Forum » Omrežja in internet » internetna povezava v tujini
internetna povezava v tujini
sisy ::
Nimam izkušenj s tem, zato bi rada vašo pomoč.
Stvar je taka...
Imam prenosnik in nekaj časa moram v tujino. Zaenkrat nevem še koliko časa bom tam ostala. Možnost je tudi da se po dveh ali treh mesecih 'premaknem' kam drugam.
Kaj priporočate za internetno povezavo?
Kako naj si jo zrihtam?
Internetni ponudniki več al manj ponujajo povezavo pod pogojem, da se sklene naročniško razmerje za 12- 24 mesecev, kar pa mi ne pride v poštev, ker 2 leti sigurno ne bom tam.
Slišala sem za neke kartice, ki jih ponuja mobitel vendar je zadeva predraga.
Je še kakšna druga možnost?
Ali obstaja kašen internetni ponudnik, kjer nisi obvezen se vezat za 1-2 leti?
Zanima pa me trenutno za Nemčijo.
Upam, da mi bo kdo znal pomagati.
Hvala za pomoč.
Stvar je taka...
Imam prenosnik in nekaj časa moram v tujino. Zaenkrat nevem še koliko časa bom tam ostala. Možnost je tudi da se po dveh ali treh mesecih 'premaknem' kam drugam.
Kaj priporočate za internetno povezavo?
Kako naj si jo zrihtam?
Internetni ponudniki več al manj ponujajo povezavo pod pogojem, da se sklene naročniško razmerje za 12- 24 mesecev, kar pa mi ne pride v poštev, ker 2 leti sigurno ne bom tam.
Slišala sem za neke kartice, ki jih ponuja mobitel vendar je zadeva predraga.
Je še kakšna druga možnost?
Ali obstaja kašen internetni ponudnik, kjer nisi obvezen se vezat za 1-2 leti?
Zanima pa me trenutno za Nemčijo.
Upam, da mi bo kdo znal pomagati.
Hvala za pomoč.
teeehaaaceee ::
Povezava preko gsm oz GPRS ce ne rabis kaj extra linije in ce ni predrago bi bla idealna za lap topa :)
We live in a moment, a moment in time...
Vprasaj na simobilu oz Voda phone kak je z tem v nem...
sisy ::
jeje997,
Em...nisem nevem kašen strokovnjak za računalnik...bi mi lahko razložil kaj je in kako deluje ta Wardriving?
teeehaaaceee,
Na Simobilu sem že vprašala. Zadeva pride predraga, da bi šlo preko Slovenije.
V Nemčiji sem pa tudi se že pozanimala ( za podobno varianto kot pri Simobilu ), pa so mi rekli, da moram sklenit naročniško razmerje za najmanj 1 leto.
Em...nisem nevem kašen strokovnjak za računalnik...bi mi lahko razložil kaj je in kako deluje ta Wardriving?
teeehaaaceee,
Na Simobilu sem že vprašala. Zadeva pride predraga, da bi šlo preko Slovenije.
V Nemčiji sem pa tudi se že pozanimala ( za podobno varianto kot pri Simobilu ), pa so mi rekli, da moram sklenit naročniško razmerje za najmanj 1 leto.
to dobis eno tako kartico ko jo vtaknes v lap top pa mas povezavo tam kjer je gsm omrezje da bi tu vzela pr nas pa v nem koristla je nesmisel jaz sn mislo da ti bojo onidali vec info... bom vprasal frenda ko je z nem ravno je na obisku naj se mal pozanima kak je z tem gor... pa ti sporocim pol.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Simobil 50% popust na mesečno naročnino (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18318 (9127) | dk02 |
» | Itak džabest! - novo (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 46421 (20299) | profii |
» | tušmobil neomejeni mingl (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 37541 (32392) | Bobr123 |
» | SiMobil Paket 9 - Zavajanje (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14938 (12406) | St235 |
» | Mobitel UMTS ali Simobil VodafoneOddelek: Mobilne tehnologije | 3671 (2980) | flipflop |