinca, češ kako si neumen...
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Super Sonic ::
"BigWhale - ti si zdaj teoritičen primer skrivil v neki kvazi realno stanje. "Saj to nas zanima, mar ne? :)"
Jah ne.Šlo je za to, da sta bla v tej temi dva pametna, polna posmehovanja, ki sta hotla neki računat in se smejat. Pa sta se zelo hitro umirila, ko sta spoznala, da 33 ur zaradi namernega zadrževanja prometa na letni baži le ni tako malo. Zato sta kaj hitro za zasilni izhod uporabila zlato padalo - mešanje teorije s prakso.
Ko sem pred leti sprejel zelo pomembno in odgovorno delovno mesto v službi, je to zahtevalo zelo veliko vožnje. Tam okoli 60000 km na eno leto. V tistem obdobju sem si izračunal, da na leto izgubilm zaradi prepočasnih voznikovna cesti, ki ne spoštujejo toka dogajanja, okoli 2 tedna časa. Seveda sem doma, v službi in še marsikje drugje požel salve smeha. Ampak.
Punca je, ker ji je mama (prepočasen voznik brez vsakršnih motoričnih sposobnosti) razbila avto, kupila novega. In ta ji (hvala Toyota) meri, kot že rečeno, prevožene km v času. Tko na velikem displayu. In kar na enkrat moj izračun ni več tolk smešen. Enako v službi. Delovno mesto je prevzel nekdo drug, ki se čedalje bolj strinja z mojim izračunom, da si ravno je na začetku skoraj počil od smeha (pa ne no, to ne more bit). Itd.
"Počasni vozniki niso krivi za prometne nesreče, sploh ne take s smrtnim izidom."
Ja seveda da ne. Ker tega nihče ne opazuje, gleda in preiskuje.
"No vidiš še plačano bom dobil ker se počasi v ozim."
Ti boš skasiral svoje. S takšnim odnosom do ceste, sigurno.
Jah ne.Šlo je za to, da sta bla v tej temi dva pametna, polna posmehovanja, ki sta hotla neki računat in se smejat. Pa sta se zelo hitro umirila, ko sta spoznala, da 33 ur zaradi namernega zadrževanja prometa na letni baži le ni tako malo. Zato sta kaj hitro za zasilni izhod uporabila zlato padalo - mešanje teorije s prakso.
Ko sem pred leti sprejel zelo pomembno in odgovorno delovno mesto v službi, je to zahtevalo zelo veliko vožnje. Tam okoli 60000 km na eno leto. V tistem obdobju sem si izračunal, da na leto izgubilm zaradi prepočasnih voznikovna cesti, ki ne spoštujejo toka dogajanja, okoli 2 tedna časa. Seveda sem doma, v službi in še marsikje drugje požel salve smeha. Ampak.
Punca je, ker ji je mama (prepočasen voznik brez vsakršnih motoričnih sposobnosti) razbila avto, kupila novega. In ta ji (hvala Toyota) meri, kot že rečeno, prevožene km v času. Tko na velikem displayu. In kar na enkrat moj izračun ni več tolk smešen. Enako v službi. Delovno mesto je prevzel nekdo drug, ki se čedalje bolj strinja z mojim izračunom, da si ravno je na začetku skoraj počil od smeha (pa ne no, to ne more bit). Itd.
"Počasni vozniki niso krivi za prometne nesreče, sploh ne take s smrtnim izidom."
Ja seveda da ne. Ker tega nihče ne opazuje, gleda in preiskuje.
"No vidiš še plačano bom dobil ker se počasi v ozim."
Ti boš skasiral svoje. S takšnim odnosom do ceste, sigurno.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Super Sonic ()
Ziga Dolhar ::
Obracunavanje s sogovorniki na tvoj nacin, ki nima veze s temo, je zelo nezazeleno, Super Sonic.
Rdeči karton.
