» »

Tema o čokolinotu/čokolešniku

Tema o čokolinotu/čokolešniku

«
1
2

OldSkul ::

Kljub polnoletnosti še vedno rad povejm čokolešnik!(ne čokolino) za zajtrk. Vedno se mi je zdel boljši tisti od Kolinske, saj mam rad gostega. Namreč čokolino od Podravke, je tako čuden, da ga lahko stresem v skledo kokr hočem, pa še vedno ne bo pravilno gost, pa še ni tako dobrega okusa. Po drugi strani pa tudi raje podpiram slo industrijo.
Katerega imate pa vi raje? Pa še nekaj... ponavadi ga pripravim z mlekom, enkrat sem ga tudi z vodo. Malo je bilo seveda razlike, toda dalo se ga je pojesti:D



  • zavarovalo slike: STASI ()

iMark ::

Jst sm jel čokolino dosti let ko sm še hodu v tm od male šole pa do četrtga razreda. Čokolino sm malo kdaj jel, če spomin ne vara mislim da mi je čokolino bol okusen :D.... Lol z vodo >:D kakšno pa mo5ra bit to ;) ja jst sm zmiri z melkom.

klemen22 ::

Jaz sem pa misluda je Čokolino in Čokolešnik iste znamke
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Looney ::

Definitivno čokolešnik!:D Čeprav se zadnje čase navdušujem nad čokoladnimi kosmiči.:D
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

Nejc Pintar ::

čokolinota/čokolešnika ne maram od 5. razreda OŠ, ko sem se spotaknil ob stopnico(s polno kanglo čoko*) in se je cela kangla polila po meni. Pa tudi prej ga nisem nevemkaj rad jedel:)
Lahko je biti prvi, če si edini!

nojus ::

čokolešnik - bolj okusen, ker ga pripravim z hladnim mlekom se ga lahko zmeša. Pri čokolinotu je to problem.
sovražim Gargamela.

Saladin ::

Grisolino.
Need I say more?
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

grex ::

Segreto alpsko mleko pa 2 velki žlici sladkorja noter (jušni žlici) pa pol čokolino, na koncu pa še nesquik noter stresem :D Vsako jutro :)

R33D3M33R ::

Raje imam čokolešnik - okus lešnikov in čokolade mi je boljši kot le čokolade. Jem pa tudi čokolino, ker je tudi dober. Vedno jem zadevo bolj gosto - včasih že spominja na žgance, ampak to je že preveč gosto. Poleg tega je pa pomembna tudi temperatura, če je mleko prevroče ali pa premrzlo je zadeva bolj ali manj neokusna.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

M-XXXX ::

Men je čokolino tud ful dobr:8) Sm kaj ko sem na čokolado alergičen pa ga ne morem-smem jest;(( ;(

OldSkul ::

Aja, seveda se prileže, da malo kakava še po čokolinu potresem. Pol je še bolš.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: OldSkul ()

sthep ::

Čokolešnik/čoko rulzzz

Dr_M ::

karkoli od tega, ampak samo pod pogojem, da je mleko pogreto, ker mrzu je zanic/ogaben/za kozlat.
samga mleka pa vidt ne morem...;(
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

jest10 ::

Ravno povečerjal porcijo Čokota:D

iNN ::

Hmm, jest mam pa rajsi cokolino, kot cokolesnik. Bolj se mi dopade okus. Je pa res tako kot je omenil nekdo pred mano, in sicer, da mora biti mleko segreto na ravno pravsjno temperaturo.
==

OldSkul ::

Mora biti segreto, drugače suxxx

dëych ::

Čokolešnik, segreto itak, sm če je prevroče mleko, nastanejo kepe. Ne sme bit preveč gosta masa, ker pol postane presuho/pretrdo. V glavnem ravno prav mora bit vsega. :D

Fatboyslim ::

Kaki bolniki ste vi res ej :D

Drugač pa Foot loops all the way

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: STASI ()

OldSkul ::

To bi lhk še tekmoval v delanju čokolinota haha.

