Forum » Kaj kupiti » Keytornic LT Designer keyboard
Keytornic LT Designer keyboard
kuglvinkl ::
Kul. Včeraj, mah, danes poonoči pošljem mail na Keytronic in jih pobaram, kje v RS bi se dalo kupiti specifičen model LT Designer (stvar zgleda huda, po reviewjih folka sodeč, gre za totalni high-end, namreč,precej si jih je nabavlo po več kosov, da jih imajo do konca življenja :)). Zjutraj čekiram mail, in dobim neko telefonsko številko.
Na drugi stranji žice mi pravijo, da tega ne uvažajo, se bo pa gospa pozanimala pri Keytronicu, kako je s tem. Super! Čakam na informacije.
LT Designer spec.
Na drugi stranji žice mi pravijo, da tega ne uvažajo, se bo pa gospa pozanimala pri Keytronicu, kako je s tem. Super! Čakam na informacije.
LT Designer spec.
Your focus determines your reallity
- spremenil: kuglvinkl ()
To sklepaš na podlagi česa?
Kakor jaz berem reviewje (sicer non-pro, v komentarjih pri on-line štacunah), je folk milo rečeno fasciniran. Sem pisal Danu, naj jo stestira, ako bo imel čas. :)
Torej, zakaj se ti zdi ta Logitecova boljša? Kaj je boljše?
Kakor jaz berem reviewje (sicer non-pro, v komentarjih pri on-line štacunah), je folk milo rečeno fasciniran. Sem pisal Danu, naj jo stestira, ako bo imel čas. :)
Torej, zakaj se ti zdi ta Logitecova boljša? Kaj je boljše?
boštjan ::
more buttons,soft touch.pri vseh keytronicih kar sem vdarjal po njih sem mel občutek kot, da vdarjam po kamnu,pri logitechu pa so tipke "mehke".
more buttons
Rabim jih natančno 104. Vse "multimedijske" so mi popolnoma nepotrebne. Tudi zaradi tega se po takih sploh ozrem ne.
soft touch
Na tisti, katero sem jaz preizkusil (en teden sem drčil po njej), KT 2001, je bil občutek zelo v redu, povsem na ravni moje sedanje IBMove.
Rabim jih natančno 104. Vse "multimedijske" so mi popolnoma nepotrebne. Tudi zaradi tega se po takih sploh ozrem ne.
soft touch
Na tisti, katero sem jaz preizkusil (en teden sem drčil po njej), KT 2001, je bil občutek zelo v redu, povsem na ravni moje sedanje IBMove.
boštjan ::
i say your, money.i'm for logitech,čeprav mam zdaj BTC multimedijsko.ni blo keša za logitech
Meni je tipkovnica izjemno pomembna. Mora bit dobra za tipkat. Leta sem prisegal na Cherry G83, samo mi je dojadila, ker sem vsako zjebal prej kot v letu dni. To IBMovo imam že okoli leto in pol in še vedno suva kot nova. Srčno upam, da dobim vsaj še dve.
Točno tega Keytronica pa hočem probat. Namreč, moram nekaj najti, kar je kupljivo, res in commercio. Ker IBMove lahko dobim samo od kakšnega serverja, torej dobra volja frenda.
In če se izkaže, da je to kot pravijo totalna top roba, potem si nabavim enih pet komadov (In ne bom edini:)), da jih imam, dokler bo tipkovnica še aktualen vmesnik :).
Točno tega Keytronica pa hočem probat. Namreč, moram nekaj najti, kar je kupljivo, res in commercio. Ker IBMove lahko dobim samo od kakšnega serverja, torej dobra volja frenda.
In če se izkaže, da je to kot pravijo totalna top roba, potem si nabavim enih pet komadov (In ne bom edini:)), da jih imam, dokler bo tipkovnica še aktualen vmesnik :).
Čaki čaki :) Zame je 60k SIT ogromno denarja in ga ne mislim takoj ruknit za tipkovnice. Najrpej eno, da jo nekaj časa maltretiram. Pol pa še ene štiri. Ena takoj odpade na punco, tko da se s tipkovnicam v realnem času ne rabim(va) več ukvarjat. :)
AngelOfDeath ::
mislim da sem nekaj podobnega videl v Intelsatu samo majo izredno bogo internetno stran.