Rdeči karton.
https://dolhar.si/
šernk ::
Jah ne.Šlo je za to, da sta bla v tej temi dva pametna, polna posmehovanja, ki sta hotla neki računat in se smejat. Pa sta se zelo hitro umirila, ko sta spoznala, da 33 ur zaradi namernega zadrževanja prometa na letni baži le ni tako malo.
če ne bi sodeloval le v tej temi bi mislim da že pridobil kar nekaj ur, ki ga zaradi prepočasi vozečih izgubiš na cestah. mar ne??? kje so še vse ostale take podobne teme, ki ti tudi jemljejo tvoj tako dragocen čas
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Ziga Dolhar ::
Mnogo nam želijo dopovedat, da tisti, ki ne maramo divjakov, vozimo 50 % pod omejitvami.
https://dolhar.si/
djordjevic ::
Twisting words, Žiga. Tudi jaz ne maram divjakov, daleč od tega. Eni pač nočete dojeti, da ne maramo niti ljudi, ki vozijo prepočasi tam, kjer to ni potrebno.
Izi ::
Je že toliko napisanega tukaj, da ne vem ali je sploh kdo že prilepil uradna pravila:
30 Člen
(3) Voznik ne sme brez upravičenega razloga voziti tako počasi, da bi oviral druge udeležence v cestnem prometu. Kadar se za vozilom, ki vozi na čelu kolone s hitrostjo, ki je nižja od največje dovoljene hitrosti na cesti ali delu ceste, po katerem vozi, in nižja od hitrosti prometnega toka vozil na smernem vozišču, nabere kolona vozil, ki ga ne more varno prehiteti, se mora voznik na prvem primernem kraju umakniti z vozišča in pustiti kolono vozil mimo.
(4) Kadar je hitrost vozila iz prejšnjega odstavka za več kot polovico nižja od največje dovoljene hitrosti na cesti ali delu ceste, mora voznik takega vozila vklopiti varnostne utripalke, razen če uporablja rumeno utripajočo luč v skladu s 128. členom tega zakona. Ko se za njim nabere kolona vozil, ki ga ne more varno prehiteti, se mora na prvem primernem kraju umakniti z vozišča in pustiti kolono vozil mimo.
----------
Torej ti lahko voziš do polovico nižje kot je najvišja dovoljena hitrost, lahko pa tudi nižje, če prižgeš vse 4 žmigavce.
Se pa moraš NUJNO umakniti iz ceste (seveda na primernem kraju), če se za teboj naredi kolona in ti voziš manj kot je najvišja dovoljena hitrost.
Kolona pa pomeni, da pred teboj ni nikogar, za teboj pa se naberejo še 3 vozila.
Če pa voziš tako hitro kot je najvišja dovoljena hitrost pa se ti ni treba umikati čeprav je za teboj dolga kolona.
30 Člen
(3) Voznik ne sme brez upravičenega razloga voziti tako počasi, da bi oviral druge udeležence v cestnem prometu. Kadar se za vozilom, ki vozi na čelu kolone s hitrostjo, ki je nižja od največje dovoljene hitrosti na cesti ali delu ceste, po katerem vozi, in nižja od hitrosti prometnega toka vozil na smernem vozišču, nabere kolona vozil, ki ga ne more varno prehiteti, se mora voznik na prvem primernem kraju umakniti z vozišča in pustiti kolono vozil mimo.
(4) Kadar je hitrost vozila iz prejšnjega odstavka za več kot polovico nižja od največje dovoljene hitrosti na cesti ali delu ceste, mora voznik takega vozila vklopiti varnostne utripalke, razen če uporablja rumeno utripajočo luč v skladu s 128. členom tega zakona. Ko se za njim nabere kolona vozil, ki ga ne more varno prehiteti, se mora na prvem primernem kraju umakniti z vozišča in pustiti kolono vozil mimo.
----------
Torej ti lahko voziš do polovico nižje kot je najvišja dovoljena hitrost, lahko pa tudi nižje, če prižgeš vse 4 žmigavce.
Se pa moraš NUJNO umakniti iz ceste (seveda na primernem kraju), če se za teboj naredi kolona in ti voziš manj kot je najvišja dovoljena hitrost.
