» »

Tualatin in BX440

Tualatin in BX440

jetam ::

Tule (čeprav ne vem kako dolgo še) lahko preberete poročilo o najnovejšem izdelku Powerleapa ki bo navdušil predvsem vse z S370 podnožji...

Jaz samo upam da je ta zadeva SMP kompatibilna...

Marjan ::

lepo in prav samo bols da ne ves cene!

----170$----

Jap ;((

Spajky ::

Po novem JA /sej pise!/ ampak se ne splaca kupit (komplet 180 $ z 1,2 Cellyem= x2) razen, ce pol prodas proce in vente, da kupis nizje /Tually1.0A za OC pri Comtronu-Boxed za 30K kom/! ali pa da preprodas (najlazje, ce imas frenda na Comtronu) tu oz. da izprobas, ce je Intel tokrat v naglici "pozabil" izklopit SMP na procu Celeronu, ker je to v bistvu PIII na novem jedru, kar je cisto mozno /Amd diha za ovratnik in Duroni non official delajo v smp/, glede na to, da je samo se mi zdi Supermicro /Intlov frend/ za zdaj dela edini? dual T plate in v njihovem biosu sigurno ce zazna Celly-a ne pusti SMP! Ampak na tisti stari dual slot1 BX Epox-ki pri Megahitu za manj kot 30kSit! bi pa znalo delat-na boot-u bi bil sicer screen mumbleJumble-nic ne de!, sam se nobeden ni sel to sprobat! Ce imas 150 jurjev viska, probaj, ce ti rata bomo hitro po svetu /usenet/ to razpecali.. :-) ! Jest nameram v naslednjih 3 mesecih nabavit Tually1.0A in bi bil pripravljen posodit ga za experiment, ce bi se nas nekaj zbralo in skupaj, da se nabavi potrebno, to izprobali! Bi objavli ce bi ratalo kot prvim na Slo-Techu in bi bli "Famous" po svetu v OC srenji! Kaj menite?8-)

Jebiveter ::

:'(Glede une plate od Epoxa pri Megahitu je pa tko, da kosta oz. bolje povedano je kostala 17.000 SIT!8-O8-O In ko sem jest to vidu sem valda takoj navalu!:D In kaj se je zgodilo? Je valda niso meli vec!;((
Potem sem popizdu (ker so jo pac se imeli na ceniku in je to ze zavajanje kupca) in se zdej ze 3 dni menim z tipi iz Megahita pa direkt iz EPoXa (Taiwan) pa se iz enga slo podjetja, za zrihtat to plato! Zdej sem se tko naudusu, da to ni res! Pa ceprav bom mel na zacetku sam en proc bo vec ksno prisu pac se eden! In oba na WaterCooling! CE bo, KO bo!
Alternativa: MSI BXMaster RAID (single slot 1), pa se ena plata od MSIja 6120 z SCSI sam je problem cena!:\
Ah, bomo vidli!
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

jetam ::

Imam Abit BP6 (BX440, S370). Spajky ti govoriš o PL-iP3/T adapterju jaz pa rabim PL-370/T adapter, za katerega se še ne ve ali je SMP kompatibilen. Ko pa bodo potrdili potem pa mi ne bo noben problem pljuniti tistih XXX$ (x2).

Wait and see...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tualatin Upgrade Adapter nasel v ZG!!! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
14411513 (7851) Spajky
»

c1000@1330

Oddelek: Navijanje
181861 (1445) Spajky
»

Tualatin+BX-brezPowerLeap-a !!!

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
262426 (1699) HardwareMaster
»

Celeron Tualatin - a se splača?