Forum » Navijanje » AMD sempron 3000+ 2gh
AMD sempron 3000+ 2gh
ZdravkoČolič ::
imam ta procesor, ko pa sm danes v biosu povečal voltažo v jedru za 5% in šov v windowse in kliknu sistemske informacijo mi je tm k je prej pisal:
AMD sempron 2GH 3000+
zdej napisal
AMD Athlon(tm) MP 2000+ 1.8GH
nimam nobenih izkušen s tem----zato mi nej kdo razloži zakva se je to spremenil, al je zdaj procesor hitrejši al je biv prej (sm u popolni megli)...
AMD sempron 2GH 3000+
zdej napisal
AMD Athlon(tm) MP 2000+ 1.8GH
nimam nobenih izkušen s tem----zato mi nej kdo razloži zakva se je to spremenil, al je zdaj procesor hitrejši al je biv prej (sm u popolni megli)...
L-U-K-A 1 ::
Če si povečal samo voltažo jedra ni proc nič hitrejši samo bol se greje...
Če hočeš hitrejši proc moreš povečat FSB frequency
Drugač pa tem o navijanju je na miljone tko da le pridno branje da boš kej razumu
Če hočeš hitrejši proc moreš povečat FSB frequency
Drugač pa tem o navijanju je na miljone tko da le pridno branje da boš kej razumu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: L-U-K-A 1 ()
jest10 ::
Lahko pa da je čisto normalno. Ker si dal višjo voltažo, BIOS ta CPU primerja z enim drugim, ki ga ima v svoji zbirki.
Poglej s cpu-z kakšna je v resnici frekvenca. Če ni spremembe se nimaš česa bati.
Poglej s cpu-z kakšna je v resnici frekvenca. Če ni spremembe se nimaš česa bati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje Tbred-ov A in B (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Navijanje | 65109 (27532) | GaS |
» | do kolk navit celeron 1200 brez dodatnega hlajenja (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5030 (3869) | mihamedo |
» | Bsodi (problem) 2 jurja dam tistmu k odpravi 2 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2168 (1374) | NighthawkSLO |
» | SkyStar 2 - problem - AMD 2500@2.1GhzOddelek: Navijanje | 1135 (906) | Mr Hilter |
» | Kako naviti AMD 1600XPOddelek: Navijanje | 1951 (1486) | Hux |