» »

PS3 vs. XBOX 360

PS3 vs. XBOX 360

««
18 / 23
»»

matjash ::

Niso analogni, kar se da lepo nadomestiti z malce daljšim pritiskom na gumb. Za dirkačine pa maš gas in bremze na analognih trigerjih, kar se obnese neprimerno boljše in kjer analognost ni omejena samo z dvema stikalama, kot je bilo na ps2 kontrolerju (stisni malo močno, stisni močno), zdej za ps3 nisem prepričan (kaj večje natančnosti za občutek pritiska pa ne pričakujem) Mene je še motilo pri dirkačinah ker sem dostikrat tiščal x premočno ker nisem bil gvišen da bo prijel, pa pri nogometu velikokrat nisem streljal na gol ker sem premalo stisnil, lahko da ti primerjaš gumbe z gameboyevimi samo tetris sem od zmeraj raztural na GBju pa je blo treba kar dosti pritiskat gumbe tam.
... bolje pozno kot nikoli.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: matjash ()

roli ::

Meni je osebno X360 kontroler tudi boljši. Preprosto se mi zdijo gumbi bolje razporejeni. Sploh paličice, ki so pri PS meni osebno preveč skupaj. Smernega gumba (križčka) pa tako ali tako skoraj nikjer ne rabiš, da bi bil to tak problem.
http://www.r00li.com

Gr0unD Zer0 ::

no zato pa so rabli lani v izoli ps2-to-xbox konverterje(oziroma bi rabli, če bi street fighterja hteli igrat (al je bil soul calibur, ne vem več) na xboxu)

neprimerno boljše na triggerje kot na gumbke od ps2/3?
no to bi pa rad videl... 1:1, you name the game:P

stisni malo/močno?
mislim da je blo 254 več možnosti kot si jih ti naštel.
ali pa se je meni samo sanjalo, da lahko v vsakem ovinku do skorajšnje popolnosti uravnavam plin?

nwm no, meni se od ps1 dalje prsti za gobice niso zatikali, in tudi poznam nobenega ne, ki se mu bi...


kaj se da lepo nadomestiti z daljšim pritiskom na gumb? analognost?

povej ti to komu ki špila LOMAC /gtr2

matjash ::

Jaz pravim da dosti lažje vozim dirkačine na analogne trigerje (večji, daljši manuverski prostor), ki me spominjajo na stikalko od gasa oziroma bremz. Škoda da nimate forze kjer bi hitro opustil tvoje analognike. Preprosto ni zadosti preciznosti na njih. Sej je ps3 trigerje skopirala zdej, pa ja ne boš reku da boš gtr igral na gumbke, da ne tud ti malo GBoy pogrešaš?
... bolje pozno kot nikoli.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: matjash ()

Gr0unD Zer0 ::

21 let star, pa polpismen?

daj človek, kako piko naredi, pa vejico.

na gumbke od xboxa res ne... na dualshockove pa z veseljem tudi gtr upam igrati

hvala bogu da nimamo forze...





zdaj pa sam ugani zakaj

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Mavrik ()

Mavrik ::

Ahem.... on govori o Forzi Motorsport 2... ti si pa prilepo sliko dokaj stare enke.





Drugače pa prosim resno razloži, kje nucaš tako nujno analogne gumbe? Voziti GT na tiste PS analogne gumbe je grozljivka v primerjavi s triggerji. Za kaj drugega bi še rabo zadeve, pa tega ne moreta nadomestiti dva trigerja z veliko večjim hodom pa zato večjo natančnostjo?
The truth is rarely pure and never simple.

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Mavrik ()

matjash ::

Edini razlog ki me pride na pamet je ta ,da nočete simulacij igrat.
Rajši imam rock solid 60 FPS kot boljšo grafiko in 30 FPS, če si na grafiko namigoval.

Pa da ne pozabim povedat kako bodo veseli ljubitelji Maddena kjer na xboxu igra teče s 60 FPSji na PS3 pa pri 30.
... bolje pozno kot nikoli.