Boky ::
Sam sem dolgo delal z Cherry G81. Tipkovnica je bila kupljena vec kot 11 let nazaj in se vedno dela. Tudi obcutek pri tikanju je, kar se mene tice, zelo vredu. Nove G81 zgleda niso vec toliko vzdrzljive, ker je punci crknila po enem letu. Zdaj ima G83 in vse kar lahko recem za to tipkovnico je, ja so to totalna jajca, pa se relativno draga je! Sam imam doma BTC-jevo multimedijsko in se mi zdi kar cool za tistih 3ksit(definitivno bolsa kot G83). Brat in sestra imata v Ljubljani Keytronic KT2001. Vedno ko pridem v Lj me mika, da bi jima tipkovnico sp*zdu! Kar se mene tice zelo vredu tipkovnica!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Boky ()
zile ::
Mah kako ti lako tipkovnica crkne, razen če je ne tepeš . Imam IBM KB-7953 in dela ko šus, samo včasih smeti iz tipk stresem, ker prevečkrat jem zraven računalnika
Han ::
Po 10 letih uporabe sem v klet arhiviral G81. Zdaj dve leti tipkam po KT2001, še tisti, malo starejši - eni prvih ErgoForce - ki še ima dober hod tipk. Navadil sem se je hitro, čeprav je prej pri prijatelju nisem maral. Občutek je res enkraten. Soft tipke, kakšne imajo Cherry in druge tipkovnice, se preprosto ne morejo primerjati s temi na pravih IBM-kah in KeyTronicih. Na G83 si pa tako prste polomiš.
Zdej gruntam, da folk v bistvu ne ve, kaj je to spodoben keyboard sploh :) OK, čeprav imam že več kot deset let GUI (zadnji pred Winsi je bil A Workbench 3.0), sem vedno precej tipkal, tko da mi je jako pomebno, na čem delam.
Najbolj se mi smeje, ko folk sestavlja konfiguracije za 500k SIT, in v seznamu doda Tipkovnica 2k, miška 3k :)
Prtežu sem frendu od frenda, da pogleda, ali kakšen kupec v resnici potrebuje tipkovnico pri S/390 :). Da dobim še dve, bo kul. Najbolj me pizdi, ker jih načeloma ne morše kupit (prave IBMove).
Sicer pa, UPDATE: danes je klicala teta iz firme in ni dobila mene. Skratka, pustila je sporočilo, da eno ne more uvoziti. Vsekakor izreden smisel za biznis. Glede na to, kakšen ugled uživa ta tipkovnica (tam, kjer jo lahko dejansko kupijo...), bi pričakoval vsaj testen uvoz. Zelo težko je verjetno zraven 5000 kosov KT 600, 800, 1000, 2001 vržt še enih 50 LT Designer...
Vsekakor jo naslednji teden pokličem in jo bobaram.
Najbolj se mi smeje, ko folk sestavlja konfiguracije za 500k SIT, in v seznamu doda Tipkovnica 2k, miška 3k :)
Prtežu sem frendu od frenda, da pogleda, ali kakšen kupec v resnici potrebuje tipkovnico pri S/390 :). Da dobim še dve, bo kul. Najbolj me pizdi, ker jih načeloma ne morše kupit (prave IBMove).
Sicer pa, UPDATE: danes je klicala teta iz firme in ni dobila mene. Skratka, pustila je sporočilo, da eno ne more uvoziti. Vsekakor izreden smisel za biznis. Glede na to, kakšen ugled uživa ta tipkovnica (tam, kjer jo lahko dejansko kupijo...), bi pričakoval vsaj testen uvoz. Zelo težko je verjetno zraven 5000 kosov KT 600, 800, 1000, 2001 vržt še enih 50 LT Designer...
Vsekakor jo naslednji teden pokličem in jo bobaram.
AngelOfDeath ::
kuglvinkl glede na to da se bolj spoznaš na tipkovnice kot jaz kaj praviš o ms-jevi natural keyboard ?
BojlerTM ::
angel of death: ta tipkovnica je men prevec plasticna, premehka in tipke se dobesedno majejo. enkrat sm jo probu pr prjatlu in mi sploh ni usec.
drugace pa moje merilo za dobro tipkovnico je da ima usaj kaksno kilo in pou, stara okol 10 let in ima lep click zvok in filing.
drugace pa moje merilo za dobro tipkovnico je da ima usaj kaksno kilo in pou, stara okol 10 let in ima lep click zvok in filing.
"Salt?"
"Pepper?"
