» »

Prihodnost - pišemo si jo sami

Prihodnost - pišemo si jo sami

1 2
3
»

Thomas ::

> Sicer pa spoštujem vsa mnenja

Razlog, da bi morali "spoštovati vsa mnenja" je zgodovinski. Ker so bili ljudje v povprečju precej na stališču, da je "najbolje vzeti glavo zmoti, pa se zmota odpravi". Potem ko so pa le sprevideli, da je klanja absolutno preveč, so izumili nekakšen "cuis regio ...". Spoštovanje stališč ki jih ne razumeš in so ti celo odvratna. Da (se) ne bi spet začel pobijati vsepovprek.

Danes, v dobi ekstenzivnih komunikacij, je pa to pravilo dokončno neumno. Oslarij ne spoštujem, iz svoje glave jih pucam sproti, iz tujih pa tudi kar precej uspešno.

Ne boš zameril, Snežak, iz tvojih postov neumnosti kar silijo ven. Nisi edini, si pa med prvaki. Samo ti nič hudega ne bomo naredili, samo preluftali memeplex, če boš pisal in bral tule.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

> Če sn pa jaz stvar pogledal iz več "špur", pa to ni vaša stvar.

Zdej pa nenadoma to ni več naša stvar? Najprej nas učiš multišpuranja, ko pa sam mojster delaš vajo, nas pa ne sme več brigati?

A ti ne razumeš, da kdor zagovarja, kar zagovarjaš ti, hitro pade v logične težave?

Sej zdej vidiš, ane?

Tvoj "osnovni bonton" ima fatalno greško. Razsuje se kot stari Windowsi.

Kar pa ne pomeni, da ga ne moreš prepucat in nadgradit. Lahko!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

antonija ::

Joj Smesko, zdej pa nev a se delas norca a ne.... Crnci v USA so.... well.... suznji res niso vec, da bi pa bili enaki belcem pa tud na filmih ni res. Z drugimi manjsinami je isto. Belci s(m)o po vecini sveta prevladujoca rasa.

Sploh mi pa ni jasno kje si iz mojih postov razbral rasno (oz. kakrsnokoli drugo) nestrpnost. Jaz bom vsekakor spostoval ce bo zjutraj nekdo pil kavo namesto caja. Njegov problem, na druge nima signifikantnega vpliva. Ce mi bo pa kdo rekel da moram spostovati ljudi ki doma zapirajo svoje zene in jih pretepajo, posiljujejo,.... nimas sans. Da bom spostoval nacije ker hocejo lincat vse turke in zide v nemciji? Se manj sans. Da bom strpen do turkov ali njihovih sosedov ki se vsedejo na avion zato da ga crashnejo v stolpnico? Al pa do kaksnega zida ki mirno strela na palestince brez razloga? Al pa Silva Pluta, Metoda Trobca? Take naj jaz spostujem in naj bom strpen do njih? Pa da ne bomo tako extremni, strpen naj bom do capcev ki ob polnoci ne morejo neht nazigat narodnjakov? Do kmetavzov ki ne znajo stisat govednarske muzike? Do new-age hippy-trance smrkavcev ki jim tistih nevemkolk-beats-per-minute in kaksen X pomeni vec kot zivljenje? Do zaspanih in utrujenih voznikov ki bi res moral bit 30s prej v sluzbi in povzrocijo nesreco?

Nimas sans!!;((
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

roba87 ::

antonija:
"Hmmm, Hiroshima? Nagasaki? Sadamovi ih Hitlerjevi plinski experimenti? Mine s keramicnim ohisjem (da jih metal detector ne zazna)? Tehnologija se razvija predvsem zato, ker jo vojska fila z dnarjem. Zdej pa ugani kaj je cilj vojske... cim manj smrti? :\ "

ne razumes...Ne mores ti primerjat sadama pa hitlerja tu. Alexander Veliki je tudi hodil na pohode z vojsko ( meli so sable pa loke) pa je pobil na tisoče ljudi(brez tehnologije, razen če je izdelati lok tehnologija). Pa cilj vojne je v današnjem svetu čim majn smrti ! Današnje vojne se končujejo z mnogo manj smrtnimi žrtvami predvsem civilistov (natančni izstrelki v baze sovražne vojske).Primerjaj recimo Vietnam pred 45 leti pa afganistan pred par leti nazaj, In če se vrnema na Hirošimo in Nagasaki : Takrat še ni bilo vseh teh satelitskih posnetkov, ki jih imamo danes, niso vedeli kdaj jih bo sovražnik napadel za to so v strahu pred sovražnikom pač udarili z najmočnejšim orožjem... Danes se to skorajda ne more več zgodit, ker imajo v večini razvitih držav zračni prostor zavarovan z raketami za prestreganje drugih raket , zavarovan tudi pred neznanimi letali v zračnem prosotru...

Pa še bi lahko naštevali...

Tear_DR0P ::

da ne govorimo o tem, da v času aleksandra velikega pač ni bilo dovol ljudi, da bi jih toliko pobil, kot jih je hitler - titi tehnologija je pa omogočila preživetje dosti večjemu številu ljudi, zato pa jih lahko danes tudi malo več umre
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

antonija ::

Sej vem da v vseh revijah, oddajah, pa na vseh vojaskih razstavah in paradah poudarjajo kako tehnologija omogoca natancne zadetke, manj civilnih zrtev, etc... Kakorkoli obrnes, na koncu mora pridet na ozemlje pesak oborozen s pusko (lokom, mecom, karkoli) in poklat vse ki se nocejo predati, pa naj bodo vojaki al pa civili. Ce tega ni potem ozemlje (se) ni okupirano.

Se pa pri vsej silni tehnologijo preveckrat "ponesreci" in bombe padejo na civilne tarce. To je del taktike od vedno bil in vedno bo. Civili s(m)o expendable.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

nevone ::

Ali lahko iznajdbo in razvoj orožja prištevamo k napredku? Jest ne bi rekla. To je bolj nujno zlo, ki mu moramo slediti, sicer se sami izločimo iz igre.

Mislim pa, da če ne bi iznašli atomskega orožja, bi se še danes bombandirali, streljali in klali, na bistveno večjem teritoriju kot se sedaj.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

antonija ::

Jedrskega orozja se ze vec kot 50 let ni uporabilo za takticne namene. Vecina pobijanja je pa itak klanja in streljanja (plus kaksna bomba sem ter tja).
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Saladin ::

Ja, povsem NORO je.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
1 2
3
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

7 miljardna zemeljska populacija, predvideno 31. oktober 2011 (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5111729 (10565) energetik

Afrika

Oddelek: Problemi človeštva
342019 (1778) Primoz
»

Izgon belih farmarjev (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1006259 (4965) Thomas

Več podobnih tem