JumpIn ::

A ta Ground zero je še eden od PS3 hardlinerjev?

roli ::

Ko smo že [..slin..slin] pri forzi danes so mi jo odposlali iz gameplay.com.... Komaj čakam, predvčerajšnjem sem šel v Muller zamenjat Xbox - pogon se ni hotel odpirati. Sedaj pa smo pripravljeni na pogon! Grafika je super (čeprav je bila tudi pri enki super) sama igralnost te pa prilima gor. Enka je bila tudi super, dvojko demo pa smo z prijateljem igrali pet ur. Pa je not samo ena proga in par avtov.
http://www.r00li.com

Gr0unD Zer0 ::

ne, sploh nisem namigoval na grafiko, ker če se zadeva dobro vozi(kar se ne sploh) pomembna ni... očitno res moram označit določen del slike...

večji hod?
ne oporekam. a vseeno je že od praveka konzol nadzorna shema enaka pri dirkačinah, ne vem zakaj to spremenit(aja, digitalni gumbki)

grozljivka?
pojma nimaš, res.

rock solid?
ja, nisem mel xboxa doma tri tedne, in roko na srce, ko je kriza, ribne na obeh konzolah, brez izjeme.

simulacija? forza? ne me zajebavat. gran turismo 2 ma boljšo fiziko
pojma nimaš #2


in slikce me impresionirajo ne sploh


jumpin, ne, sem bolj nintendo fan kot pa kaj drugega...

Zgodovina sprememb…

Bramac ^^ ::

In ti mislš da po slikci vidš kakšno fiziko ma Forza 2? Ja grozno si pamentn :\ |O

Vidm da se lohk tvojim postom sam še smejem...

Zgodovina sprememb…

JumpIn ::

Ground Z, oprosti, prebral sem tvoje poste zadnjih X strani in sploh ni dvoma, da si fanboy/hater al pa č karkoli, 360ka ti očitn smrdi. Vendar z vsako izjavo potem samega izbiješ, like Gran Turismo ima boljšo fiziko od Forze 2?!

Res ti svetujem, da odnehaš ker je zelo očitno, da pojma nimaš o konzolah in še niti stal nisi v bližini 360ke.

Kar se pa 360 bs. PS3 tiče, pa ni nobenega dvoma, da 360ka je in še bo nekaj časa boljši nakup, ker toliko odličnih naslovov, PS3 ne bo imel še dobro leto.

Gr0unD Zer0 ::

ne vidiš dejanske fizike, vidiš pa kam cilja špil s temi grafi za pospešek, top speed itd...

torej je od same vožnje pričakovati isto sveto preproščino

jumpin: ne, povem pač kak je po treh tednih uporabe

odličnih naslovov? no če so tebi odlični, lepo... meni je bil dolgcajt

Mavrik ::

Heh... vidiš, tak pa je to ko se spravljaš komentirat igro, kere nisi vido. En pritisk na gumb pa dobiš točne podatke o avtu v znalcem bolj normalni obliki (teža, konjske moči, navor... ipd). Če ti še vedno ni dovolj, odpelješ kak krog pa si pogledaš točno telemetrijo vsakega dela v avtu.

Resno... ne si sramote tu delat.
The truth is rarely pure and never simple.

Gr0unD Zer0 ::

vseeno mi zgleda poenostavljena arkadica ala nfs

eh nea se mi da več

JumpIn ::

IMHo tisti screeni z informacijami v Forzi so za casual gamerja nekoristni ampak veliko hardcore voznikov jih pa staln spremlja, saj se takoj opazijo razlike v tuning setupih. Če je že kaj podfobno arkadi je to GT5, pejt na gamersyde.com gledat gameplay videje in boš vidu kakšna arkadica je. Grafika je res superiorna Forzi do neke mere vendar se pa fura dobesedno kot PGR3. V videu je Suzuka in jo iz Forze poznam na pamet,vsak ovink, tuki pa kr vse bp spele z 90 km/h. Da sploh ne govorimo, da poškod nima špil pa še na Blu Rayu bo in kaj so not spacal, neke lepe animacije v kokpitih, multiplayer bo itak beden, ker imho Live vo v tem vedn prvi.

Drugače sem pa imel PS3 in sem špilu recimo Resistance, ki je nekje na ravni COD3 in je čisto average špil hype gor/dol. Sej pridejo dobri špili, recimo Uncharted, ki sicer ni ravno sistem seller, GT5 kot lepa arkadica ter MGS4. MGS4 je moj favorit in nasploh ena naj serij, vendar vidim, da bo sedaj gameplay povsem isti, narejen po 10 let starem mehanizmu, kamera mal drugačna, huda zgodba, lep design itd. težko se bom ponovno odloču za ponoven nakup PS3, ker je vse skupaj zelo bogo.

