» »

PS3 vs. XBOX 360

PS3 vs. XBOX 360

««
12 / 23
»»

@LOL ::

Hudo:))
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!

mtosev ::

Mah bolj zanimivo je ko bojo prvi modchipi zunaj
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

In to govori nekdo ki ima nešteto keša za hardware za igre pa nimaš. Popri avtorje ne pa da kupiš le tisto kar ne moraš ukrasti. Pizda ste nekateri primitivni. Aja modchip čakaš zaradi igranja backupov kajne:\
Pol se pa taki najbolj pritožujejo in so najbolj glasni kako bi radi en vem kok ekskluziv in podobno. Plačajte kurbe:|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: @LOL ()

c3p0 ::

Pravilno moddan X360 NE zmrzuje. Just to set record straight.

@LOL 2x iste igre nebom kupoval. Za Xbox mam FIFO 2005 original za PC je pa piratska. Nedam 2x za isto stvar $$$$.

EDIT V drugi tema pa govoris da upas da tisti kateri so igrali NFS Carbon da so imeli kopijo. Tak da... :|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Ok v tem primeru ti je oproščeno (čeprav fifa še za en nakup ni vredna pol ku*ca>:D ).

Baje da so Motorstorm za PS3 odličen špil. Koliko izbire bo pa drugo leto A+ špilov ob tem času pa lahko samo sanjamo>:D

Sam si jo zagotovo ubodem to lepoto od PS3, verjetno šele čez kake pol leta - bi ob izidu samo ni nekih blaznih špilov razen izjem - tako da počakam na razne Tekkene nove ...

EDIT V drugi tema pa govoris da upas da tisti kateri so igrali NFS Carbon da so imeli kopijo. Tak da...

Da. Ker EA nateguje z enim in istim principom že 3 dele (pustmo FIFO in NBA in NHL serije, tam je še huje). Glede tistga piratiziranja: kupujte tiste naslove ki so res odlični in ki jih radi preigravate. Sam nimam srca da bi avtorje God of War "nagradil" s kopijo igre s torrenta. Za igre v rangu Carbon je pa kar fajn da se jih čim manj proda in čim več spiratizira da bodo založniki videli da vsak crap ne more it :|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: @LOL ()

NFS MW je meni bul super spil 4 od5 moja ocena. Drugace pa mam NFS SE pa NFS 2 SE, NFS RC, NFS HP, U, MW in Carbon. Vse jasno orig. :D

matjash ::

Kdo ima več (napovedanih)ekskluziv? Rezultat...
... bolje pozno kot nikoli.

kiFni ::

Ja kdo jih bo imel več. Kdo bo imel pa boljše, bomo pa še videli.

Med tistimi naštetimi za 360ko jih je velik first person shooter, tko da je igranje težko. Če igraš z miško, pa nisi več komot, pa še ta zvrst mi ni preveč všeč. Rabiš stabilno podlago, jaz sem rajš zleknjen na fotelju ali trosedu. Se pravi mora bit igra v stilu Prince of Persia ali God of War, simulacija, pustolovska ali kot GTA SA.

kaj pa zasedba RPGjk? Mass Effect, Two Worlds, Fable 2, Lost Odysey, Bioshock?

Slo-One ::

Xbox LIVE bo plačljiva storitev (za vse ko bodo nanovom kupli xbox) ;(

Mavrik ::

Ahem... Xbox Live Gold je že dooolgo plačljiva storitev. Samo brezplačen mesec dobiš ko se registriraš.
The truth is rarely pure and never simple.

Kak pa bote igrali ce pa SLO na LIVE ni podprta? :\

nvidiaboy ::

Lepo drugo drzavo tm izberes js sm UK ....

mtosev: Pač si uradno naseljeni v UK oz. kjerkoli, potem pa pač s kreditno kartico plačuješ. Dela brez težav.

