Slo-Tech - Naj bi bila, vsaj po trditvah proizvajalca, Sigma-APO. Rotino meri 30x70x20 mm, tehta 40 g, na voljo pa bo v črni, rdeči, modri in srebrni barvi. Miška za določitev koordinat uporablja laser, kompatibilna pa je z vsemi široko uporabljanimi operacijskimi sistemi. Na voljo bo že v tem mesecu, za 25 ameriških dolarjev. Več na Digit-life.
Kot nalašč za cestne bojevnike?
Novice » Operacijski sistemi » Rotino - najmanjša miška pod soncem?
Jst ::
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
Puzo ::
Mala je res ja, samo so pa zgrešili obliko totalno...
ASUS M2N-e | AMD Athlon 64 X2 6000+ Dual-Core
Crucial Ballistix DDR2-1000 | nVidia 8800GTS
Crucial Ballistix DDR2-1000 | nVidia 8800GTS
ender ::
Meni so vse te "miške za prensonike" neuporabne - me po nekaj minutah dela začne boleti roka.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Azrael ::
Se strinjam, te mikro miši niso prav nič udobne za kaj več kot klik ali dva na dan. Ampak pri fancy modnih dodatkih uporabnost ne šteje nič.
Nekoč je bil Slo-tech.
Nejc Pintar ::
Agree
IMHO ti v torbico paše tudi malo večja-uporabnejša miš.
IMHO ti v torbico paše tudi malo večja-uporabnejša miš.
Lahko je biti prvi, če si edini!
antonija ::
Jaz imam Logitechov MX310 zdraven prenosnika pa ni nic prevelik. Od titih malih kosov plastike pa samo roka boli
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
LapD ::
jst mam veliko 50x90x30 pa je čist kul za prenosnika, še v žep od srajce jo lohk spravm in v sekundi je pripravljena za delo
antonija ::
Sej ne da sem expert na tem podrocju, ampak tale "anal plug" se mi ne zdi prevec anatomsko oblikovan...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
;-) ::
Ker neigram iger uporabljam geinusov mini tracer...roka me ne boli, navadil sem se dobro.
Kak za koga.
Kak za koga.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nižjecenovni objektiv za začetnikeOddelek: Strojna oprema | 3997 (2342) | schurda |
» | Sigma je najavila (svetlobno) hiter zoom objektiv 18-35mm f/1.8Oddelek: Novice / Grafične kartice | 12694 (10146) | CaqKa |
» | kateri teleobjektiv za nikon d5000Oddelek: Zvok in slika | 9829 (9229) | kuglvinkl |
» | Najdetajlnejša slika galaksije do sedajOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6042 (4517) | Highlag |
» | Kupujem uro z merilcem utripaOddelek: Loža | 4418 (3889) | teoo |