Po drugi strani ima pa X360 cel kup A1 naslovov in guess what niso samo FPSji (katerih je na 360ki samo 20% fyi) od PGR3, Dead Rising, FBR3, Saints Row, Crackdown, Viva Pinata, SC DA, GRAW 1&2, R6 Vegas, Gears of War, Blue Dragon, Forza 2, Oblivion, Darkness, Overlord, DiRT, Bioshock itd...

Sploh zadnji je postavu nove standarde v špilih in nekak škoda, da ga PS3 nima. Kar pa pride je pa itak zgodba zase, od strategij ala World in Conflict, novi Company of Heroes ter Tom Clancys Endwar (če se ne motim vse tri 360 ekskluzive) - vsi AAA naslovi, potem RPGjev Eternal SOnata, Lost Odyssey (mene je Blue Dragon razočaru, pač mi ne ležijo JRPG), Two Worlds, Mass Effect, potem novi Splinter Cell, Halo 3, Kayne & Lynch dead man, PGR4 in seveda kupom multiplatform naslovov od GTA IV, Stranglehold, skate., COD4, Haze, UT3, Jericho, Assasins Creed itd itd.

PS3 ne sovražim al pa karkoli, mi je pa res čist nepotreben, ker ima zaenkrat ničelno vrednost napram 360ki. Nekoč, ga bo že dohitel oz. prehitel ampak fo takrat nevem zakaj bi se trudu met konzolo, na kateri bi se sam prah nabiru. Če kej sovražim, so to ljudje, ki se delajo butaste ali pač so in zavajajo naivne in laične mimoidče. Raznih Ground Zerov sem sreču že miljon in vsi ste isti, vsi 360 haterji medtem, mi ko imamo 360ke povemo kot je res in si itak bomo nabavl PS3 nekoč, ker v končni fazi hočemo sam dobre špile igrat.

Kokerkol zarad takih kot si ti Ground Z, ki nimajo pojma la se pa delajo, nastane na netu cel kup rubish strani ala www.sonydefenseforce.com, obupanih suckerjev.

Po eni strani je razumljivo, da bi jaz premišljeval o nakupu tudi PS3ja, jaz, ki imam 360ko od 2005 in sem preigral vse špile, ni pa razumljivo, da nekdo, ki je še ni preigral, je nebi vzel in se odpovedu celemu seznamu enih naj špilov ever.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: JumpIn ()

roli ::

Juhuhu KREPNIL JE, KREPNIL JE!!!!
:D :D :D
Moj drugi Xbox360 je uradno krepnil,pa šele v ponedeljek sem ga zamenjal (prejšnji je imel probleme z DVD enoto kot sem rekel). Tokrat ima okoli sebe obroček treh LEDic:D . In ventilator nekam čudno škrta.

Grrrr zdaj bom pa spet moral se v LJ vozit!
http://www.r00li.com

matjash ::

^^sožalje,...

pravijo da če nimaš sreče pri kartah jih imaš pa pri puncah. Upam da to velja za tebe (da boš mel kaj delat preden dobiš novo igračo).
... bolje pozno kot nikoli.

JumpIn ::

Ne zamir ampak jz se m te do nadaljnega zbrisal s friends liste, Ko boš vse poštimal bomo pa kej skupaj vžgal.

roli ::

Grrr upam, da imajo v LJ Mullerju (BTC) še kaj Xboxov. V ponedeljek bom poklical tja in, če imajo še kakega za zamenjat bom šel gor in ga zamenjal. Ker petkrat zaradi ene gnile škatle se pa ne bom vozil v LJ in NM. Čeprav imam občutek, da nimajo nobenega več, ker že, ko sem tega nesel zamenjat je nekam neoptimistično rekel, da gre pogledati, če imajo še kakega.
http://www.r00li.com

roli ::

Evo dobil danes tretji Xbox, ki trenutno deluje.. tok, tok tok....

FOrza je zakon!
http://www.r00li.com

OldSkul ::

JumpIn hvala za info, da pride Company of heroes na konzolo. ZAKON!!!! Si takoj špil nabavim!

