Forum » Loža » Igre za krst novincev ...
Igre za krst novincev ...
TRIROG ::
Pripravljam krst novincev v našem društvu, vendar mi razen nekaj zguljenih iger ne pride na misel nič drugega ... bi mi pomagali z morebitnimi idejami za krst novincev?
iščem igre ki bodo zanimive smešne, vendar ne (preveč) ponižujoče in premerne za oba spola ...
Hvala!
iščem igre ki bodo zanimive smešne, vendar ne (preveč) ponižujoče in premerne za oba spola ...
Hvala!
Yohan del Sud ::
Prereži limono na pol. Vtakni v gobec novincem. Tisti, ki prvi pljune ven, spije deci vodke. Ponavljaj do prvega rešilca.
Emm, seveda lahko zamenjaš vodko z recimo kislim zeljem, svinjsko mastjo ali motornim oljem.
Emm, seveda lahko zamenjaš vodko z recimo kislim zeljem, svinjsko mastjo ali motornim oljem.
www.strancar.com
ferdo ::
johan, ti boš demnostrator na vsakem krstu, ker ponavadi novinci tega ne znajo., naj gre ta predlog na glasovanje V NASLEDNJI ANKETI na SLO-TECH anketi, izglasovana absolutna večina ZA, pomeni da si krstni demonstrator, za honorar opravljene demonstracije se vedno pogajamo!, v rešilcu.
whatever ::
Mah, pol limone ni noben problem pojest al pa valjat po ustih. Raje predlagaj kak deci tabaska ali kaj podobnega.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
kriko1 ::
U, ja tabasko.
Postavi jih v krog in vsak krog, mora vsak pojest eno kaplico tabasko več kot prej (začnite z eno kaplico, kapajte na žličko npr.). Vsakemu daj kozarec soka, vode... predenj. Tisti ki spije, izpade (med rundami je prepovedano uživanje soka ali česarkoli za poplaknit tabasko).
Postavi jih v krog in vsak krog, mora vsak pojest eno kaplico tabasko več kot prej (začnite z eno kaplico, kapajte na žličko npr.). Vsakemu daj kozarec soka, vode... predenj. Tisti ki spije, izpade (med rundami je prepovedano uživanje soka ali česarkoli za poplaknit tabasko).
PaX_MaN ::
I'd say: namaži jih z medom, gole seveda, in vrži na mravljišče. Tisti, ki zadnji spizdi, je zmagovalec.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()
Kaličopko ::
Olup banano dej u usta (tako da ostane cela) pol pa dvejst udarcou z mokro brisačo po nagi riti. Če pregrizne banano se začne znova če pa ostane cela je test opravljen. Namest brisače lahko uporabš šibo, pas, bič itd.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Škodljivost pekoče hrane (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22760 (20667) | ales85 |
» | Predlogi za krst prvega letnika (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15461 (13707) | Ramon dekers |
» | Prvi šolski (ali školski?) danOddelek: Loža | 3600 (2677) | Pyr0Beast |
» | Kako izstopiti iz rimokatoliške cerkve? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 16320 (6611) | poweroff |
» | Pizza z risalnimi žebljičkiOddelek: Loža | 2432 (2161) | Rott-von-weiler |