» »

zakaj se ne poveže

zakaj se ne poveže

Klemenn ::

no na novo sem namestil win xp in win 98 se pa v win xp sem si lahko naštimau povezavo v net preko siola (ne se smejat) v win 98 se pa nikakor ne znam. zvočnik dam na glasno. vsi vemo kako zveni telefon če nikamor ne kličemo (tut,tut,tut,tut) in ko vtipka modem številko da bi klical, če je povezava naštimana prov bi moralo zdej nekaj hreščati in piskati meni pa ne samo naprej tut,tut,tut,tut in se mi ne poveže zakaj ne?

BojlerTM ::

mogoce mas kej v nastavitvah modema, za cakanje znaka centrale narobe narihtan.. lahk je pa kej cist x..
"Salt?"
"Pepper?"
"Oh, it's...it's all right. I don't like you either."

boogoo ::

Probaj oddkljukat ckeck dialtone (mislim da je to prava nast., ze dolgo nisem winsov nalago :D)

Aljo1 ::

pa ne pošto ne pozabi it :D

Drugača pa idi pod nastavitve modema pa podlej pod Diagnostika --> podrobnosi in če je vse vredu pomeni da je modem pravilno nameščen, če pa ni pa je kriv gonilnik. Da pa ti ne kliče pa imaš sigurno vklopljeno čakanje na znak centrale, kakor so ti že povedali
Lp, Aljaž

Klemenn ::

dial tone kot je v win xp ali čakanje na znak centrale ni v nobenih vinsih obkljukano z lnijo tudi ni inč narobe saj mi v win xp dela rad bi da mi v w98 tudi pa diagnostika na com3 mi tut ok dela:\ uau sem mislu da je to sigurno ena preprostih stvari ki sem jo pač pozabu pa nisem kaj zdej?

SLOWWWeb.net ::

Pobriši internet račun in naredi novega oz. pojdi na SiOLovo stran in si tam poglej kako se to nastavi. Drugač pa probaj še tole: pod številko ki jo moraš klicat združi in odkljukaj državo [se pravi 088032320-vse skupaj, prvi okenček je siv, v drugem pa je ta številka].
__________________________________________________
WEBhosting / WEBdesign / WEBdomain / Security solutions
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani

Klemenn ::

will try:D

BlackHole ::

Če boš ugotovil, kje je bil problem, prosim napiši tu gor. Zadnjič sem hotel enemu kolegu nastavit modem, pa tudi ni začelo klicati. Ves čas je bil tisti ton za prosto linijo, kot pri tebi. Pa se mi zdi, da sem vse te fore preveril, tudi diagnostika modema ni javila napak. Doma sem že 100 krat nastavljal modem brez problemov. Sicer nisem 100 %, če so bili driverji pravi, vendar sem probal tudi z standardnim driverjem, pa je bilo isto. Modem pa je Rockwell.

Klemenn ::

ne še zdej nisem ugotovu aja kaj so za voljo kakšne posebe nastavitve? bom probal zdej z voljo ejte helpat pa ne vem tut tam ko mam dodaj/odstrani programe ki so v sistemu s tem mislim tisto pripomočki,komunikacije pa sem vse izbral pa še zmeri ne dela povezavo sem pa že ene 5 na novo postavu

SLO-Security ::

Še to, če maš WIN in XPje na FAT32 se verjetno med sabo kregajo. Pojdi v XP, tam pobriši povezavo, pojdi nato nazaj v W98 in tam naredi povezavo. Če ti bo delalo, pojdi nazaj v XP in se tam naredi konfiguracijo. Upam pa tudi da imaš povsod enake gonilnike.
KO SE ZAVEŠ [NE]VARNOSTI HTTP://www.SLO-Security.com
NOVO: Na SLO-Security.com sedaj tudi FORUM-2! s strokovnjaki !

Klemenn ::

mam ampak mam na različnih diskih na 2 gb mam 98 na 6.4 pa xp tako da ne vidm da bi blo zarad tega, sploh pa ko sem mel enkrat prej oba gor mi je v obeh delalo

appz ::

madona pubje...jz mam lih tak problem ...sam moj je se bolj cudn...kolega kupi di noje racunalnik mu vse nalozim gor sistem je w2k...in na to sledi se modem ...motorola sm56...nasimam ..instaliram odkljukam wait for dajl ton:Dkot ze nickolikokrat in lej ga zlodja dela...hec je pa potem ko ga je on odpelu v ljubljano ...tam pa ne dela... kok hudica ne??? nc mi ni jasno kaksne ideje ....aja ko stisnes konekt ja samo tu tu tu tu ..kako zasedena linija...no vcasi h potem vrze vn there was no answer.....kaksna ideja???

Klemenn ::

pa kaj čmo sej najbrž ni povezava kriva ker sem tut z voljo probal pa dela bp ne:D:D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

zakaj dial-up ne dela na drugi tel. liniji !?!

Oddelek: Pomoč in nasveti
81576 (1265) Duhec
»

dial up v xp

Oddelek: Pomoč in nasveti
10988 (850) ToniT
»

Problem z modemom

Oddelek: Pomoč in nasveti
161420 (1262) MadMax
»

problem z netom

Oddelek: Pomoč in nasveti
8880 (804) Loki
»

Modem

Oddelek: Strojna oprema
81663 (1534) Yurko

Več podobnih tem