Kolona pa pomeni, da pred teboj ni nikogar, za teboj pa se naberejo še 3 vozila.
Če pa voziš tako hitro kot je najvišja dovoljena hitrost pa se ti ni treba umikati čeprav je za teboj dolga kolona.
Vozim tam ko je 50 35 to pa je več kot polovica, primernega kraja za umik pa ne najdem :(
Saj ne delam tega vedno, pač ko grem iz šole se mi nikamor ne mudi pa je 35 dost da pridem domov v 7 min. Če štartam točno ob 1 in 12 pa še ravno ujamem zeleno luč na semaforju xDD
Saj ne delam tega vedno, pač ko grem iz šole se mi nikamor ne mudi pa je 35 dost da pridem domov v 7 min. Če štartam točno ob 1 in 12 pa še ravno ujamem zeleno luč na semaforju xDD
stock ::
Kmalu boš življensko prikrajšan, res. Za 4minute na dan ko boš moru iz šole še po penzijo pa pol domov.
Vozim tam ko je 50 35 to pa je več kot polovica, primernega kraja za umik pa ne najdem :(
skozi mestno središče je morda še 35 preveč, sploh če je ob cesti polno ljudi. če voziš pa 35 kjer je omejitev 50 in nikjer žive duše bi te pa rade volje ustrelil, saj je taka vožnja nepotrebna
darkolord ::
Če ni nikjer žive duše tudi ni potrebe, da bi vozil več, saj s tem sploh nikogar ne ovira
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: darkolord ()
lufthammer ::
Saj ne delam tega vedno, pač ko grem iz šole se mi nikamor ne mudi pa je 35 dost da pridem domov v 7 min.
Za 4 km rabiš avto? Tebe se bo jype razveselil! Pa še vse, kar so te naučili v AŠ, si v dveh mesecih pozabil. Uf. Le pazi, da ne boš prekmalu invalid.
Aja še to:
Ni vedno tako, povprašaj, če ne verjameš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lufthammer ()
T0RN4D0 ::
Kdo je teb dal izpit ne vem, vem pa da mam rajš 10 takšnih ki se vozjo 80 tam ko se ti 30. :)
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
jype ::
lufthammer> Le pazi, da ne boš prekmalu invalid.
Saj če se 4km vozi z avtomobilom, potem je ziher že.
Supersonic, nesreče so raziskane praviloma do zadnje podrobnosti.
Ponavljam: Počasni vozniki niso krivi za prometne nesreče, sploh ne take s smrtnim izidom.
Ponavljam: Počasni vozniki niso krivi za prometne nesreče, sploh ne take s smrtnim izidom.
lufthammer> Le pazi, da ne boš prekmalu invalid.
vsi tudi nimamo kolesarskih stez na vsakem metru. raje prevozim 2km z avtomobilom 100x na dan kot pa z kolesom 1x. zakaj??? ker takrat 1x ko grem po tisti poti pride 90% kakšen kamionist ki gre mimo tebe za manj kot en meter z 80km/h. verjetno si ne moreš predstavljati kako te dobesedno hoče povleči pod kamion. potem sta tu umes še dva nevarna ovinka ko lahko le upaš da ne kakšen norec prileti okoli povsem po robu in te sname. z veseljem delam na dan tudi 50km če se odpravim od doma s kolesom, a kaj ko sta prva 2 in zadnja 2 km tako nevarna da se le s težka odpravim od doma. ko enkrat pridem na stransko cesto postane kolesarjenje užitek. do tam je pa samomorilsko početje
Supersonic, nesreče so raziskane praviloma do zadnje podrobnosti.
dvomim da so raziskane do zadnje podrobnosti. za vse je kriva ali prevelika hitrost ali pa premajhna varnostna razdalja. nikoli niso krive ali slabe gume ali pa neznanje voznika. če imaš stare trde gume lahko greš pri 80 iz ovinka naslednji za teboj lahko pojde pa 140 povsem normalno skozi ovinek z dobrimi gumami. in vzrok nesreče bo avtomatsko prevelika hitrost
BigWhale ::
Haha, a si Strokovni Sodelavec? ;>
Sicer pa, marsikdo zaradi cigaret izgubi se vec casa na leto. Verjetno tudi s Slo-Techom izgubis vec casa na leto, kot z vozjo za 'pocasnezi'...