Am to dovoljeno na tak nacin igrat?? IP nepreverjajo od kje prihaja?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Zakaj pa ne? Misliš da je Microsoft zainteresiran, da bi odganjal ljudi, ki plačujejo mesečno naročnino?

Zakaj pa bol bannajo modchipane in softmodane Xboxe?:|

mzidy ::

Zato, ker mogoče slušijo denarce z originalnimi špili, s piratstvom narediš veliko več škoda kot pa daš letno za naročnino (cca. 60€ - to je en špil). Misli tudi, da se konzole z izgubo prodajajo in si pol z igrami not pridejo na zeleno vejo:)

LuGi ::

Original Xbox-e benajo zaradi homebrew, ker lahko cheatajo na xblive jasno..

Odkod bedarije da zmrzuje sfleshan x360??:\

Cheatas se vedno lahko preko ActionReplay-a. :D Ce koga zanima

Michaelosz ::

V tej temi sem najdo vse, samo to ne kaj je boljše...

nvidiaboy ::

Zaenkrat je X360, ker ma tud veliko več igrc pa še cenej je ....:D

wade ::

a mi lahko sam en pove razliko med XBOX360 Core in XBOX360 Premium?
A se na premium da HD-DVDje predvajat? če se ne, kaj morm dokupt? hvala

Kato ::

a mi lahko sam en pove razliko med XBOX360 Core in XBOX360 Premium?

Premium ima dodan 20 Gb disk, brezžični gamepad.daljinc, slušalke, brezžični adapter,mogoče še kaj.

A se na premium da HD-DVDje predvajat? če se ne, kaj morm dokupt? hvala

Ne ima navaden DVD predvajalnik, dokupit moraš tole

Nobeden izmed Xboxov ne zna predvajati HD-DVD filmov. Moraš dokupiti dodaten HD-DVD predvajalnik.

mzidy ::

Kato: Daljinca ni;)

hvala za odgovor. Je mogoče tole dobavljivo kje v sloveniji? Pa, se mogoče splača še malo počakati, da bo kaj ceneje?

Hja, glede na to da Slovenija nima nobenega zastopstva za Xbox 360 (dobimo tisto, kar Muller ali pa Harvey Norman uvozita) bo bolj težko dobiti HD-DVD predvajalnik v Sloveniji. Lahko greš gnjavit v Harvey Norman (za Muller sem prepričan da nimajo), najverjetneje pa boš moral zadevo naročiti s tujine.

sam še neki me zanima, a HD-dvdripe pa xbox 360 predvaja?

LuGi ::

Ce imas file v wmv ja.. drugače pa ne :)

ah klinc, to te prov prsiljo, da daš še unih 200evrov za HDplayer

Zakaj pa tako nujno rabiš HD-DVD player? Glede na to da lahko filme na tem mediju verjetno prešteješ na prste mizarjeve roke.

Navadne DVDje seveda Xbox igra brez problema, prav tako streama preko mreže WMVje.

Am je ze nekaj filmov na HD DVDjih Malo poglejte Amazon

pa sej filmov je že krneki, vsaj HD DVDRip. iščem zato, ker mam računalnik predaleč od televizorja(pa še mal šteka), T-2 tvja nimam ali kej podobnega, mogoče ga dobim poleti, jst bi pa že zdej rad izkoristil to tehnologijo:)

Kato ::

Samo codaca x264 verjetno xbox ne podpira ali ga? Tega namreč rabiš če želiš gledati HD DVD oz. Bluray ripe.

BlackAdder ::

A kdo ve, kako daleč je možnost uporabe kodeka x264 na PS3?
BlackAdder stroke again!

Jaz sem iz gametrailers pobiral HD wmv datoteke in so delale odlično na xboxu360 (resolucija 1280*720) ampak zgleda da to dela preko wmv codecov nikjer nisem zasledil da bi bile x264 kodirane.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: matjash ()

Gr0unD Zer0 ::

kaki baaaaaaaaaaaaaaad...
še en teden do launcha ps3, mene pa že daje taki hype da bom umrl prej...

