» »

Kateri DVD pekač?

Kateri DVD pekač?

OtoReper ::

Kaj se trenutno splača nabavit? Gre za starejši računalnik, ki nima namena živeti v neskončnost, ampak iz CD pekača je treba presedlati na DVD, in me zanima kaj je trenutno en tak ugoden nakup pekača, vendar da je kvaliteten, ker ne bi rad odštel niti jurja za nek pekač ko bo čez pol leta spustu dušo :)

hvala za nasvete!
There is nothin' like a REAL BEER!

gruntfürmich ::

NEC, biloktir.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

fire_3 ::

nec 7173

jan01 ::

...neci niso več kar so bili!! test http://www.cdfreaks.com/reviews/Home-PI...

Če imaš denar 20k kupi plextorja, drugače pa po testih in mnenj "naprednejših" uporabnikov, priporočam liteon(oz kako drugo znamko, ki so v bistvu liteoni(v naših trgovinah nekam redki; npr v avteri.si) sony,...), ali pa kak benq(oz spet kaka prepakiran benq)

EvilDare ::

Jaz bom tudi kmalu moral zamenjati mojega nec 3540, je začel malo škripati. Zdaj plextor po testu zgleda zanimivo samo cena je pa neprimerno višja za tistih par procentov boljšega zapisa, še posebej za domačo uporabo. Sedaj mene zanima kaj je razlika pri nec zapisovalnikh ND-4571 in AD-7173A. Ker vidim da so uni AD neki sony izdelki oz. nekaj podobnega. Mogoče bi tudi za Lite-on pogledal saj ko sem imej še cd enoto je bila najboljši bralec za vse cd-je ki jih drugi niso prebrali. Nič se še ne mudi ampak bi rad zvedel kam se lahko nagibal, plextorji so pa res precenjeni. Pa zapisovalnik mora biti črn.

V Ljubljani sem našel tega liteona, ki naj bi bil najnovejši. Klik.
Vidim da ima tudi črno ploščico zraven, samo mene zanima če se da tudi ploščico od pladnja zamenjati ali je potem bel predal.

asus ::

nec se dere ko žival ga imam sam model 7173 in sem razočaran.jaz bi vzel sony ali plextor

Zgodovina sprememb…

• spremenil: asus ()

Če se dere pri nizkih obratih je problem ja, samo če pa misliš ob branju na najvišjih hitrostih itn. si pa omisli nerota, ker ima priročen programček ki omejuje hitrost obratov in te ob gledanju filma ne moti. Drugače se pa tudi moj dere in škripa in še kaj bi se dalo najti. To me nič ne moti, važn mi je samo kvaliteten zapis, ne pa da po pečenju dvd ne bo berljiv. Uporabljam pa verbatim r medije in verbatim in tdk rw medije.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dvd pekač (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Kaj kupiti
28528488 (14247) GrimReaper
»

NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Strojna oprema
1496103596 (28105) nuclear
»

Optiarc AD-7173A!! Kaj je res tako zanič? (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
578721 (5732) mtosev
»

Kateri DVD zapisovalec NEC, PIONEER. LG ... ?

211449 (1072) nega4
»

Za vse, ki kupujete DVD zapisovalec

314081 (2359) BaRtMaN

Več podobnih tem