Saladin ::
Saj obstaja ena lepa rešitev (vsaj zame):
Vsi vozmo lepo počas, ampak zato naj nam policaji ne težijo zaradi preglasne muzike v avtu. Ob dobrem ambientu se da zdržat tistih nekaj dodatnih minut.
Vsi vozmo lepo počas, ampak zato naj nam policaji ne težijo zaradi preglasne muzike v avtu. Ob dobrem ambientu se da zdržat tistih nekaj dodatnih minut.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
Super Sonic ::
"Verjetno tudi s Slo-Techom izgubis vec casa na leto, kot z vozjo za 'pocasnezi'..."
Precej verjetno. Bistvena razlika je samo v tem, da v prometu ne rad izgubljam potreben in predviden čas. Svoj čas. Tega potem trosim kjer želim. Lahko tud na skretu, kjer surfam in prebiram 16 ur na dan tvoje poste.
"Supersonic, nesreče so raziskane praviloma do zadnje podrobnosti."
A tenks. NIsm vedu tega.
"Ponavljam: Počasni vozniki niso krivi za prometne nesreče, sploh ne take s smrtnim izidom."
Vzrok nesreče je kar pogosto neznan. Poleg tega je veliko vprašanj v verižnih trkih. Itd. Povsod so vprašanja. Problem je samo v tem, da je pijancev in dirkačev na cesti toliko, da policija še teh ne zmore dohajat.
Da bi pa lovil po cesti razne invalide, motorično in mentallno zaostale, si pa niti ne upam predstavljat. Do tja imajo še kakšno stoletje.
Vprašanje:
Do katerega leta starosti ste fasal izpit? Pa če kdo pozna povprečno življensko dobo pri nas. Lahko primerja.
Precej verjetno. Bistvena razlika je samo v tem, da v prometu ne rad izgubljam potreben in predviden čas. Svoj čas. Tega potem trosim kjer želim. Lahko tud na skretu, kjer surfam in prebiram 16 ur na dan tvoje poste.
"Supersonic, nesreče so raziskane praviloma do zadnje podrobnosti."
A tenks. NIsm vedu tega.
"Ponavljam: Počasni vozniki niso krivi za prometne nesreče, sploh ne take s smrtnim izidom."
Vzrok nesreče je kar pogosto neznan. Poleg tega je veliko vprašanj v verižnih trkih. Itd. Povsod so vprašanja. Problem je samo v tem, da je pijancev in dirkačev na cesti toliko, da policija še teh ne zmore dohajat.
Da bi pa lovil po cesti razne invalide, motorično in mentallno zaostale, si pa niti ne upam predstavljat. Do tja imajo še kakšno stoletje.
Vprašanje:
Do katerega leta starosti ste fasal izpit? Pa če kdo pozna povprečno življensko dobo pri nas. Lahko primerja.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
Saj obstaja ena lepa rešitev (vsaj zame):
in potem nekdo nabija muziko do konca in za seboj ne sliši rešilca v vzratna ogledala pa tudi ne gleda kaj preveč in smo spet tam...
Saladin ::
v vzratna ogledala pa tudi ne gleda kaj preveč in smo spet tam..
Zakaj pa ne moreš naglas muzike poslušat in gledat v vzvratna ogledala obenem?
Svašta.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
kmetek ::
Joj pridite v Kranj, kjer se vsi vozijo na šiht z avtom, ker je itak premer Kranja ravno nekje 4-5km, LOL. Ja res so težki časi iti s kolesom ali peš v službo, premalo prednosti:
- zdravje
- rekreacija
- skrb za okolje
- prihranek na bencinu
- prihranek na amortizaciji avtomobila
- ni možnosti prometnega karambola.
in še in še...