Pouh ::

Cokolino + marmelada... jedel celo lansko solsko leto (zjutraj).....za dans mi ga jepa zmanjkalo:'(

epona ::

Čokolino, čokolešnik karkoli pride pod roko. :))
dëych dej povej kako se kepce nardijo k men so glih tiste kepce božanske pa sem se že parkrat matral pa niso ratale.
Sicer je pa to pravi študentn futr.
Thomas - ovca transhumanizma.

Looney ::

Najprej natreseš čokolino/čokolešnik, potem pa vodo dodaš. Pa ne sme biti preveč "topla". Ali mrzla ali vroča, ne pa vmes.;)
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: Looney ()

R33D3M33R ::

In kaj je narobe z mlekom? In jaz delam ravno obratno. Najprej mleko nato pa čokolešnik. Saj veš: "najprej štalca pol pa kravca" :D
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

iMark ::

Ja sej baje se tko tud naredi po navodilih :D Jst sm si tudi tko delal nekoč v bivši preteklosi s tem da sm najpre kravco pol pa v štalco. (najprej pomolzu kravco pol pa v štalco skuhat čoko(lini/lešnik).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: iMark ()

Osprey ::

Hm, poznam osebo, ki je po vsakodnevnem uživanju čokolinota po 2 mesecih dobila hude bolečine v črevesju. Najprej ni vedela, kaj ji je, ko je nehala s čokolinom za zajtrk, se je stvar takoj unesla. Kdo doživel kaj podobnega? Jaz ne, je pa res, da nikoli ne jem čokolina za zajtrk več kot 3 dni zaporedoma, lih zaradi tega primera, ki me je malo prestrašu. Mogoče je pa to le bolj hrana za otroke, kot pa za odraslo črevesje. :D

hamax ::

mrzlo mleko in čokolešnik. more bit zlo redko. tko da je mal belo.
ampak redko tok zgodi ustanm, da mi se za to ostane cajt :D
drgac pa najbolsi zajtrk je kava in cigaret :)

iggy ::

Ne maram čokolešnika, saj imam po njemu neverjetne vetrove. Čokolino FTW!
Hey, you're fat!

JamesBond ::

ČOKOLINO IN ČOKOLEŠNIK KLANJAM SE VAMA.

Če bi dal na kup ves čokolino in čokolešnik ki sem ga požrl v življenju, bi lahko naredil repliko postonjske jame z mase. Majkemi.

LapD ::

Glavno da so neke vrste kosmiči za zajtrk sploh ni važno kaj. Vsak tedn drugo, trenutno kraljuje Kelloggs Frosties :) In vsi razen čokolešnika z mlekom iz hladilnika pa nevem zakaj. Še kakav mi je bolš mrzu :D. Čokolešnik je pa ogabn če ni mleko vsaj mlačno.

A.J. ::

Čokolešnik pa toplo mleko, zmešano da je ravno prav gosto da še lepo teče, pa nekaj kosov kruha. Njami:))

gzibret ::

Meni je čokolešnik kar dober, samo je problem, ker vsaj mene ful napihne (sem kot balon), po dveh urah pa sem spet lačen.
Vse je za neki dobr!

Nagi Bator ::

Vsak dan porcjio "lesnik cokolinota" ali pa "keksolino", vcasih pa kar oboje skup:P
Cokolino samo ce ni zgornjega!
Cokolesnik nikoli, ker mi ni vsec!
Najprej mleko pol pa zadeva, ce jem s toplim mlekom, drugace pa obratno!

Najboljsi recept in kaloricna bomba pa gre tako:
-najprej toplo mleko (lahko tudi hladno)
-potem cokolino al' pa ekvivalent
-nato se to zmesa
-potem se na vrh potrosi mleko v prahu (od tu naprej se ne mesa vec)
-na vrh tega pa se ena doza enake vrste, al pa se bolje druge cokolinota

Na lastno odgovornost! Pricakujte, da vas bo po nekaj mesecih prakticiranja tega pustila punca:D

Kdor pa to je z vodo, pa je itak clovek brez okusa:\

Looney ::

In kaj je narobe z mlekom? In jaz delam ravno obratno. Najprej mleko nato pa čokolešnik. Saj veš: "najprej štalca pol pa kravca"


Nič ni narobe, samo epona je znimalo, kako se naredijo kepice, pa sem mu povedala. Jaz ga drugače delam tako, da dam najprej mlačno mleko, potem pa gor nasipljem čokolešnik. In ne sme biti pregost, ker potem se mi tako zagabi, da ga en mesec ne morem več jest.:(
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

Spock83 ::

Enkrat sem dobil hudo alergijsko reakcijo na Čokolino s kosmiči (sredi noči sem se zbudil s hektar velikimi izpuščaji in oteklinami). Drugače pa nisem kaj posebno alergičen na hrano.

