» »

Navijanje radeona X1950 Pro

Navijanje radeona X1950 Pro

Gaber ::

Dans sem dobil omenjeno kartico [Sapphire iz comtrona], pa me zanima če se je že kdo kej igračkal s frekvencami?

Glede na to da sam nisem mel še cajta sem naredil samo stock teste:
3D MARK03 14800marks
3D MARK05 9600marks

Glede na to da imam precej bogi procesor [a64 3000@2.5] sem bil z rezultati zelo zadovoljen.
No, napište kok vam kej rata stisnt iz te zverince, pa zanima me tut kakšne temperature prenaša, ker mi stock cooler ne izgleda ravno zaupanja vreden...

MEDENA ::

Povej mi kateri PSU imaš in katere gonilnike...ti dela POWER DVD, ti delajo igre normalno?

Imam LC Power 550W & Catalyst 6.9 [pa zdele dljam omega drivers da vidmo če so kej boljši]...

PowerDVDja mislim da nimam inštaliranega, z ostalimi playerji pa nisem imel nobenih problemov... Živcira me samo ker moram ob vsakem rebootu na novo štimat tv out nastavitve... V igrah so far nobenih problemov.

Mel sem pa problem z Ati Tools --> črn screen po nekaj poskusih minimalne spremembe frekvenc ;((
No pol sem se zadeve lotu z RivaTunerjem in ni bilo tega problema... Mi pa ni jasno dajstvo da če kartico navijem na 610/1500 [stock 575/1400] se 0 ne pozna pri benchmarkih... V 3D mark 03 sem dobil še celo malo nižji score kot z nenavito:\ Sej zaenkrat sm zadovoljen s preformancom in fpsji ki jih dobivam, sam ne vem kaj bo pri novejših igrah k bo treba kej več stisnt iz nje :|

No ja, po 9800pro sem bil 2 leti na Nvidiji k je mela tut svoje cake, bo treba zdej pogruntat še kako pa kaj prpraviš tega radeona da dela optimalno :D

Silvo ::

Podobni problemi z 6.9(Problem serij X--- in X1---)
Naloži Catalyst 6.10,dela bp.
ATI

lp
Silvo

Hm... Sm že probu inštalirat 6.10 pa mi ni ratal:
"setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system"

V enmu reviewu sm najdu tole:
The final Catalyst 6.10 driver (rather stupidly) doesn't support the Radeon X1950 PRO.

BS če mene vprašaš;((

Pri Omega mam tut probleme z inštalacijo, zer0point mi ne zaznajo TVja pa če se na glavo postavim... V glavnem ne preostane mi druzga kot vztrajat pri 6.9 in čakat na updejt;(

Nikol nisem trdil da so Nvidia kartice boljše kot Ati, ampak glede supporta&driverjev so pa par let spredi...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Radeon X1950PRO - oc totaly 0mhz

Oddelek: Navijanje
482947 (1906) 1950pro
»

kako naviti ati radeon 9600pro 256mb

201959 (1599) jackorsen88
»

Grafične napake pri x1950 Pro

Oddelek: Strojna oprema
121387 (1090) JIM22
»

Sapphire Radeon X1900XT 256MB na testu (strani: 1 2 3 4 )

19711915 (7938) tiborrr
»

Težava z Catalyst gonilniki

Oddelek: Pomoč in nasveti
131918 (1766) simnov

Več podobnih tem