"Saladin" ker rešilec pride kar naenkrat in taki voznik ne gleda na vsake 3 sekunde v ogledalo, right?
Malo več strpnosti pa je. Sej ceste niso bojevanje, hudiča no. Grem v tujino pa vsi normalno vozijo no, pa 20-30x več prometa...šmenta no.
Res je slovenska država v kurcu na vseh področjih, sociala, zdravstvo, plače, ceste, družba.....pa kaj delamo v EU, meni ni jasno?
- zdravje
- rekreacija
- skrb za okolje
- prihranek na bencinu
- prihranek na amortizaciji avtomobila
- ni možnosti prometnega karambola.
in še in še...
"Saladin" ker rešilec pride kar naenkrat in taki voznik ne gleda na vsake 3 sekunde v ogledalo, right?
Malo več strpnosti pa je. Sej ceste niso bojevanje, hudiča no. Grem v tujino pa vsi normalno vozijo no, pa 20-30x več prometa...šmenta no.
Res je slovenska država v kurcu na vseh področjih, sociala, zdravstvo, plače, ceste, družba.....pa kaj delamo v EU, meni ni jasno?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kmetek ()
A tenks. NIsm vedu tega.
No, pa zdaj veš.
Nesreče se na sodišču praviloma raziščejo do zadnje podrobnosti. Izvedenci pri nas na tem področju kar obvladajo svoje delo. Kar nekaj jih že ima računalniške programe za simulacijo prometne nesreče.
No, pa zdaj veš.
Nesreče se na sodišču praviloma raziščejo do zadnje podrobnosti. Izvedenci pri nas na tem področju kar obvladajo svoje delo. Kar nekaj jih že ima računalniške programe za simulacijo prometne nesreče.
'FireSTORM' ::
Vseeno imaš totalne budale na cesti. Recimo ko sem prehiteval traktor skozi vas, pred mano je pa prehiteval še en tip z ford mondeom(saj ne da ma veze), no in prehiti že skoraj do konca pa še se jaz nabašem na levi pas da bom prehitel in ena baba smotana se kar zapelje pred mene iz odcepa ceste katera vodi med hiše. Ok...WTF? Zabremzam kot zmešan, se ustavim ravno pred njo in potem še ima jajca da se še začne pizdit na mene, stopil ven, zlajal par slanih, če nebi bilo tako visokih kazni bi še jo takrat prilepil dvakrat, in se odpeljal dalje.
Pa kazni so miljonkrat previsoke.
Nemci so pred kratkim dvignili kazni na 200-300€ za enak prekršek kot pri nas odšteješ skoraj 1000€ in se vsi bunijo, kaj bi šele tukaj delali.
Pa kazni so miljonkrat previsoke.
Nemci so pred kratkim dvignili kazni na 200-300€ za enak prekršek kot pri nas odšteješ skoraj 1000€ in se vsi bunijo, kaj bi šele tukaj delali.
Those penguins.... They sure aint normal....
U nemčiji je drag bencin. 1,5€ / liter Pa se nekak pogliha
tx-z
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tx-z ()
TESKAn ::
Danes so se na AC od Vrhnike proti logatcu, ko je oni klanec s tremi pasovi, šli trije tovornjaki kdo bo koga...jupi, še tam, jer imajo kamionarji svoj pas, silijo na prehitevalnega in blokirajo promet.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
v vzratna ogledala pa tudi ne gleda kaj preveč in smo spet tam..
Zakaj pa ne moreš naglas muzike poslušat in gledat v vzvratna ogledala obenem?
