Forum » Zvok in slika » DIVX predvajalniki in podnapisi
DIVX predvajalniki in podnapisi
YZY ::
Ali obstaja kakšen DIVX predvajalnik da ima normalno velike podnapise ali da se jim da spreminjat velikost?
podtalje ::
Velika večina predvajalnikov danes ima normalno velike podnapise.
Veliko ostalih informacij lahko tudi dobiš v temah mini KAZALO oddelka Zvok in Slika.
Veliko ostalih informacij lahko tudi dobiš v temah mini KAZALO oddelka Zvok in Slika.
YZY ::
Vsi DIVX predvajalniki kar jih poznam imajo premajhne podnapise in se jim ne da spreminjat velikost.
Ve kdo s katerim se da?
Ve kdo s katerim se da?
pavka ::
Za kakšen predvajalnik gre? Predvajalnik na računalniku (BS player) ima spreminjanje velikosti podnapisov.
Samostojni DVD-DviX??- moj Gorenje nima te opcije.
Samostojni DVD-DviX??- moj Gorenje nima te opcije.
Več glav več ve!!!
podtalje ::
Res je, da Divx predvajalniki nimajo možnost spreminjanja velikosti podnapisov.
Razlog je, da je font podnapisov vključen v sam firmware ali pa za to skrbi procesor.
Danes večina predvajalnikov temelji na čipsetu MTK1389, ki podnapise vsebuje v firmware-u.
Obstajajo kar nekaj orodij, ki omogoča spremembo velikosti podnapisov v firmware-u in
tak firmware se potem še enkrat naloži na predvajalnik.
Nekaj na to temo si lahko preberete na Modificiranje MTK1389 firmware-a.
Na žalost pa obstajajo tudi predvajalniki, kjer je za prikazovanje podnapisov zadolžen procesor.
Pri takih predvajalnik velikosti ni možno spreminjati in, kolikor vem, sem spada tudi Gorenje.
Razlog je, da je font podnapisov vključen v sam firmware ali pa za to skrbi procesor.
Danes večina predvajalnikov temelji na čipsetu MTK1389, ki podnapise vsebuje v firmware-u.
Obstajajo kar nekaj orodij, ki omogoča spremembo velikosti podnapisov v firmware-u in
tak firmware se potem še enkrat naloži na predvajalnik.
Nekaj na to temo si lahko preberete na Modificiranje MTK1389 firmware-a.
Na žalost pa obstajajo tudi predvajalniki, kjer je za prikazovanje podnapisov zadolžen procesor.
Pri takih predvajalnik velikosti ni možno spreminjati in, kolikor vem, sem spada tudi Gorenje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divxvid] LG predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 35460 (10280) | kekpek |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24829 (9443) | bizi72 |
» | Zunanji HDD DIVX predvajalnikOddelek: Zvok in slika | 1537 (1363) | Alec999 |
» | Modificiranje MTK1389 firmware-aOddelek: Zvok in slika | 3323 (2643) | podtalje |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31430 (14683) | Stepni Volk |