Forum » Omrežja in internet » Satelitski zastonj internet???
Satelitski zastonj internet???
titan1 ::
Zadnjič sem ravno prebiral o tem, pa me zanima, če še ta zadeva slučajno deluje ker na teh forumih je bil datum že star tudi do petih let. Baje enostavno potrebuješ sat.krožnik,sat.kartico skynet program in z malo znanja zadevo lahko porihtaš, da ti sicer lahko vleče enosmerno iz satelita in le exe.file.. Kdo ve kaj o tem in kako se zadevi streže?
Bronx
DeletedUser ::
titan1: dela... ne samo za exe fajle ampak vse kar se prenaša... ampak če imaš dsl/cable pol
pozab na to... škoda hdd-ja...
pozab na to... škoda hdd-ja...
titan1 ::
Saj ravno v tem je problem, ker nimam nobene povezave z netom razen isdn. Tu pa si nabijam račune tudi do pičlih 25-30 tisoč toarjev. S tem pa bi enkrat rad zaključil in boljše da ta denar vložim v nekaj kar mi bo vsaj malo v tolažbo, ker se telekom tako ali tako ne bo skupaj spravil da že to enkrat porihtajo to njihovo razpadajočo omrežje. Zato še enkrat prosim kdo ve kaj o tem kako to izpeljat ker na foromu so stare teme po dve tri leta.
Bronx
Spajky ::
Pri tolko keša kot praviš, da plačuješ oderuškemu monopolistu si poglej TO ali pa če imaš v vidni razdalji do par km kakega frenda z ADSL/VDSL/Cable si zrihtaj wifi dostop brezžičnom magari če mu plačuješ Net in sam nabaviš antene in ostalo. (v enem letu boš si odplačal ziher!).
Zna pa bit, da ima v tvojem kraju kdo postavljeno WLAN dostopno točko (šola, knjižnica, bife etc); s kakim frendom s prenosnikom in vgrajenim Wlan kartico se malo zapeljita naokoli preverit zasičenost z mikrovalovi ...
Zna pa bit, da ima v tvojem kraju kdo postavljeno WLAN dostopno točko (šola, knjižnica, bife etc); s kakim frendom s prenosnikom in vgrajenim Wlan kartico se malo zapeljita naokoli preverit zasičenost z mikrovalovi ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neznani virus onemogoči vse programe za zaščito in upočasni sistemOddelek: Pomoč in nasveti | 4628 (4151) | nokia6310 |
» | Dial-up obupanecOddelek: Omrežja in internet | 3019 (2143) | Pesimist |
» | Za vse željne satelitskega interneta (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 152126 (107028) | amigo_no1 |
» | AntenaOddelek: Omrežja in internet | 1531 (1332) | Spajky |
» | Težave z ASUS WL-500g router-jemOddelek: Omrežja in internet | 1257 (1147) | pujsek_ |