Forum » Pomoč in nasveti » Problem s tipkovnico Logitech
Problem s tipkovnico Logitech
Cuba man ::
Mene pa zanima kako bi na tipkovnici Logitech Internet Pro Keyboard ( tale) spremenil, kaj se ti odpre ko klikneš tipko media ? (preden sem naložil BS Player mi je vedno odpiralo Winamp in hočem, da mi ga še zmerej)
Prav tako me zanima kako naštimaš, da se ti odpre spletna stran (Gmail), ko klikneš na tipko E-Mail ?
Prav tako me zanima kako naštimaš, da se ti odpre spletna stran (Gmail), ko klikneš na tipko E-Mail ?
- spremenil: Cuba man ()
kingkong ::
z logitechove strani si potegni dol software za tvojo tipkovnico. z njim lahko nastavljaš katere programe naj ti zaženejo posamezne multimedijske tipke.
Cuba man ::
Imam CD, program je inštaliran, samo če daš v programu kaj naj da za E mail ---> Web Site --> upišem naslov.... potem mi pa še vedno odpre Outlook
Mi lahko odgovori kdo, ki ima dotično tipkovnico ?
Mi lahko odgovori kdo, ki ima dotično tipkovnico ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mehanska tipkovnica (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Kaj kupiti | 687039 (2095) | Shkorc |
» | iPhone vs Android - mnenja uporabnikovOddelek: Mobilne tehnologije | 7174 (5530) | ;-) |
» | Opera 9 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22255 (14003) | R33D3M33R |
» | Keytornic LT Designer keyboardOddelek: Kaj kupiti | 1910 (1259) | kuglvinkl |
» | TipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 1934 (1741) | HEKO |