Forum » Programska oprema » Norman Ad Aware - definicije, update ne dela
Norman Ad Aware - definicije, update ne dela
rapz0r ::
Kopiram temo z Mn3njalnika:
Norman AD-AWARE SE Plus
Uporabljam ta program, je polna verzija, z Ad Watchom in updaterjem definicij. Program ni krekan ampak sem ga oz. ga je fotr dobil od Microsofta(partner).
Problem je, da ga že več kot eno leto uporabljam in sem zelo zadovoljen z njim, pred 24dnevi ko sem zadnjič obnovil definice je še vse delalo vredu, par dni nazaj in ponovno danes sem pa probal updejtat defininicije in mi vedno napiše "Error retrieving update". Ne pomaga niti reinstall.
Prav tako uporabljam Norman Internet Control (Norman Virus Control + Norman Personal Firewall), ki pa sem ga pravkar uspešno updateal, tako da z njihovimi serverji očitno ni nič narobe.
V čem bi lahko bil problem, kaj lahko storim da bo spet updejtal definicije?
Slika
Hvala za odgovore.
Norman AD-AWARE SE Plus
Uporabljam ta program, je polna verzija, z Ad Watchom in updaterjem definicij. Program ni krekan ampak sem ga oz. ga je fotr dobil od Microsofta(partner).
Problem je, da ga že več kot eno leto uporabljam in sem zelo zadovoljen z njim, pred 24dnevi ko sem zadnjič obnovil definice je še vse delalo vredu, par dni nazaj in ponovno danes sem pa probal updejtat defininicije in mi vedno napiše "Error retrieving update". Ne pomaga niti reinstall.
Prav tako uporabljam Norman Internet Control (Norman Virus Control + Norman Personal Firewall), ki pa sem ga pravkar uspešno updateal, tako da z njihovimi serverji očitno ni nič narobe.
V čem bi lahko bil problem, kaj lahko storim da bo spet updejtal definicije?
Slika
Hvala za odgovore.
Han ::
Bojim se, da Lavasoft, ki je sicer izdelovalec programa (Norman ga le prodaja pod svojim imenom), ne podpira več te verzije.
Jah sej se men tut zdi da je tko. Je pa precej bedno to, ker če se ne motim je 1.06 verzija vzuni manj kot eno leto, licence za novo verzijo pač nimam, piratov pa kar se tiče varnostih programov ne maram.
Mogoče kdo ve kje bi lahk odobil zadnje definicije?
Mogoče kdo ve kje bi lahk odobil zadnje definicije?
Han ::
Tukaj lahko dobiš zadevo za originalni Ad-Aware. Vsebino zipa skopiraj čez obstoječo datoteko z definicijami in upaj, da bo delovalo...
Super! Hvala, dela.
A je sploh kakšna razlika med Lavasoftovim in Normanovim Ad Awareom? Razen v izgledu seveda.
A je sploh kakšna razlika med Lavasoftovim in Normanovim Ad Awareom? Razen v izgledu seveda.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 650376 (7913) | Domini tm |
» | [fork]Antivirus okus mesecaOddelek: Programska oprema | 2112 (2112) | Highlag |
» | Kateri antivirusni program uporabljate?Oddelek: Programska oprema | 1648 (1316) | primzx |
» | Reklame... brez povezave :SOddelek: Pomoč in nasveti | 1482 (1397) | gregy |
» | antivirus (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 11785 (9148) | frikihamster |