"Oh, it's...it's all right. I don't like you either."
"Pepper?"
"Oh, it's...it's all right. I don't like you either."
Žal je še nisem imel priložnost preizkusiti.
Kilo pa pol? :) Moja backup IBMova ima več kot to verjetno. IBM 42H1292 keyboard
Kilo pa pol? :) Moja backup IBMova ima več kot to verjetno. IBM 42H1292 keyboard
zile ::
LOL, takih tipkovnic imam na firmi kot dreka So pa ZAKON.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zile ()
morphling1 ::
Jep zakon, čeprav jaz sem ti vzel Hewlet Packardovo, ampak tud lepo klika, tako kot moja originalna Cherry G83 še iz časa 386-ke
Tale Keytronic pa zgleda tudi zelo strupena.
Tale Keytronic pa zgleda tudi zelo strupena.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Boeing ::
Joooj... joj joj joj...
Pa kaj vam je, ljudje, da klofate po desetletje in več starih kamnih...
kristus...
12 jurjev za ožičeno Logitechovo črno tipkovnco (cordless desktop optical, z kablom in brez miše, točnega imena ne vem na pamet)...
ni ga boga da me prepriča, da je 10 let stara tipkovnca boljša od logitechove blazine za roke !
Pa kaj vam je, ljudje, da klofate po desetletje in več starih kamnih...
kristus...
12 jurjev za ožičeno Logitechovo črno tipkovnco (cordless desktop optical, z kablom in brez miše, točnega imena ne vem na pamet)...
ni ga boga da me prepriča, da je 10 let stara tipkovnca boljša od logitechove blazine za roke !
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
TribesMan ::
Moja taprva tipkovnica je bla Keytronic (še zmeri jo mam kuplena je bla leta 93) model ne vem točn kir se mi pač ne da it pogledat dva štuka višje, ker jo je tamala posvojila. Drgač pa jena pogled skor ista k KT 2001 sam da je brez Win knofov in da je še DIN priklop.
Moja tadruga tipkovnica je bla KT2001
Moja tatretja tipkovnica je KT2001
Če bom še kdaj kupoval tipkovnico bo to najbrž KT2001. Če me kdo vpraša katero tipkovnico mu rečem KT2001 ali Chery G81 sam se ni še noben prtožu nad KT2001, nad G81 pa še vsak ki jo je nabavu. Enkrat sem mel to čast da sem tipkal po G83 (upam da me ta kazen ne bo več doletela). IBM tipkovnice so zakon. Microsoftovo ma od fotra sodelavc in je bljak (plastik fantastik brez kakršnegakoli občutka).
Zdej pa da vam naštejem zakaj je KT2001 najboljša:
- ma ergoforce (tipke ki jih tipkamo s tašvoh prsti (mezinček) so rahlo mehkejše tako da se bolje tipka)
- ma MPR-II KEY (neka prevodna snov na space tipki, da se razelektriš ko pritisneš na space)
- ma sploh in oh najboljše razmerje med trdoto in mehkoto tipke (da začutiš kdaj si pritisnil in kdaj ne)
- so kvalitetno narejene (občasno mi dopizdi in takrat tipkivnica najebe)
- so vzdržljive (beri zgoraj)
Edina stvar k manjka KT2001:
- ne da se je kupit v črni izvedbi
Upam da sem bil dovolj jasen.
LP
tribesMan
Moja tadruga tipkovnica je bla KT2001
Moja tatretja tipkovnica je KT2001
Če bom še kdaj kupoval tipkovnico bo to najbrž KT2001. Če me kdo vpraša katero tipkovnico mu rečem KT2001 ali Chery G81 sam se ni še noben prtožu nad KT2001, nad G81 pa še vsak ki jo je nabavu. Enkrat sem mel to čast da sem tipkal po G83 (upam da me ta kazen ne bo več doletela). IBM tipkovnice so zakon. Microsoftovo ma od fotra sodelavc in je bljak (plastik fantastik brez kakršnegakoli občutka).
Zdej pa da vam naštejem zakaj je KT2001 najboljša:
- ma ergoforce (tipke ki jih tipkamo s tašvoh prsti (mezinček) so rahlo mehkejše tako da se bolje tipka)
- ma MPR-II KEY (neka prevodna snov na space tipki, da se razelektriš ko pritisneš na space)
- ma sploh in oh najboljše razmerje med trdoto in mehkoto tipke (da začutiš kdaj si pritisnil in kdaj ne)
- so kvalitetno narejene (občasno mi dopizdi in takrat tipkivnica najebe)
- so vzdržljive (beri zgoraj)
Edina stvar k manjka KT2001:
- ne da se je kupit v črni izvedbi
Upam da sem bil dovolj jasen.
