Forum » Loža » Škodljivost pekoče hrane
Škodljivost pekoče hrane

komar88 ::
Men so enkrat poturil v žganje namočene feferone. Jih tip goji izključno za šnops ker za tko jest so baje da prehudi. Dear lord! K sem tisto na eks pogovtnla sem zagrabla prvo stvar ki je bila pri roki, na mizi, (flašo z jegrom) in nardila par požirkov, da sm se mal k seb spravla. Temu bi pa jaz rekla opasna roba![]()
Jaz sem v pragi probal vodko (40%) v kateri je bila namočena Naga Jolokia, skoraj sem padel skup

MAN UTD <3

Rias Gremory ::
@Okapi
Ni to za mularijo. To je za prave moške (torej jaz).
Ni to za mularijo. To je za prave moške (torej jaz).
Glorious PC gaming master race https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/

Okapi ::
Ni to za mularijo. To je za prave moške (torej jaz).


The phall has achieved notoriety as the hottest generally available dish from Indian restaurants.
Phall @ Wikipedia

komar88 ::
Kako pa uporabljate posušene čilije. Jih pred uporabo namočite, popražite na olju, ali...?
Jaz jih zameljem kot poper in si jih potrosim po jedi, ki jo želim začiniti.
MAN UTD <3
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: komar88 ()

ales85 ::
Jaz pa posušene pripravim v jedi, na začetku popražim v olju, nato jih pa zmečkam in večje dele odstranim. Ne zmečkam pa tako, da se povsem raztrga ampak samo toliko, da gre ven nekaj semen in vsebina. Suha kožica pa gre stran.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ljubitelji pikantne hrane (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Loža | 161543 (1755) | hopsy |
» | Vegeterjanski nasveti-recepti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10604 (1337) | c3p0 |
» | Vok in stir-fry (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10559 (8160) | Brane22 |
» | Pekoče omake - začimbeOddelek: Loža | 4656 (3082) | satyr |
» | Pekoče omakeOddelek: Loža | 9496 (7226) | JoeHunter |