» »

Povezava dveh racunalnikov wireless

Povezava dveh racunalnikov wireless

ganzi ::

Lep pozdrav,

situacija je sledeča rad bi povezal dva računalnika. En je navadn PC na katerem je tudi internet in sicer kabelski. Kupil sem wireless router in ga dau med modem in računalnik in internet dela normalno in tudi na laptopu lahko dostopam do interneta brez problema, torej wlan deluje. Samo zanima me ali je možno da bi z laptopom dostopal do vseh fajlov ki so na navadnem računalniku in obratno z navadnega računalnika do vseh fajlov na laptopu. Da bi lahko na navadnem računalniku posnel dvd z fajli ki so ubistvu na laptopu in npr lahko printal dokumente ki so na laptopu čeprav je printer povezan z navadnim računalnikom. Sedaj mi je uspelo le to da ko želim na laptopu uporabljat kašn file, ga dam na na navadnem računalniku v nek folder ki sem ga označil kot share. Obratno pa ne, da bi na laptopu naredil kak share folder.

Rad pa bi da bi dostopal do vsega, brez teh share folderjev.

Hvala za pomoč in LP!

Yacksy ::

Seveda se da to zelo enostavno narediti.
O tem je bilo že ogromno napisanega na forumu, tako da uporabi iskanje ali pa google. Mislim, da ni junaka ki bi ti pofpiral lenobo in šel to pisat ...
Shit happens

ganzi ::

No bom malo pogledal, samo iz teme k ma 15 strani samo o mrežnih povezavah se zelo malo znajdem.. Sej ne da se mi ne da brat usega, ampak nimam toliko časa da bi vse to prebral.

Bom pogledal.
LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

samsung galaxy s3 preko routerja do prenosnika

Oddelek: Mobilne tehnologije
102208 (1971) wini
»

Povezava dveh računalnikov

Oddelek: Omrežja in internet
233506 (3154) glinik
»

instalacija WIN na nov laptop

Oddelek: Pomoč in nasveti
131155 (850) bluefish
»

vzpostavitev wirelessa

Oddelek: Omrežja in internet
113108 (2908) jan01
»

Tezava - zakaj se oba pc-ja ni vidita v mrezi?

Oddelek: Pomoč in nasveti
181674 (1254) andrej777

Več podobnih tem