Svašta.
ja res svašta. ne da sem v 14 dneh doživel identično situacijo na identičnem mestu, z isto žensko. se odpre pogled na ravnino, počakam par sekund če se avto pred mano odloči rpehitevati ni bilo nobenega znaka. no grem prehitevat, ko sem bil že skoraj zraven nje brez žmigovca brez preverit ogledal se enostavno vrže predme. čez manj kot 14 dni je bilo isto le da takrat sem počakal odzadaj da ona najprej prehiti in se je zgodba ponovila. brez najmanšega namiga in smerokaza se loti prehitevat. in takšnih ni malo ki med vožnjo skoraj ne poznajo vzratnih ogledal. na žalost. seveda pa to ni letelo direktno na tebe, če spremljaš promet za seboj v redu, jih je pa precej ki tega ne delajo
BluPhenix ::
Naslednjič se zapelji za njo in ji zrecitiraj par CPP pravil, mogoče bo pomagalo.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
krucymucy ::
Danes vozil 50km/h na odcepu kjer je dovoljena hitrost 90km/h. Bil sem drugi v koloni in medtem ko so ostali prehitevali sem jaz vozil za pocasnezem z roko na hupi kak kilometer, mogoce dva. Nato se je umaknil!
Lepo bi bilo imeti interceptorja in ga enostavno izriniti s ceste.
Lepo bi bilo imeti interceptorja in ga enostavno izriniti s ceste.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krucymucy ()
BluPhenix ::
Zleden voznik si, rad bi bil tak kot ti.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
exodus pa nisi zažgal hupe v dveh kilometrih?... raje bi si naštimal neko umirjeno muziko chillout ali kaj podobnega pa bi užival v vožnji pa še živce bi si prišparal.
Ja pa umes bi napisal pismo božičku, pa klical babico kako se ma ;)
...neki poješ ane, easy life pa tko...
...neki poješ ane, easy life pa tko...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: stock ()
krucymucy ::
Vcasih si enostavno ne mores pomagati.
Medtem so mimo uletavali piloti v nepregledne ovinke in dva celo v skarje (ni bilo krize, lahko bi pa bila). Torej ja, pocasnele bi bilo treba kaznovati.
Medtem so mimo uletavali piloti v nepregledne ovinke in dva celo v skarje (ni bilo krize, lahko bi pa bila). Torej ja, pocasnele bi bilo treba kaznovati.
Seveda, zakaj pa vozijo tako počasi, da jih morajo drugi prehitevat, tudi če gre za nepregledni ovinek.
El Barto ::
Sedaj je itak večina folka posrana zarad novih kazni, če pa slučajno kaj belo plavga zagledajo pa bam na bremzo in če je omejitev 50 km/h, gremo mimo cca 35 km/h (cesta skozi Jesenice). Odkar je na tej cesti še merilnik, ki prikazuje hitrost, pa itak večina spusti na cca 40 km/h.
Manjka pa leder board za najboljše rezultate (škoda le, ker ima samo dve mesti za številke ). Če mi slučajno uspe, in sem sam, potem mi vedno ta zadevca utripa ...
Če se pa pelješ v nasprotni smeri v še sprejemljivi meji pa skorajda kolono ustvarjaš - če bi izenačili obe hitrosti, bi bilo pa ravno prav.
Pa še en sobotni primer pri vožnji iz Lesc do Bleda: popoldne se je malce ulil dež (ravno prava cesta za gas pohodit ), mi se pa pri omejitvi 70 km/h zbrega peljemo komaj 40 km/h proti Bledu .
Pacienti, ki poa vozijo povsod 70 km/h so pa še vedno prisotni (čeprav jih je malce manj) - pred naseljem Kočna je omejitev 90, v samem naselju pa 50 a ti vozijo konstantno 70 km/h. Pač če takega prehitiš pred naseljem itak grdo gleda, v naselju se ti pa na rit nalima in je še bolj nezadovoljen, če se mora peljat "samo 55 km/h".
Le za koga so tiste številke na znakih ?
Manjka pa leder board za najboljše rezultate (škoda le, ker ima samo dve mesti za številke ). Če mi slučajno uspe, in sem sam, potem mi vedno ta zadevca utripa ...