LP
tribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Tete nisem še klical, mi bioritem ne dopušča. Maila, še nimajo... Avtera d.o.o.. Naslednji teden jo bo gnjavil.
Han ::
Hmm, mogoče bi se dalo z AGT zmenit. Tam imajo KeyTronic KT2001 že ves čas sumljivo poceni (4450 SIT), več kot 2 jurja manj od konkurence...
Odgovor:
Pozdrav!
Zadevo sem poslal naprej v poizvedovanje, vendar ri trenutnih partnerjih iztujine še ni prišlo do pozitivnega odgovora. V kolikor pride do sprememb vas seveda o tem obvestimo.
Gregor
Pozdrav!
Zadevo sem poslal naprej v poizvedovanje, vendar ri trenutnih partnerjih iztujine še ni prišlo do pozitivnega odgovora. V kolikor pride do sprememb vas seveda o tem obvestimo.
Gregor
||_^_|| ::
prej sm mel eno keytronic krneki, zdej mam pa Keytronic KT2001 in mi nikakor ni žal. Tista multimedijska čuda so pa krneki.
K sm jo kupu so me vsi gledal k frika:"kaj ti bo taka grda tipkovnica?!":) Zdej pa vidim da nas je kar dost k mamo to stvarco doma
K sm jo kupu so me vsi gledal k frika:"kaj ti bo taka grda tipkovnica?!":) Zdej pa vidim da nas je kar dost k mamo to stvarco doma
Update:
Hi Jure
We have recently decided not to sell the LT Designer keyboard anymore. As you maybe aware the LT Designer was a black KT2001, the only difference between it and standard KT2001 was that we guaranteed it for life( that is why it was more expensive). We have updated the KT2001 keyboard to a more modern look. All features of the KT2001 are still in the new keyboard just the look has changed. This new KT2001 is called KT2001PRO and is available in 3 colours ( Beige , Grey and Black). The KT2001PRO has also been reduced in price. The P/N you would need is KT2001PROBSN.
These are keyboards that Avtera will buy from us so they will be able to help you this time. If you ask for Natalija Blatnik and tell her that you were talking to me she will look after you.
The PRO is a much nicer keyboard , we are really happy with it , I think you will like it too.
If you need anything else just let me know.
Regards
Kevin McGeeney
Sales Associate
KeyTronicEMS Europe
Tel: +353 42 93 59754
Fax: +353 42 93 38309
www.keytronic.com
Hi Jure
We have recently decided not to sell the LT Designer keyboard anymore. As you maybe aware the LT Designer was a black KT2001, the only difference between it and standard KT2001 was that we guaranteed it for life( that is why it was more expensive). We have updated the KT2001 keyboard to a more modern look. All features of the KT2001 are still in the new keyboard just the look has changed. This new KT2001 is called KT2001PRO and is available in 3 colours ( Beige , Grey and Black). The KT2001PRO has also been reduced in price. The P/N you would need is KT2001PROBSN.
These are keyboards that Avtera will buy from us so they will be able to help you this time. If you ask for Natalija Blatnik and tell her that you were talking to me she will look after you.
The PRO is a much nicer keyboard , we are really happy with it , I think you will like it too.
If you need anything else just let me know.
Regards
Kevin McGeeney
Sales Associate
KeyTronicEMS Europe
Tel: +353 42 93 59754
Fax: +353 42 93 38309
www.keytronic.com
Matek ::
Kaj je s trem ergoforce-om? Jaz tipkam ne-desetprstno, a bi me motilo?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Jutri jo bom vprašal.
Da vidmo, če ji je Irec kaj napel.
