Forum » Zvok in slika » Kako do striminga??
Kako do striminga??
fancy ::
Rad bi naredil par strimingov i jih objavil na svoji oz. hčerkini spletni strani. Zanima me s katerim programom naj to naredim, da bo zavzel kar najmanj prostora. Probal sem že z sorenson squeeze vendar zal imam samo demo različico...je se kaj za kar ni potrbno plačati. Na muli nisem našel tega programa kot tudi ne na DC++.
Hvala za nfo
Hvala za nfo
TOSHIBA Satelite P 200- 1JR 250Gb, 4Gb RAM
TOSHIBA Satelite v L40-18W
#000000 ::
Video na spletni strani ni nujno da je stream, ker stream je nekaj drugega kot bi ti rabil, recimo neka live web kamera je že stream, obični video ki je embedan v html in ga predvaja ali wm player, real player ipd. pa to ni. Lahko uporabiš youtube, metacafe, google video, ipd. ki ponijajo free (stream video) na katere naložiš svoj video file, in imaš možnost da potem samo prilepiš par vrstic kode, v obstoječi html in boš imel player in vse kompletno rešeno z nekaj kliki, pa še bandwith in plac ti ne jemlje. LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
fancy ::
Ja za te strani vem ampak so ful počasni. Jaz imam na hitrost.com zakupljen prostor tko da si bom dal tja gor. Sicer pa poglej na mojo stran in boš videl
TOSHIBA Satelite P 200- 1JR 250Gb, 4Gb RAM
aljazh ::
Flash video. Potegni dol trial version Flash8 in skonvertiraj video posnetek v flash video (.flv), nato pa skupaj s .swf uploadaj na strežnik in embedaj v html.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Download video (flash) iz rtvslo (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 57149 (19559) | Pizzicato |
» | HTML 5 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 61738 (50713) | rustypac |
» | Flash za Android in druge pametne telefone junijaOddelek: Novice / Android | 8304 (6771) | gzibret |
» | Flash prihodnost spleta? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 18922 (17261) | root987 |
» | Flash in Video problemOddelek: Izdelava spletišč | 1461 (1396) | Misi666 |