Forum » Strojna oprema » GF2 MX400 64MB & neki cudni pixli...
GF2 MX400 64MB & neki cudni pixli...
SeTAr ::
Imam geforca 2 mx400 z 64 mega (ne vem cigav je, ker ne pise nic gor je pa plave barve...) in mi vsake tolko narise na ekran kasne cudne pixle, npr ko se startavajo xpeji vsake tolko vrze par pixlov od unga progress bara malo levo in ostanejo tam, drugace pa mi ce igram UT in grem pol vn na namizju ostanejo neki cudni florescentni pixli, ki so, kot da bi bili narisani na ozadje, ker jih ni vec ce jih prekrijem z misko ali kasnim drugim oknom,... ful cudno,.... je pa boljse sedaj ko sem si instaliru tanajtanovejse drajverje... ve kdo zakaj se gre, ki uni pepcki pri mlacomu mi ne znajo nic pomagat...
drgace pa imam durona1000 na elitki pa 256mb rama pa livea....
drgace pa imam durona1000 na elitki pa 256mb rama pa livea....
_Mortal_ ::
Če je modre barve je od Herculesa
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
SeTAr ::
Heh, vidim, da nihče nima pojma o čem se gre, sicer pa to ni niti več pomembno, ker je kertica v petek po 12-urnem maratonu igranja return to castle wolfensteni/avp2/nfs5/nhl2002 praktično brez kakšne večje pavze, bridko smerd storila.
Zgleda, da je bilo s kartico res nekaj narobe kr ne more zadeva kar tako crknit, če je z njo vse v redu.
Drugače pa mam zdej legendo hercules stingray128/3d v kišti in kartica, ki je bila nekoč zelo ql (2d, 3d itak sux) je sedaj totalno sranje (cele 4MB!), ker preden ko jo usposobis v xpejih pa jo prepričaš, da 60hz pri 1024 ni ravno zdravo za moje učke pa,.... pa okna izrisuje groooozno počasi (cele 0,1s!!)
:)))
Zgleda, da je bilo s kartico res nekaj narobe kr ne more zadeva kar tako crknit, če je z njo vse v redu.
Drugače pa mam zdej legendo hercules stingray128/3d v kišti in kartica, ki je bila nekoč zelo ql (2d, 3d itak sux) je sedaj totalno sranje (cele 4MB!), ker preden ko jo usposobis v xpejih pa jo prepričaš, da 60hz pri 1024 ni ravno zdravo za moje učke pa,.... pa okna izrisuje groooozno počasi (cele 0,1s!!)
:)))
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z navijanjem RAMov na grafični (Hercules Radeon 9600 PRO)Oddelek: Navijanje | 1969 (1447) | G@MER |
» | ATI Radeon 9800 SE ali 9600XT (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 11341 (7833) | flisko |
» | Za vse lastnike Herc. r8500LE! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Strojna oprema | 20175 (12807) | sharp |
» | Poden od podna: Hecules in R8500 LE (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 7908 (5133) | rap3r |
» | Hercules8500LeOddelek: Pomoč in nasveti | 2437 (1638) | rap3r |