Forum » Zvok in slika » Pinnacle pc tv pro inštalacijski problemi
Pinnacle pc tv pro inštalacijski problemi
nokia6310 ::
Pozdravljeni!
Včeraj sem inštaliral pinaclov pc tv pro in pc tv vision.
Programi so delali ko sem restartal komp, pa se mi je pojavil čarovnik za najdeno novo strojno opremo, kjer je našel pod device manager tole:
Program Windows ne more zagnati te strojne opreme, ker so informacije o konfiguraciji (v registru) nepopolne ali poškodovane. (Koda 19)
gre pa za Pinnacle WDM PCTV Video in Audio Capture.
Torej oba kontrolerja mi najde kot novo strojno opremo, samo na priloženem cd-ju ko ga vstavim napiše, da te strojne opreme ni bilo mogoče namestiti, ker ni bil najden noben gonilnik, kar pa je nelogično, saj je originalen pinaclov cd razen, če ni ravno včeraj kartica crknila.
Ma kdo podobne izkušnje kaj naj naredim?
Probal sem že odinštalirat vse skupaj, pa mi ne uspe usposobit tv tunerja.
Kakršni koli predlogi dobrodošli.
Včeraj sem inštaliral pinaclov pc tv pro in pc tv vision.
Programi so delali ko sem restartal komp, pa se mi je pojavil čarovnik za najdeno novo strojno opremo, kjer je našel pod device manager tole:
Program Windows ne more zagnati te strojne opreme, ker so informacije o konfiguraciji (v registru) nepopolne ali poškodovane. (Koda 19)
gre pa za Pinnacle WDM PCTV Video in Audio Capture.
Torej oba kontrolerja mi najde kot novo strojno opremo, samo na priloženem cd-ju ko ga vstavim napiše, da te strojne opreme ni bilo mogoče namestiti, ker ni bil najden noben gonilnik, kar pa je nelogično, saj je originalen pinaclov cd razen, če ni ravno včeraj kartica crknila.
Ma kdo podobne izkušnje kaj naj naredim?
Probal sem že odinštalirat vse skupaj, pa mi ne uspe usposobit tv tunerja.
Kakršni koli predlogi dobrodošli.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsungova programska oprema sama izklaplja Windows UpdateOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10898 (7060) | Beernarrd |
» | "Brez avdio naprave"Oddelek: Pomoč in nasveti | 5904 (4223) | gasos |
» | nakup Tv karticeOddelek: Zvok in slika | 3321 (2558) | gruntfürmich |
» | mp3 predvajalanikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1747 (1525) | tigra |
» | CD-ROM Drive Fail?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1022 (988) | Climber |