» »

Problemi z grafiko

Problemi z grafiko

Storm ::

Sicer nisem milsil tu gor utrujat, ampak po dobrem tednu od reinstalacije Windowsov XP Pro, ne vidim več nobene rešitve, ki bi jo lahko brez pomoči uredil.

Gre za grafiko in sicer od nove instalacije dalje, mi le ta v igrah dela nenormalno slabo, tako da nisi ne vem več ali imam pravilno nameščene gonilnike ali ne. Kljub temu, da sem instaliral zadnjo verzijo DirectX 9.c sploh ne vem ali je instaliran ali ni. Kje to pogledam. V sisoft sandri 2007 tega nisem uspel najdi pod directdraw devices mi piše pod driver display ?!

Problem je tudi, da recimo v igri call of duty, pri upoštevanju directx 7 dela kolikor toliko normalno, pri directx9 pa nikakor ne teče miška.

Pri Call of Juarez je grafika bedna kot bi jo izrisovala grafična na matični, kr neki.

Torej, za začetek ponovne instalacije drajverjev, chipsetov, directx in kaj jaz vem še česa, bi nekako prosil za nasvet. S čim začet, morda tudi kake linke od pravih drajverjev.

Moj sistem. Matična NF7, Radeon 9500¸, Procesor AMD 1,84.
Markec The Great

Ajvan ::

si naložu tud driverje od grafične kartice? (catalyst?), dobiš jih na ati-jevi spletni strani
lp
Najbl neumn se najbl dere

pavka ::

Da ni grafična že preslaba za te novejše igre??
Več glav več ve!!!

Ajvan ::

nop 9500 je čist solidna grafa, mora poganjat te igre
Najbl neumn se najbl dere

Hudo, rezzultat na 3dmarku 06 je bil celih 178 točk, pri testu grafične je bilo bolj ali manj skoz samo 1 frejm na sek... Ati Catalysta imam, verjetno bom še enkrat reinstaliral grafiko, vendar, kaj naj zdej najprej vse odinstaliram?

Kak vrstni red bi mi predlagali. Trenutno so gor in drajverji za matično in grafično in catalyst in directx9c, vendar neki ne štima. Česa naj se prvo loti, česa drugo ipd...

Hvala za pomoč.
Markec The Great

Ima morda kdo original CD oz. driverje za Radeona 9500 128MBitnega, ker mi tile najnovejši ki jih potegnem z neta niso všeč. Rad bi imel originalne, so vsaj cool delali?
Markec The Great

Baje tole vse ne štima http://www.drivershq.com/Non-Members-Results.asp?guid=2676106

mi da kdo linke do pravih drajverjev?
Markec The Great

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Storm ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AMD (ATI) Catalyst™ (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Zvok in slika
850135370 (45849) ferdo
»

3d mark 2003 (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Navijanje
56633559 (17706) R33D3M33R
»

Call of Duty pomoč

Oddelek: Igre
192724 (1984) Kaličopko
»

AGP Texture Acceleration

Oddelek: Strojna oprema
6995 (844) gasperxp
»

Crknil Radeon??