Tako, da sedaj kupujem samo Čokolešnik!

BlackHole ::

Segreto alpsko mleko pa 2 velki žlici sladkorja noter

Čez par let pa sladkorna. 8-O
LP Marko

Looney ::

Lol, ampak res... zakaj bi si moral kdorkoli še dodatno sladkati čokolešnik/čokolino. Saj je sam po sebi dovolj sladek!
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

Tic ::

Ker nekaterim ni dovolj sladek!
persona civitas ;>

OldSkul ::

Raj kakav gor kakor pa sladkor.

Looney ::

Mmmmmmmmm... pravkar jem čokolešnik...:D
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

iMark ::

Looney, dober tek...no raje dobro hojo pa uživaj v hrani :D

Looney ::

Hvala.:D Čokolešnik je odlična večerja. Sploh, če prideš šele zvečer iz šole!:\
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

Saladin ::


A res tega nihče ne je? Owna vse čoko-varijante - ne kupujem ga le, ker ni na voljo pakirungov spodobne velikosti.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: STASI ()

R33D3M33R ::

Ja seveda jem gris, ampak ga kuham sam. Na vrh potresem kakav in njami. Grisolino sem pa enkrat že jedel, samo mi ni tak dober. Mogoče zato, ker je blo mleko malo premlačno...
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Saladin ::

Grisolino je kul, ker se ga da jesti hladnega in tekočega.
Kuhan gris pa lahko redkega ješ le vročega, hladen pa postane neapetitno gost.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

sidd ::

obvezno smetana za kavo v čokolino!!!!!!!!!!!!! kak te vi to jete?! >:D

drugač pa je tud najprej skor žgancem podobno, pol pa smetanco gor, pa je raqavno prav, pa malo toplo more bit, ne mrzlo... mrzlo mleko ni gut za želodec :P

Aja, po kolko kupujete to? jaz mam to po oni big pack, največji kaj pač je.

OldSkul ::

2KG pack, sm je dostkrat pomanjkanje mleka, čokolinota je itq zmerej zadost:D

STASI ::

Razne mutacije Čokolešnika ali Čokolina mi niso niti približno tako dobre. Obvezno pa mora biti mleko mrzlo in ne sme ga biti preveč.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

opeter ::

Čokolešnik je v redu. Drugače pa v zadnjem cajtu ne jem sploh ne Čokolinoja, ne Čokolešnika, ampak razne čokoladne in podobne koruzne kosmiče (razni italijanski in drugi prozivajalci, npr. Nestle, Kellogs idr.). Pač to kar prodajajo v Tušu, Sparu, Mercatorju itn.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

sidd ::

jaz sn tud zaj na čoko popsih (kaj te vem kaj je, vem samo da je dobro :D )

drugač pa pomankanje mleka nažalost. vedno se skisa, čeprav je v hladilniku;((

opeter ::

Haha, rabimo še eno temo o mleku. :D Meni se skoraj nikoli ne skisa - in veš zakaj? Ker kupujem ultrapasterizirane variante (npr. Lejko Mleko, Spar, Alpsko mleko idr.).
Je pa res, da moraš tudi te po otvoritivi popiti vsaj najkasneje v 3 dneh (čeprav jih držimo v hladilniku).
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ovseni kosmiči (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11516966 (14041) kjut
»

Hrana pred spanjem (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8012294 (9658) m0LN4r
»

Kaj jeste?/kuhate doma?

Oddelek: Loža
467196 (5353) FTad
»

Zajtrk-najpomembnejši obrok dneva (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11824142 (21809) Bananovec
»

zajtrk

Oddelek: Loža
391636 (1636) DOOM_er

Več podobnih tem