LjubimPeezde ::

Če ne drugega pri PS3 vsaj veš da bo deloval potiho in zanesljivo.>:D ne vem ampak da se MSju dogaja da konzole crkujejo kot po tekočem traku še skoraj 2 leti od lansiranja. Očitno je da so zadevo izdali na silo da bi si zagotovili konkurenčno prednost pred Sonyem. Tudi mojemu prijatelju sta crknili že dve X360. In takih primerov je ogromno. Še sam MS je priznal saj so nekaj podaljševali garancije...
S tega stališča je PS3 precej bolj dodelan in usmerjen v prihodnost. Ne vem ampak do sedaj je bil čar konzol ravno v tem da so delovale zanesljivo in tiho.
Ne me zastopit narobe. Poleg teh malomarnosti in nedodelanosti (glasnost dvd enot) je X360 odlična zadeva, z res odličnimi igrami in bi bila moja prva izbira če bi kupoval konzolo trenutno! Dokler na konzoli ni res odličnih naslovov je vsaj iz mojega vidika useless. Ko pa bo na PS3 kak GT5 in MGS4 se bo pa situacija precej obrnila. PS3 rabi eni naslov ki bo ponesel konzolo. In če ne bo prej bo zadeva ulavfala z GT5.

Glede Forze2. Špil je odličen. sem obrnil par "krogov" pri prijatelju. Vendar mi je že on povedal (kot strasten igralec teh iger) da ga GT4 po vseh letih še vedno bolj povleče. Če odštejemo grafiko... To je seveda subjektivna ocena da se ne bo kdo usajal. Vendar primerjavo da lahko samo tak ki je igral obe igri (in ni prevozil samo en krog ali dva). Obe igri sta odlični, vsaka na svojem sistemu. Žal kaj tako dodelanga na PCju ne bo še dolgo, če sploh. Zakaj primerjam tole? Zato ker je Forza čista kopija, kot protikonkurenca GT seriji.

Pesimist ::

Mah konzole so ze fajn, oz vsej ideja le teh. Ce bi blo po mojem, bi tak vse igre banal iz PCja, pa dal konzole exluziv in kupo magari obe, Xbox in PS za ceno enga PCja. Problem je le, da so mi igre izredno slabe na konzolah. Na eno roko invalida, kateri si je z sekiro 2 prsta odsekal nebi mogel nasteti iger za katere bi se mi trenutno splacal nakup. Sicer je res, da so taksne igre pocasi ze tudi redkost na PCju ampak vsej so. Torej igre ki nena po 1 tednu pospravis skatle z CDjem v njej. Tisto kaj mi je dobro je pa nazalost samo na PCju. Pa vprasanje je tudi, kaksen bi napredek hardwera te bil ce bi ble igre samo za konzole.

Gr0unD Zer0 ::

tekken ter budokai tenkaichi 2 špilamo s kolegi že 1 leto nonstop,
burnout, GT...
določene multiplayer streljačine na obeh škatli in postaji...
ni tak bogo kak se zdi...(ni ravno css valda, ampak je)

če je špil dober, ga pač igraš(in to zelo dolgo...), če ne pač ne... zaj pa bilo kje se nahaja: pc,ps2,gameboy ali pa sega master sistem(osebno obožujem mario kart v dvoje, kljub crappy grafiki(na n64))

kljucavnicar ::

Jah ocitno bi mogu kupt PS.

kljucavnicar ::

Ocitno so zbrisal post na katerega sem odgovarjal, zato ja ta post brez pomena in ta tud. /DELITE

macgajver ::

Fantje tkole bom reku končno sem sprobou zdej use konzole xbox360 ps3 grafika je huda igre razn gears of war me nobena preve ne vleče. Upam da nrdijo kkšne dobre igre v prihodnosti ok sej dirkačine so za konzole splošno vredu. Drugač pa tkole mogoče ni glih on topic samo po igralnosti ubistvu zanimivosti zabavnosti obe konzoli potolče wiii.
tenstan krompir je pa zakon

Pesimist ::

Ne post sem sam zbrisal, ker sem imel obcutek da bo flamewar povzrocil, kar zgleda da je tudi skoraj sledilo. lol

LjubimPeezde ::

on topic samo po igralnosti ubistvu zanimivosti zabavnosti obe konzoli potolče wiii.

