Forum » Mobilne tehnologije » Benq siemens EF81 problem z temami
Benq siemens EF81 problem z temami
dadooo ::
Pač jz si preko usb kabla dam na mobitel eno sdt temo in ko jo hočemuporabit napiše da nenajde aplikacije za jo odpret, pa še je nek znakec kao da je neznana, moram še kaj naredit preden jo dam gor?
Lp.
Lp.
BluPhenix ::
Če bi napisal v slovenščini, bi ti mogoče kdo celo pomagal...
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
dadooo ::
Torej:
Imam telefon Benq-Siemens EF81 in ga priključim na usb kabel, odprem Phone Explorer in si na mobitel naložim temo ki sem jo dobil na eni internetni strani in ima končnico sdt, torej je prava za moj mobitel, ampak ko pogledam pod teme kaže da je to kao neznana aplikacija.
Če se nevidi.
Boljše?
Imam telefon Benq-Siemens EF81 in ga priključim na usb kabel, odprem Phone Explorer in si na mobitel naložim temo ki sem jo dobil na eni internetni strani in ima končnico sdt, torej je prava za moj mobitel, ampak ko pogledam pod teme kaže da je to kao neznana aplikacija.
Če se nevidi.
Boljše?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dadooo ()
KTr1sk ::
Zanima me kako dolgo vam drži baterija na tem telefonu in kako ste nasplošno zadovoljni z njim, jaz se zdaj odločam kakteri mobitel bi kupil in mi je všeč ta model
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
KTr1sk ::
No jaz sem potem kupil ta mobitel in baterija je bolj tak tak, drži 2 do 3 dni al pa še manj odvisno kaj delam hehe, sam drugače je pa vredu telefon, ampak tudi imam probleme z temami, sem jih naložil ampak jih ne zazna (nariše vrašaj kao nepoznan format) tako da če kdo ve kako se naložjo bi bil vesel, aja pa tud če kdo ve kje bi lahko kupil baterijo za ta telefon, sem napisal v google in v bolho "baterije benq" ter "baterija(e) siemens" pa ni nič ven vrglo zadetko za ta mobi hvala vam za odgovor
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave z routerjem Canyon CN-BR1Oddelek: Omrežja in internet | 4369 (2315) | schorpion |
» | Ugani risanko (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Sedem umetnosti | 33246 (25192) | DaMachk |
» | Sapphire Radeon X1900XT 256MB na testu (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Navijanje | 11315 (7338) | tiborrr |
» | Najboljši fotoaparat v GSM-u!Oddelek: Mobilne tehnologije | 5257 (4554) | V-i-p |
» | Slo-Tech NEST 06 slike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NEST | 17898 (905) | Daedalus |