Forum » Operacijski sistemi » Win XP se mi nočejo na novo instalirati.
Win XP se mi nočejo na novo instalirati.
glinik ::
Kot rečeno, imam nek star Duron 1200 mhz, in bi rad na novo instaliral WIN XP.
Nikakor se nočejo naložit. Menjal sem že 3 win CDeje, CDrom, disk, ne vem več kaj naj storim ...
Ko poteka instalacija mi vedno postopek prekine, ali se pojavi "blue screen" ali javi nek drugi eror. In eror je vedno drugačen !!????
Kakšna ideja?? XPje sem že imel prej na tej mašini, tako da nimam več idej ...
Lp
Nikakor se nočejo naložit. Menjal sem že 3 win CDeje, CDrom, disk, ne vem več kaj naj storim ...
Ko poteka instalacija mi vedno postopek prekine, ali se pojavi "blue screen" ali javi nek drugi eror. In eror je vedno drugačen !!????
Kakšna ideja?? XPje sem že imel prej na tej mašini, tako da nimam več idej ...
Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Ok, bom.
Tudi en plošček ramov sem ven vzel, da bi eliminiral to varianto. Da se morda ne bi rami "tepli".
Problem je tudi v tem, da ne morem priti v Windowse ... :(
Lp
Tudi en plošček ramov sem ven vzel, da bi eliminiral to varianto. Da se morda ne bi rami "tepli".
Problem je tudi v tem, da ne morem priti v Windowse ... :(
Lp
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Mr.Ecko ::
Mel podoben problem.Ni hotlo inštalirat xp sp2 na athlona 1300+ (taprvi athloni )Na začetku instalacije se je ustvilo in konec.Dal sem xp sp1 in je delalo.
Ja, tudi disk sem dal nv noter, nič ni pomagalo. Potem še dal rame iz svoje mašine, spet nič.
Win XP sem imel že 3 različice, navadne brez SP, potem z SP 1 in še SP 2. Nič ni pomagalo ...????!!!
Mogoče plata kriva?? Jutri bom zamenjal še plato na katerei je star 400 mhz Pentium, bomo videli kaj bo ... Res čudno tole ... :(
Lp
Win XP sem imel že 3 različice, navadne brez SP, potem z SP 1 in še SP 2. Nič ni pomagalo ...????!!!
Mogoče plata kriva?? Jutri bom zamenjal še plato na katerei je star 400 mhz Pentium, bomo videli kaj bo ... Res čudno tole ... :(
Lp
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
weewex ::
js mam pa en drgacn problemcek...
winse sm hotu nanov nalozit pa sm pac startu zadevo tko k ponavad (vendar na novem rac.) pa mi instala sploh ni zaznal ko mora prebrati windowse z diska (se vedno setup) tako da mi je vedno startal cd al pa napisal da naj vstavim boot pogon :S
kar spremenim v biosih boot seq. mi nic ne pomaga!
maticna je ASUS M2V
ce kdo ve kako se flasha biose pa da se to splaca nej mal opise
LP, Klemen
winse sm hotu nanov nalozit pa sm pac startu zadevo tko k ponavad (vendar na novem rac.) pa mi instala sploh ni zaznal ko mora prebrati windowse z diska (se vedno setup) tako da mi je vedno startal cd al pa napisal da naj vstavim boot pogon :S
kar spremenim v biosih boot seq. mi nic ne pomaga!
maticna je ASUS M2V
ce kdo ve kako se flasha biose pa da se to splaca nej mal opise
LP, Klemen
Only two things are infinite, the universe and human stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GTA 4 ne dela (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7468 (3981) | DarwiN |
» | Formatiranje prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3921 (3419) | Leks |
» | Težave s SATA IIOddelek: Pomoč in nasveti | 1215 (1006) | amigo_no1 |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47370 (21047) | R33D3M33R |
» | WinXP resetiranje&stuffOddelek: Operacijski sistemi | 1312 (1073) | AvAkI |