Forum » Zvok in slika » SLIKA MALO DRUGAČE - prosim za pomoč
SLIKA MALO DRUGAČE - prosim za pomoč
mblazko ::
Pozdravljeni
Vem da se ta stran ne tiče direktno tega kar me zanima, ampak poskusiti ni greh.
Torej, moje vprašanje se zadeva optike. Zanima me, če kdo pozna koga, ki se ukvarja s tem (leče, izvori svetlobe, svetlobna deformacija...) .V podjetju smo naleteli na problem, kjer bi potrebovali pomoč strokovnjaka iz optike. Zanimamo se predvsem za sodelovanje.
Priporočam se za vse informacije ki jih imate.
Uspešen oktober.
Lp,
Marko
Vem da se ta stran ne tiče direktno tega kar me zanima, ampak poskusiti ni greh.
Torej, moje vprašanje se zadeva optike. Zanima me, če kdo pozna koga, ki se ukvarja s tem (leče, izvori svetlobe, svetlobna deformacija...) .V podjetju smo naleteli na problem, kjer bi potrebovali pomoč strokovnjaka iz optike. Zanimamo se predvsem za sodelovanje.
Priporočam se za vse informacije ki jih imate.
Uspešen oktober.
Lp,
Marko
DELL je pač DELL
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 Kombo M (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 83116 (25521) | Tilen |
» | Amis internet - pogostost izpadov?Oddelek: Omrežja in internet | 2343 (1173) | ABX |
⊘ | Telekom? T2? Amis? ...?Oddelek: Omrežja in internet | 1576 (1459) | Mavrik |
» | Router za uporabo Xtremerja z žično povezavoOddelek: Zvok in slika | 3549 (2093) | libreus |
» | SIOL optika dve povezavi, dva IPjaOddelek: Omrežja in internet | 2095 (1395) | mmmato |