» »

BitTorrent odjemalec v usmerjevalniku

BitTorrent odjemalec v usmerjevalniku

Husqvarna ::

Torej razmišljam da bi računalnik v garaži, ki služi samo za torrent download zamenjal z manjšim/tišjem/varčnejšim odjemlacu na routerju.

Imam Asusa WL-500g in pa en 200GB usb disk. Sedaj pa me zanima če že ima kdo to nareto in seveda kak je to naredil. opažam tudi da sedaj ko mi je uspelo do toliko usposobit ta ftp strežnik vidim datoteke samo na eni prarticiji. Je možno da router ne vidi več kot ene?
Preden grem odkrivat toplo vodo bi prosil za kak nasvet, mogoče kak link do navodil.

Hvala za info

zdravc ::

Jaz imam tudi Asusa 500g Premium in sem za štos poskusil z BT, ki je vgrajen.
Imam en star disk, ki sem ga priklopil v zunanje ohišje z usb priklopom ter ga priklopil v router.
Pri tem je potrebno nastaviti v kateri usb port je priklopljen.
Tak disk se potem v WIN vidi kot mass storage device in z njim delas kot z vsakim drugim diskom.

Nato sem preizkusil vgrajeni BT odjemalec. Najprej se instalira s CD-ja na računalnik in preko njega vpišeš torent.
Z istim programom tudi spremljaš potek dolvleke. Drugi dve možnosti sta tudi ftp in http prenos.
Edino, kar se mi je zdelo, da dolvleka ni tako hitra kot npr. v uTorentu. Žall nisem mogel dalj časa preizkušat,
ker sem imel ohišje za disk sposojeno in sem ga moral vrniti.

Ob prvi namestitvi sem v routerju nastavil samo lokalno mrežo, zaščito za WF in je takoj vse delovalo.

Priklopil sem tudi tiskalnik, kateri prav tako odlično deluje.

Vmesnik z nastavitvami se mi zdi kar OK, niti navodil nisem rabil brati, saj ima večino že napisano v vmesniku,
dodatna pojasnila pa se prikažejo še preko baloon helpa.
kdor zna pa žih

Nekdo86 ::

sd

amigo_no1 ::

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

eTRAYz (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Strojna oprema
57074230 (14478) misek
»

[Router] Asus WL500g Premium FAQ (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Omrežja in internet
61983651 (15412) brez-imenko
»

keri ruter do 100€ z mnogo featursi? (strani: 1 2 )

7415694 (13441) neres
»

Wireless router (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
545702 (4682) Kilgore T
»

Kako nastavit WLAN ASUS WL500g (strani: 1 2 )

697918 (5662) DixieFlatline

Več podobnih tem