Forum » Navijanje » Navijanje radeona X1950 Pro
Navijanje radeona X1950 Pro

Gaber ::
Dans sem dobil omenjeno kartico [Sapphire iz comtrona], pa me zanima če se je že kdo kej igračkal s frekvencami?
Glede na to da sam nisem mel še cajta sem naredil samo stock teste:
3D MARK03 14800marks
3D MARK05 9600marks
Glede na to da imam precej bogi procesor [a64 3000@2.5] sem bil z rezultati zelo zadovoljen.
No, napište kok vam kej rata stisnt iz te zverince, pa zanima me tut kakšne temperature prenaša, ker mi stock cooler ne izgleda ravno zaupanja vreden...
Glede na to da sam nisem mel še cajta sem naredil samo stock teste:
3D MARK03 14800marks
3D MARK05 9600marks
Glede na to da imam precej bogi procesor [a64 3000@2.5] sem bil z rezultati zelo zadovoljen.
No, napište kok vam kej rata stisnt iz te zverince, pa zanima me tut kakšne temperature prenaša, ker mi stock cooler ne izgleda ravno zaupanja vreden...

MEDENA ::
Povej mi kateri PSU imaš in katere gonilnike...ti dela POWER DVD, ti delajo igre normalno?

Imam LC Power 550W & Catalyst 6.9 [pa zdele dljam omega drivers da vidmo če so kej boljši]...
PowerDVDja mislim da nimam inštaliranega, z ostalimi playerji pa nisem imel nobenih problemov... Živcira me samo ker moram ob vsakem rebootu na novo štimat tv out nastavitve... V igrah so far nobenih problemov.
Mel sem pa problem z Ati Tools --> črn screen po nekaj poskusih minimalne spremembe frekvenc
No pol sem se zadeve lotu z RivaTunerjem in ni bilo tega problema... Mi pa ni jasno dajstvo da če kartico navijem na 610/1500 [stock 575/1400] se 0 ne pozna pri benchmarkih... V 3D mark 03 sem dobil še celo malo nižji score kot z nenavito
Sej zaenkrat sm zadovoljen s preformancom in fpsji ki jih dobivam, sam ne vem kaj bo pri novejših igrah k bo treba kej več stisnt iz nje
No ja, po 9800pro sem bil 2 leti na Nvidiji k je mela tut svoje cake, bo treba zdej pogruntat še kako pa kaj prpraviš tega radeona da dela optimalno
PowerDVDja mislim da nimam inštaliranega, z ostalimi playerji pa nisem imel nobenih problemov... Živcira me samo ker moram ob vsakem rebootu na novo štimat tv out nastavitve... V igrah so far nobenih problemov.
Mel sem pa problem z Ati Tools --> črn screen po nekaj poskusih minimalne spremembe frekvenc

No pol sem se zadeve lotu z RivaTunerjem in ni bilo tega problema... Mi pa ni jasno dajstvo da če kartico navijem na 610/1500 [stock 575/1400] se 0 ne pozna pri benchmarkih... V 3D mark 03 sem dobil še celo malo nižji score kot z nenavito

No ja, po 9800pro sem bil 2 leti na Nvidiji k je mela tut svoje cake, bo treba zdej pogruntat še kako pa kaj prpraviš tega radeona da dela optimalno

Hm... Sm že probu inštalirat 6.10 pa mi ni ratal:
V enmu reviewu sm najdu tole:
BS če mene vprašaš
Pri Omega mam tut probleme z inštalacijo, zer0point mi ne zaznajo TVja pa če se na glavo postavim... V glavnem ne preostane mi druzga kot vztrajat pri 6.9 in čakat na updejt
Nikol nisem trdil da so Nvidia kartice boljše kot Ati, ampak glede supporta&driverjev so pa par let spredi...
"setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system"
V enmu reviewu sm najdu tole:
The final Catalyst 6.10 driver (rather stupidly) doesn't support the Radeon X1950 PRO.
BS če mene vprašaš

Pri Omega mam tut probleme z inštalacijo, zer0point mi ne zaznajo TVja pa če se na glavo postavim... V glavnem ne preostane mi druzga kot vztrajat pri 6.9 in čakat na updejt

Nikol nisem trdil da so Nvidia kartice boljše kot Ati, ampak glede supporta&driverjev so pa par let spredi...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Radeon X1950PRO - oc totaly 0mhzOddelek: Navijanje | 2947 (1906) | 1950pro |
» | kako naviti ati radeon 9600pro 256mbOddelek: Navijanje | 1959 (1599) | jackorsen88 |
» | Grafične napake pri x1950 ProOddelek: Strojna oprema | 1387 (1090) | JIM22 |
» | Sapphire Radeon X1900XT 256MB na testu (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Navijanje | 11915 (7938) | tiborrr |
» | Težava z Catalyst gonilnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1918 (1766) | simnov |