» »

kiss.si

kiss.si

iro ::

Pri kissu sem podalšal in moral plačati 1500 sit.Zakaj?
Na njihovi strani piše :Uporabnik študent + internet* – Ta tip dostopa je brezplačen le če se včlanite v ŠOU družino. V nasprotnem primeru morate plačati 1500 SIT(uredite na info točki ŠOU športa**). Uporabnik je identičen študentu, vendar ima tudi dostop do interneta preko 0889 številke.

Sem član šou družine. Zakaj sem vseeno mogu plačat...

http://www.kiss.si/index.php?module=new...

|ucko ::

Zivjo!

Naj se ti najprej predstavim. Sem vodja KISS.

Milim, da problem izhaja iz nerazumevanja kaj SOU druzina je. V SOU druzino se lahko vpise(ni pa avtomatsko clan) vsak student univerze v Ljubljani. Z njo postanete clan sevisa Borsnikov trg in Domzalskega servisa. Prav tako so vasi podatki posredovani vsem zavodom SOU in projektom SOU. Na ta nacin se stroski prenesejo iz vas na zavode in studentske servise. Ce pa prijavnice za SOU druzino ne izpolnite pa te stroske nosite sami. Zavedati se morate, da najete linije stanejo veliko(preko 8 miljonov letno) in da si jih brez teh prispevkov SOU nebi mogel privosciti. Glede na to, da uporabljamo nekomercjalno stevilko 0889 s katero ne zasluzimo nicesar je po mojem mnenju ta simbolicna "narocnina" vec kot sprejemljiva.

Naj povdarim, da smo te prijavnice imeli tudi vec kot mesec po vpisu tudi v pisarni KISS in se je lahko vsakdo preko SOU druzine uclanil brezplacno. Prav tako se je prve dva tedna dalo v SOU druzino uclaniti na info tocki SOU sporta. Zal dlje kot to ni bilo mozno, saj je bilo podatke potrebno vnesti v bazo.

Za naslednje leto ti priporocam, da si pozorn in se ze takoj pri vpisih vpises v SOU druzino. List tobis pri vpisih, ce pa ga slucajno ne bo pa prve nekaj tednov predavanj na SOU. Za darilo dobis se celo mapo.

LP


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ŠOU LJ

Oddelek: Loža
353043 (2227) jype
»

ALI ima ŠOU kredibilnost zastopat študente?

Oddelek: Problemi človeštva
333984 (2577) BluPhenix
»

Črna sreda (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Problemi človeštva
34522705 (10838) Trubadur
»

Peticija o obdavčitvi študentskega dela (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
645681 (4491) Daedalus
»

Narod se upira

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
352275 (2275) minmax

Več podobnih tem