Forum » Omrežja in internet » SIOL paketi
SIOL paketi
Simko ::
Imam problemcek: narocil sem si en siol paket, ker bi pac tistih 5 ur rad izkoristil....pa imam problem, ko se hočem registrirati in se zadeva začne povezovati ne najde znaka centrale. Pa imam na modemu izklpoljeno, tisto 'Čakaj na znak centrale' ... pa vseeno išče. Zakaj je temu tako in kaj mi je storiti?
LP in hvala
LP in hvala
Elemen_T ::
Ti samo pojdi na stran:
----------------------------------
http://register.siol.net/
---------------------------------
na internet pa se konektaj z:
username: planet
passwd: internet
tel.št: 0880/32-32-0
Lep pozdrav!
btw. imaš 10 ur
----------------------------------
http://register.siol.net/
---------------------------------
na internet pa se konektaj z:
username: planet
passwd: internet
tel.št: 0880/32-32-0
Lep pozdrav!
btw. imaš 10 ur
tejo ::
Pojdi v My Computer in odpri Network and Dial-up Connections, tam klikni na SiOL in izberi lastnosti. Tam notri poišči Čakaj na znak centrale in ga izključi! Vem, da si ga že izključil v nastavitvah za modem, vendar teh nastavitev SiOL ne uporablja, ker ima svoje. Govorim iz lasnih izkušenj!
10h imaš zastonj.
jaz sem uporabljal pri vsakem paketu 10h (izbral sem študenta)...na računu pa ni bilo zaračunane nobene vsote preko siola.
jaz sem uporabljal pri vsakem paketu 10h (izbral sem študenta)...na računu pa ni bilo zaračunane nobene vsote preko siola.
Ni jih blo 10, je pa zdrzal 9 ur pa pol Upam, da res ne bo racun kaj vecji, razen tistih zacetnih impulzov...
Aja, a ve kdo kako na siolu vedo komu so paket ze poslali...a je kljuc naslov al kaj drugega?
Aja, a ve kdo kako na siolu vedo komu so paket ze poslali...a je kljuc naslov al kaj drugega?
5...čakam 6ega
Simko: Preko neta lahko naročiš samo enega ... Preko telefona pa več...ni mi čisto jasno zakaj...pa se niti ne bom spuščal v take podrobnosti. ;)
Simko: Preko neta lahko naročiš samo enega ... Preko telefona pa več...ni mi čisto jasno zakaj...pa se niti ne bom spuščal v take podrobnosti. ;)
Kaj pri online registraciji vpišeš prave podatke, al pač nekaj? Kaj te lahko kaj kazensko preganjajo, če ne vpišeš pravih? Vem, da se ne spuščaš v podrobnosti, ampak vseeno
VPiši prave podatke!
Koristi onih 10 ur (al korikol ti bo pač ratal)...pol pa zadevo skensli.
Imaš še možnost da pošleš naročilnico...........sam mislim da je ne boš
Koristi onih 10 ur (al korikol ti bo pač ratal)...pol pa zadevo skensli.
Imaš še možnost da pošleš naročilnico...........sam mislim da je ne boš
eeemmmm...ampak....jaz nimam interneta
Kljub temu, da mi tolcejo po glavi z reklamo: kolko je ze tel. stevilka za narocanje paketov?
Kljub temu, da mi tolcejo po glavi z reklamo: kolko je ze tel. stevilka za narocanje paketov?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol VDSL2 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 36785 (20731) | Bug |
» | Modri ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19506 (8949) | Nejc Pintar |
» | zakaj se ne povežeOddelek: Omrežja in internet | 1236 (1035) | Klemenn |
» | K***** MODEM MOTOROLAOddelek: Strojna oprema | 1508 (1111) | Evil|One |
» | modem in comOddelek: Pomoč in nasveti | 1177 (1071) | eomer |