Forum » Omrežja in internet » [Wireless] Čudno obnašanje
[Wireless] Čudno obnašanje
matejv ::
Imam Wireless-G Broadband Router, na katerega je povezan en računalnik žično, ter dva računalnika brezžično. Na razdalji cca 15m, dve steni vmes. Nekaj časa sem uporabljal Belkinov Pre-N router, vendar je delal izredno slabo. Povezavo je vedno prekinjalo. Ta router dela sedaj bolje. Povezave nikoli ne prekine, če kaj downlodam, mi vleče s polno hitrostjo. Problem pa pride pri odpiranju spletnih strani. Na trenutke mi strani sploh ne odpira, včasih pa se odpirajo zelo zelo počasi. Res ne vem v čem bi bil problem. Isti čas mi downloda 200kb/s na 4mbit povezavi, strani pa noče odpreti.
Ve kdo kaj bi bilo lahko narobe?
Ve kdo kaj bi bilo lahko narobe?
trnvpeti ::
a ti internet linijo drzi wireless router?
sem opazil tudi pri drugih, da delujejo pocasi internet povezave
pol sem pa updatetal firmware pa je bilo bolje
mislim da imajo kr vsi wifi routerji isti problem
sem opazil tudi pri drugih, da delujejo pocasi internet povezave
pol sem pa updatetal firmware pa je bilo bolje
mislim da imajo kr vsi wifi routerji isti problem
matejv ::
ja, modem je priklopljen na wifi router. mogoče pa bi res update pomagal. bom poskusil. ker ta router delujer es slabo. zdaj sem rabil ene 5 minut da sem prišel do te teme.
teeehaaaceee ::
mozno pa tud da nimas omrezja zakljenjenega tako kot treba. encry + no brodcast ID + mac adrese, to more bit nujno pri vsakem wlanu... lahko da ti kdo gor visi pa ti linijo obremenjuje....
We live in a moment, a moment in time...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TP-Link TL-WR1043ND (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Omrežja in internet | 171096 (35989) | hojnikb |
» | [Router] Asus WL500g Premium FAQ (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Omrežja in internet | 83180 (14941) | brez-imenko |
» | linksys wrt54g problemi z izpadiOddelek: Omrežja in internet | 5225 (4170) | Spajky |
» | Kateri firmware uporabiti za router LinkSys WRT54G (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6973 (5046) | plavko61 |