Forum » Pomoč in nasveti » Res ne vem kaj bi lahk blo da mi adsl ne dela POMOČ prosim
Res ne vem kaj bi lahk blo da mi adsl ne dela POMOČ prosim
newcommer ::
Pred kratkim sem naročil adsl pri siolu 1 mgbitno povezavo.
Na svojem računalniku mi stvar lepo dela, pa sem hotel zraven priključiti še mojega prejšnjega (starešega), tudi omrežno kartico sem kupil za njega ( level one 10/100/1000) potem ko sem hotel priključiti, pa je blo sledeče: kupil sem kabeč utp 20m , pa sem priključil. Naredil sem povezavo da se povežeš z miniportom, no potem se poveže, ampak ni sledi povezave, vse kaže da je povezan vendar v resnici ko greš na internet explorer ni sledi povezave.
res prosim da mi kdo pomaga če je že imel podobno izkušnjo ali pa o tem ve kaj več.
aha tud omrežno sem dav na mojga novejšega pa dela čist uredi
pa ne vem mogoče je pa kaj z matično da kaj ne podpira al pa v biosu
torej pomagajte!!!!!!
lp
Na svojem računalniku mi stvar lepo dela, pa sem hotel zraven priključiti še mojega prejšnjega (starešega), tudi omrežno kartico sem kupil za njega ( level one 10/100/1000) potem ko sem hotel priključiti, pa je blo sledeče: kupil sem kabeč utp 20m , pa sem priključil. Naredil sem povezavo da se povežeš z miniportom, no potem se poveže, ampak ni sledi povezave, vse kaže da je povezan vendar v resnici ko greš na internet explorer ni sledi povezave.
res prosim da mi kdo pomaga če je že imel podobno izkušnjo ali pa o tem ve kaj več.
aha tud omrežno sem dav na mojga novejšega pa dela čist uredi
pa ne vem mogoče je pa kaj z matično da kaj ne podpira al pa v biosu
torej pomagajte!!!!!!
lp
senicar ::
Jaz sem mel podoben problem s kabli ki so bili malo daljši. Pomagalo je da sem znižal hitrost na kateri je delala mrežna, recimo na 10 half duplex. To narediš v lastnostih mrežne kartice. Pa probaj če ti pinga ostale računalnike v mreži.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: senicar ()
boych ::
Uporabi iskanje in si poglej kaj so forumaši napisali v temi "deljenje internetne povezave"!
Sigurno boš našel rešitev!
BTW Kabel UTP je lahko po normativih dolg do 100m pa more stvar delovati normalno.
Sigurno boš našel rešitev!
BTW Kabel UTP je lahko po normativih dolg do 100m pa more stvar delovati normalno.
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: boych ()
newcommer ::
na nobenem računalniku nimam nastavljenih ip pa dns številk, sj na tem jih nimam pa mi čist u redu dela , nwm no!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 569842 (6671) | c23po |
» | level one ROUTER FBR-1418TX- nastavitveOddelek: Omrežja in internet | 5984 (2967) | OmegaBlue |
» | omejena povezavaOddelek: Omrežja in internet | 1351 (1136) | eboycina |
» | kater Linux ruter/firewall izbrat ?? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4306 (3252) | sverde21 |
» | Neta mi zmanjkaOddelek: Omrežja in internet | 1274 (901) | Grimlord |