Če se pa pelješ v nasprotni smeri v še sprejemljivi meji pa skorajda kolono ustvarjaš - če bi izenačili obe hitrosti, bi bilo pa ravno prav.
Pa še en sobotni primer pri vožnji iz Lesc do Bleda: popoldne se je malce ulil dež (ravno prava cesta za gas pohodit ), mi se pa pri omejitvi 70 km/h zbrega peljemo komaj 40 km/h proti Bledu .
Pacienti, ki poa vozijo povsod 70 km/h so pa še vedno prisotni (čeprav jih je malce manj) - pred naseljem Kočna je omejitev 90, v samem naselju pa 50 a ti vozijo konstantno 70 km/h. Pač če takega prehitiš pred naseljem itak grdo gleda, v naselju se ti pa na rit nalima in je še bolj nezadovoljen, če se mora peljat "samo 55 km/h".
Le za koga so tiste številke na znakih ?
"You cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa - until you've
experienced that rollercoaster of pain, disappointment, and agony for that
brief moment when everything works and you're on a nice road". Jeremy Clarkson
experienced that rollercoaster of pain, disappointment, and agony for that
brief moment when everything works and you're on a nice road". Jeremy Clarkson
...exodus pa nisi zažgal hupe v dveh kilometrih?..
Zažgal hupe? Kko si to mislu? Mislm ne vem kako deluje namrč ta hupa...A je to drgač zvočnik al neki x?:D mal offtopic sam useen
tx-z
alsl ::
Počasni vozniki niso tako nedolžni
Prejšni dan grem iz Podnanosa proti Razdrtemu, pa že na začetku kamion lepo 20 km/h po hribu gor. Do vrha se za njim nabere kilometrska kolona, pa ne da bi se umaknil. Višek pa je bil tik pod vrhom, kjer je bila patrulja policajev. Prepričan sem bil da ga bosta vsaj ustavila, ja jok nič Da ne omenjam kako so prehitavali kolono tisti, ki so postali nestrpni.
Prejšni dan grem iz Podnanosa proti Razdrtemu, pa že na začetku kamion lepo 20 km/h po hribu gor. Do vrha se za njim nabere kilometrska kolona, pa ne da bi se umaknil. Višek pa je bil tik pod vrhom, kjer je bila patrulja policajev. Prepričan sem bil da ga bosta vsaj ustavila, ja jok nič Da ne omenjam kako so prehitavali kolono tisti, ki so postali nestrpni.
Ejsi_Disi ::
Počasni vozniki niso tako nedolžni
Jebemtiš. Jaz se bil isto v tej koloni. Folu se je pa mešal. Kam so šli to prehitevat.
DAnes se je pa en peljal po avtocesti iz LJ v KR 80km/h! Je naredil orenk gužvo, ker so se morali iz desne na hitro umakniti na levo.
Rock n' roll ain't noise pollution!
jype, nevem kaj te zdej moti na prilimani sliki?
Da po mestu (ali kjerkoli) ni dovolj parkirišč?
Da po mestu (ali kjerkoli) ni dovolj parkirišč?
Tilen ::
Zakaj pa bi se prilagajal? Veš kako lep listek lahko dobiš, če parkiraš na kolesarski stezi
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
jype ::
stock> Ah dej no, če dela tolko kilometrov na leto, pa ti je res tak problem okoli??
Če ne bi bilo na cestah takih, ki ne spoštujejo prometnih predpisov, se ne bi bal okoli. Ampak potem mi okoli sploh ne bi bilo treba hodit :P
Če ne bi bilo na cestah takih, ki ne spoštujejo prometnih predpisov, se ne bi bal okoli. Ampak potem mi okoli sploh ne bi bilo treba hodit :P
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prehitevanje kolone (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 24100 (20490) | facepalm |
⊘ | Počasni vozniki (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Na cesti | 268149 (239180) | dzinks63 |
⊘ | Omejitve hitrosti za motoriste (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 34201 (28429) | bluefish |
» | Posnetek prometne nesreče - Pravilna reakcija? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 17635 (14035) | solatko |