Forum » Pomoč in nasveti » Težave pri pc igri virtua tennis
Težave pri pc igri virtua tennis
piks ::
There was a problem initialising directx graphics. Virtua tennis will now exit. Error code reference: 0x8205
Kva nj nardim?
Plus mam problem pr bsplayer-ju predvaja mi zvok slike pa ne
Igro pa zalaufam pol pa tist napiše pol pa se odpre igra sam da ni vidt nč druzga kt črn ekran u ozadju pa je zvok od igre
Kako naj rešim problem?
Hvala
Kva nj nardim?
Plus mam problem pr bsplayer-ju predvaja mi zvok slike pa ne
Igro pa zalaufam pol pa tist napiše pol pa se odpre igra sam da ni vidt nč druzga kt črn ekran u ozadju pa je zvok od igre
Kako naj rešim problem?
Hvala
- polepsal: OmegaBlue ()
piks ::
prejle sm preveru pa je vidt kt da jih nimam zj me pa zanima ke jih dobim aja grafična je pa ta
ATI 3D RAGE IIC PCI (A12/A13)
ATI 3D RAGE IIC PCI (A12/A13)
McClane ::
Mislim da je tole že kar predpotopna kartica, ena prvih z directx podporo..tako da močno dvomim da ti bo delala katerakoli noveša igra. Vprašanje če se sploh še dobi driverje za to zadevo. Po moje najbolje da na bolhi kupiš za par tisočakov kakšno novejšo zadevo...
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer
detroit ::
driverje dobis bp sm problem je da ta igra zalaufa lahk sm se ksn tetris (sm se jebo z driverji zdj vem da so vsi skor na www.driverguide.com za vse ce kdo nuca) sm kot je en reku da das 5k pa kupis 4200ti pa je vt je vredn tistih par dinarju
Skero
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Need For Speed: Most Wanted (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 57560 (3753) | mtosev |
» | Lost Planet: Extreme Condition (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6225 (4010) | Tic |
» | Nov test R600 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 8339 (5815) | macgajver |
» | Hiter test nVidia GeForce 8800 GTX (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 18226 (11809) | Pesimist |
» | ATi v Half-Life 2 pomete z nVidio (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 8071 (8071) | norvalk |