škoda je to da ima samo nekako 2,3 dobre naslove ostalo je crap. Upam da novi mario postavi situacijo na pravo mesto>:D

Zgodovina sprememb…

Pesimist ::

Mah taki spili me sploh ne zanimajo. Samo dirkalne simulacije kot GTR, GPL, Nascar2003, LFS, rFactor ki so simulacije, voznja z volanom ter imajo big multiplayer del z 30+ igralci, ali pa kaksna bolsa realtime strategija tipa UFO Aftelight, mogoce z WW2 tematiko. Ampak nic od tega ni najti na konzoli.

LjubimPeezde ::

ja pol pa ne jokaj tukaj če ni iger zate na konzolah.:\

Gr0unD Zer0 ::

no sem sprobal wiija(transformers ter tony hawks downhill jam)

in je nadzor prava katastrofa...

zamik je taki da je kuj hudo pri sokolovem tončku...


pri transformersih pa kamera pobezlja

(spet samo moje mnenje glede na izkusnje, da ne bo spet flame war)

torej zabavno ne sploh


sawyer, to kar ti iščeš pa nima nobena konzola(okej, na ps1 lahko igras red alert 1, na gamecubu pikmine, nekih hardcore simulacij ala GTR pa nobena konzola ni mela, prav tako ne strategij...

Pesimist ::

Jah sej vem. Samo dvomim, da je to nemogoce dosezti na konzoli.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

Tr0n ::

Nisi si mogo izbrat se slabsih iger za Wii? :)

Probaj recimo Wii Sports, Zelda, Metroid Prime 3 etc... Tam developerji ze malce boljse znajo uporabljat Wii kontrole.

Gr0unD Zer0 ::

pri teh štantih so se vsi nad hostesami slinili...

bom se pa drugače izrazil da ne bo preveč hude krvi: nadzor pri tony hawku ter transformersih smrdi do nebes. pri tonyju zaradi zamika, pri transformersih zaradi nenatančnosti


sawyer: če ti špili na zadevi niso všeč, je pač ne kupiš, to je to:D

[SkA] ::

Wii ima pač radikalno drugače zasnovan način nadzora nad igrami in take hitro skupaj zmetane 3rd party izdaje za Wii niso vredne kartonaste škatle, kar si tudi sam občutil. Če želiš zares poizkusiti način igranja Wiija, probaj kaj od zgoraj naštetega.

Nekatere igre tudi meni na momente pretiravajo z vsem vrtenjem (recimo Excite Trucks.. čisto preveč vrtenja ploščka da bi mi bilo fun), nekatere pa ujamejo ravno pravi ritem - namesto da manično tiščim prste po gumbih in se čez par ur igranja sprašujem zakaj me vse blazinice bolijo in imam krče v prstih. Zelda je zelo lep primer tega, kako se da fino kombinirati uporabo premika rok in pritiskanja na gumbe.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: [SkA] ()

roli ::

Nekaj uporabnega za Wii mi izgleda tudi kaki Trauma center: second opinion. Tega bom sam nabavil takoj, ko dobim dovolj denarja za komponentni kabel in to igro. Tak način je zelo uporaben tudi za streljačine in strategije. Tako, da menim, da bi se dalo Wiija pri čemu takemu zelo dobro uporabiti.
http://www.r00li.com

Gr0unD Zer0 ::

ma na wiiju me mika edino prime3...
upam da bo kolega nabavo...:d

ampak zaenkrat po preigranih špilih na wiiju(prej našteta) je sixaxis bolj odziven ter natančen(okej, THDJ ter transformersi sux, to je pač grenka izkusnja, nadalje me bojo mogli špili prepričat)(damn, samus aran je zakon, pa da špilam na bilokaj)

Zgodovina sprememb…

PICASSO ::

Xbox.


Zakaj?


Zato -> http://www.hardcoreware.net/reviews/rev...

preberite vse.
3kst4z3

Gr0unD Zer0 ::

lahko ti nekoga prepričuješ z besedami tega in onega, a na koncu je vse stvar osebne preference, kaj ti je pri stvari pomembno in kaj ne...
najboljše je probat oboje pa mirna bosna

(tile flame warsi pa so ista jajca kot če bi jaz rekel da je tale zenska lepša od te tukaj ker ma večje joške)

nvidiaboy ::

Alo fantje a mi lahk prosm en svetuje glede tega...Ker mi v kaj kupiti ni noben odgovoru...

