Forum » Strojna oprema » Labelflash in Lightscribe
Labelflash in Lightscribe
roli ::
Mene zanima,če uporabljate labelflash ali lightscribe tehnologije.Zanimajo me vaša mnenja,kater program uporabljate za peko...
Meni se zdi kvaliteta zapečenega medija zelo dobra.Za vse vrste slik,še najbolje se pa pozna besedilo.Probal sem na medij zapečti štiri slike štirih produktov in besedilo.Slike so velike okoli 4cm.Iz slik teh škatel se,da prebrati ime produkta pa tudi slike na škatlah se,da razločiti.Uporabljam Nero 7.5 (Slo verzijo) in lahko preko Start smart na enostavennačin zapišem sliko.Peka traja pri visoki kvaliteti 22 minut.
Pa še eno vprašanje imam.A z labelflash so združljivi samo fujifilmovi mediji? A se slučajno,da uporabit lightscribe medije,ki jih najdeš skoraj povsod? Ker Fujifilmove sem videl (in kupil) samo v Comtronu in na mimovrste.
Meni se zdi kvaliteta zapečenega medija zelo dobra.Za vse vrste slik,še najbolje se pa pozna besedilo.Probal sem na medij zapečti štiri slike štirih produktov in besedilo.Slike so velike okoli 4cm.Iz slik teh škatel se,da prebrati ime produkta pa tudi slike na škatlah se,da razločiti.Uporabljam Nero 7.5 (Slo verzijo) in lahko preko Start smart na enostavennačin zapišem sliko.Peka traja pri visoki kvaliteti 22 minut.
Pa še eno vprašanje imam.A z labelflash so združljivi samo fujifilmovi mediji? A se slučajno,da uporabit lightscribe medije,ki jih najdeš skoraj povsod? Ker Fujifilmove sem videl (in kupil) samo v Comtronu in na mimovrste.
http://www.r00li.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dvd pekač (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 28201 (13960) | GrimReaper |
» | Labelflash zapisovanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1883 (1740) | nobodyelse |
» | Peka z LIGHTSCRIBE pogonom -težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 2867 (2753) | pipc |
» | Nec DVD rekorderji in LabelFlash (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 28522 (18839) | Mitko_R |
» | Label flashOddelek: Pomoč in nasveti | 8328 (5598) | shany |