XS!D3 ::

Mam par vprašanj glede XBOX 360 in sicer kako je s poganjanjem varnostnih kopij iger, ter če je že kšna možnost da se gor naloži Linux in da bi se dal pol naprimer srfat po netu, gledat koderane HD filme iz diska al pa DVD-ja,...?

Microsoft ni ponovil zabluza z Xboxa in so 360ko boljše zasnovali. Rezultat tega je, da še vedno ne obstaja noben delujoči modchip. Tako na konzoli ne moreš poganjati ničesar, kar ni požegnal sam Microsoft. Linux tako brezpogojno odpade. HD filme lahko gledaš z internega diska, samo pod pogojem da jih lahko tja spraviš... torej moreš jih zdownloadati z Live servisa. Zna pa zadeva prek mreže z Windows računalnikov brez problema streamati HD filme, samo morajo biti v WMV formatu (transcodanje pri taki kvaliteti verjetno odpade, razen če maš res močan računalnik).

Kar se pa piraterije tiče... obstaja modifikacija za enega izmed treh DVD pogonov, ki jih MS vgrajuje v konzole. Kolikor vem od novembra vgrajuje še samo BenQ pogone, ki pa niso zmožni poganjati kopiranih iger.

Prav tako je modificiran Xbox rahlo neumna ideja zato, ker 360ke niso znane po svoji zanesljivosti. Govori se da je defektnih kar 5% konzol, kar pomeni da če tako konzolo modificiraš, končaš s 400€ vrednim ciglom, ker ti garancija več ne velja. Premisli če se splača tvegat.

mene to ne bo ustavilo. ce bom mel 360ko bo hitro moddana.:D :D :D :D :D

samo da warez laufa a ne?;(

Pesimist ::

Odvisno kiro verzijo oz kiri DVD pogon bos dobo. Ce dobis MS25 lahko tkaoj modas ce pa MS28 ali dalje pa rabis neko dodatno karto pa trial and error. PA ova druga firma kaj je ze se tudi da modat brez problemov. Ce pa kupis premodano pa bos placo ko zuti lol.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

Jao, tak je. Originalni Xboxi imajo ali Sony ali pa Hitachi/Toshiba pogon. Po novembru 2006 bi naj meli vsi Xboxi samo BenQ pogone, ki so tišji in več ne ružijo tako da ga skoz Gears of War slišiš.

23. je launch. torej to pomeni, da se 23. ob odprtju trgovin PS3 prodaja al kaj?

(že se vidim kak letim direktiva iz nočne pred BB):D

V soboto igral PS3 in me niti malo ni navdušil. Igral sem Motostorm pa je bil joystick na gamepadu nekam trd, pa še grafa se mi je zdela slabša, kot na Xbox360 (Fight Night). Tako da... Xbox 360 coming soon...>:D 8-)

in kje si ga igral ce smem vprasat?

Shoping Center Seiersberg Graz - Media Markt

Pesimist ::

fight night tesko primerjas ker ja na PS3ju dosti lepsi graficno. Vec detajlov na boxarih ko zile izstopijo z modelov ko se pripravi na udarec, bol realisticno svicanje. Je pa res da steka na te konzoli ko izvajas hitre move LOL!!! Lepse je pa tak smao zarad teh 9 mesecov ki so meli cas ga dograditi napram Xboxu.
««
12 / 23
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PS3 al Nagradnja PC-ja al Xbox (strani: 1 2 )

Oddelek: Konzole
9515109 (11628) PARTyZAN
»

kaj menite o novem playstationu 3 (strani: 1 2 )

838928 (5133) blaz87
»

Nakup konzole (strani: 1 2 )

505332 (3846) marcel282
»

Wii daleč spredaj, Xbox povozil PS3

Oddelek: Novice / Konzole
428718 (3489) RuskiSnajper
»

PS3 vs. XBox 360 [grafika, strojna oprema]