Js mam X360 in se ne morm odloct ker LCD TV bi nabavu...Bi pa uzeu Diagonalo ekrana : 82 cm (32") cm ker sploh ne morm vecje dat kam u sobo....Sm pa u Big Bangu mal gledu in se mi tud sanja ne kva bi blo najbolj za X360 ker js ne bi tega LCD TV-ja uporablju za gledanje programov ampak samo za igranje....

Se mi pa zdijo telo trije kr dobri sam ne vem kerga bi uzeu...

http://www.bof.si/sl/compare.cp2?guid=7...
Če pa ne dela pa tkole vsako posebej:

http://www.bof.si/product.cp2?guid=3603...
http://www.bof.si/product.cp2?guid=4759...
http://www.bof.si/product.cp2?guid=7D7F...

Zgodovina sprememb…

matjash ::

Samsunge vem da na veliko priporočajo (na zadnjem GCju so bili vsi xboxi priključeni na samsunge) in osebno bi se odločil zanj. Tega sonyja ne poznam ampak na splošno ima sony tudi kvalitetne LCDje.
... bolje pozno kot nikoli.

Kato ::

Se kar strinjam s Matjažem, drugače pa glede na to ,da nameravaš imeti LCD le za XBOX je skoraj vseeno kaj uzameš vse bo zgledalo zelo dobro, če pa bi kupoval LCD za SD signal potem so pa razlike večje.

nvidiaboy ::

OK hvala....Bom pol Samsunga nabavu....

Gr0unD Zer0 ::

osebno tudi v vsakem big bangu pri tvjih pogledam samsunge, ker se mi zdi najlepša slika...
no zadnje cajte gleam tudi sharpe, ker so relativno poceni

Gr0unD Zer0 ::

niiiiiiiiice...
novi firmware ob rachetu & clanku omogoči vibro pri tej igri... (ampak dualshocka 3 še vedno ni za kupit:\ )

Zgodovina sprememb…

Gr0unD Zer0 ::

kaj ve kdo kje bi se dal kaki dualshock3 dobit?

firmware update je prisel, patchi, ki omogocajo tresenje, dezujejo za vse špile po vrsti, edino kaj mi se manjka je pad

edit: eh sux, spring 2k8

Zgodovina sprememb…

macgajver ::

xbox360 ps3 kje so sedaj konzole ko je treba pravo moč pokazat in to ne procesorsko CRYSIS. Računala komot poganjajo igro v 720p na high nastavitvah.

Kaj hočem povedat tako ps3 kot xbox360 bosta v naslednjih 2letih do treh pozabljena in jih bo morala nadomestit nova konzola predvsem s močnejšim grafičnim hardwarom.
tenstan krompir je pa zakon

matjash ::

Ti igraš crysis, jaz pa preigravam PGR4, COD4, Assasins Creed in Mass Effect za nižjo ceno od middle range grafe. Seveda rahlo zavidam Crysisu ampak crytek nikoli ni zanikal da njihov grafični pogon ne bi lahko tekel na konzolah in sem skoraj prepričan da ga bomo tudi mi uzrli. Seveda bo kvaliteta na middle-high end računalnikih boljša ampak tudi middle high grafičnih kartic s pomočjo c2d/X2 procesorja ne dobiš za 350€/400€.
... bolje pozno kot nikoli.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: matjash ()
««
18 / 23
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PS3 al Nagradnja PC-ja al Xbox (strani: 1 2 )

Oddelek: Konzole
9514459 (10978) PARTyZAN
»

kaj menite o novem playstationu 3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Konzole
838586 (4791) blaz87
»

Nakup konzole (strani: 1 2 )

Oddelek: Konzole
504971 (3485) marcel282
»

Wii daleč spredaj, Xbox povozil PS3

Oddelek: Novice / Konzole
428576 (3347) RuskiSnajper
»

PS3 vs. XBox 360 [grafika, strojna oprema]

Oddelek: Konzole
456270 (5438) Berserker

Več podobnih tem