Da vidmo, če ji je Irec kaj napel.
iso2000 ::
Vsem ki šinfate dobre tipkovnice in jih imenujete kamni ipd: Za kaj uporabljate tipkovnico? Ali na dan napišete recimo par strani teksta, ali pa imate tipkovnico bolj za okras na mizi? Sam sem kar nekaj časa imel tipkovnico s tihimi membranskimi tipkami. Potem pa sem nekega dne začel pisati en program in sem opazil, da tipkovnica enostavno ni dobra za pisanje - prepočasen in neodločen odziv tipk - sploh nisem bil prepričan če sem tipko pritisnil. Druga stvar je bila zatikanje tipk. No, potem sem poizkusil IBM-ovo tipkovnico, ki sem jo dobil pri enem računalniku iz ljubljanske banke, ko so menjali računalnike. Računalnik sem prodal, tipkovnico pa obdržal. In ni mi žal Odkar sem jo preizkusil je ne dam več izpod rok. Ni šans! Je pa iz leta 1994 in še vedno deluje kot nova. In ima ps2 priključek.
Nič novega, razen tega, da so se zgleda znebili totalno inertne Avtere. V Nemčji jih imajo za 15€.
Le kdo se bo upogumil in uvozil vsaj testne primerke? Morf?
Le kdo se bo upogumil in uvozil vsaj testne primerke? Morf?
Fury! Superca. Sejv eš kako je, da iz pojasnljivih (kričanje) razlogov ne gledam na Malcom.
Fino, ampak to moram it pogledat in zvedeti ali imajo črno izvedenko.
Je pa tko, če jo imajo oni, jo ima še ziher kdo, ker dvomim, da bi Keytronic dovolil vzporeden uvoz. Ali pač? ...
Fino, ampak to moram it pogledat in zvedeti ali imajo črno izvedenko.
Je pa tko, če jo imajo oni, jo ima še ziher kdo, ker dvomim, da bi Keytronic dovolil vzporeden uvoz. Ali pač? ...
largie ::
te kt2001pro imajo že marsikje, jaz sem svojo kupil pri e-misiji (megahit), res pa je da ni črna, verjetno je treba za črno posebej povprašat.
Poldi112 ::
A tiste razkoljene (natural?) pa nihce ne uporablja ? Ker mene bi pa ravno to zanimalo, katera je od tistih priporocljiva.
Jebiveter ::
OK, vem da je ta tema ze prakticno na smetiscu ST-ja ampak, malo grave-digging ne skodi :)
Anyway, a kdo ve kje bi se dalo dandanasnji nabavit doticno tipkovnico? Torej, KT2001Pro Black?
Pri e-misiji imajo ta model, samo ne pise katere barve je... sicer, me bela ne boti prevec, samo bi raje imel crno, ce se da. Grem nasljednjic ko sem v LJ sprobat tja, ker nujno rabim eno konkretno tipkovnico.
Hvala vsem vnaprej za info.
Anyway, a kdo ve kje bi se dalo dandanasnji nabavit doticno tipkovnico? Torej, KT2001Pro Black?
Pri e-misiji imajo ta model, samo ne pise katere barve je... sicer, me bela ne boti prevec, samo bi raje imel crno, ce se da. Grem nasljednjic ko sem v LJ sprobat tja, ker nujno rabim eno konkretno tipkovnico.
Hvala vsem vnaprej za info.
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Boeing ::
:)
Kupi si Logitech Internet Navigator SE, pa boš mel konkretno tipkovnico s 5 letno garancijo, pa brez bolečin v sklepih.
Tako.
LP J
Kupi si Logitech Internet Navigator SE, pa boš mel konkretno tipkovnico s 5 letno garancijo, pa brez bolečin v sklepih.
Tako.
LP J
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
jebiveter, sem jih že videl, mislim da celo c BOFu, barva pa bela. Dej poklič v Emisijo (bi šel sam pogledat, samo sem ta mesec v prekomandi).
Jebiveter ::
Boeing, no offence ampak Logitech tipkovnice sux! IMO anyway. Ne morem tipkat na njih pa da me ubijes. No, vsaj tej cenejsi modeli, ki jih imajo nekateri frendi.
kuglvinkl: Bom ju3 poklical pa vprasal. A ti si potem nabavil al kako?
kuglvinkl: Bom ju3 poklical pa vprasal. A ti si potem nabavil al kako?
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Das Keyboard IIOddelek: Novice / Ostale najave | 5895 (4678) | OrlyTM |
» | Dobra tipkovnica?Oddelek: Kaj kupiti | 3119 (2589) | kuglvinkl |
» | Kje dobiti črno KT2001PRO?Oddelek: Kaj kupiti | 1504 (1254) | Eru |
» | Kvalitetna črna tipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 2465 (1784) | bastadu |
» | Tipkovnica za 5 jurjev...Oddelek: Kaj kupiti | 1437 (1170) | Boky |