» »

Mimovrste

Mimovrste

«
1
2

StajercSSS ::

Se splača nakup prek mimovrste?Kake mate izkušnje?
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.

mtosev ::

Do zdaj dobre.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Bidox14 ::

4x že naročil, zaenkrat še vse dela :D
MSI K9N Platinum, x2 4000+, 2GB Geil Ultra 800MHz, 7600GT, 450GB SataII

M-XXXX ::

Jst sm ze veckrat kot 10x narocu in do zdaj še nobenih problemov!

Pouh ::

Dvakrat narocil:
Prvic diska nisem dobil v originalni embalazi, ampak v vrecki zavitega v "neko tanko peno"(joj pozabu sm kako se temu rece).
No, ta disk je kasneje crknil, poslal sm ga v garancijo, cakal 44 dni in dobil novega.
Ta dela (za zdaj).
Drugi nakup: brezhibno vse...

Orbit89 ::

Dobra zgodba primoz+ :)).

Jaz sem kupil pri njih G7 in dela brez hibno, toda mi je že 4x padla iz višine 1m.
Drugače so gonilniki hroščate, samo to so krivi Logitech-ovci;(.

LP

Gwanaroth ::

Kupoval sem tipkovnico, digitalca, wlan opremo.. Vse dela tako kot mora.
Lights often keep secret hypnosis..

Kami ::

Jaz sm tudi že kr nekajkrat naročo na mimovrste pa vedno ok izkušnje.

@primoz+: Jaz sm disk kupu v comtronu pa sm tud dobo brez originalne embalaže. Tud samo v takem notri pa se mi je zdelo čudno da kuj tak dajo...

OldSkul ::

Vse kar sem kupil prek Mimovrste še vedno dela, dobil takoj, razen če ni bilo zaloge.

Jan987 ::

jest sem tudi že kar nekaj kupil pa do sedaj vse dela razen pekač je crknil pa sem jim ga poslal in čez 4 dni sm dobil novega.

rontajzel ::

sem redni kupec... pogosto kej naročim in morm rečt da zaenkrat še ni blo težav!
~rontajzel~
AMD A64 3800+ X2; ASUS A8N-E ULTRA; ATI RX1600pro;LC600W; DDR 3GB; SATAII 820GB

opeter ::

Pri meni isto. Do zdaj vse OK.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

blue ::

Kupill bluetooth na USB pred 4 leti..

Dela še vedno OK..

Mimovrste je OK samo "Yellogistics" (kurirska služba ) je pa res zanič!!!

Sm čakal 10dni na paket, kljub temu, da sm težil vsake 2 dni..

Kami ::

Yellogistic je propadla, zaj voži pošta slovenije za njih.

igorn ::

kupu že par stvari ,brez problema

Jan987 ::

nekaj časa je vozil GLS.od kdaj pa vozi Pošta?

Kami ::

Mislim da pošta, do pred nekaj časa nevem do januarja je mensezdi Yellogistic vozo pol pa naj bi Yellogistic propado zaj pa vozi pošta slovenije mensezdi.

Koca ::

osebno se nc, sam je pa frend kupu. dubu takoj, dela se vedno, pa se pucen je blo. se splaca

Jan987 ::

So mimenjali nekaj mislim da sredi januarja pa je pripeljov gls. Pa tud že kakšne pol leta prej je bil gls. Ubistvu so mi nazadnje z yeloo gistic pripeljali lani poleti.

MitkoVIP ::

hm zaenkrat dobre izkusnje..narocu sm disk,procesor,5.1 zvocniki,avtoradio..vse dela brezhibno brez problemov (trkam po lesu!) :D in priporocam nakup preko mimovrste :D
LP

BendeR ::

Edino zastonj dostave nimajo, drugače pa so ql. :)

robbe ::

Kupil že par stvari pri njih in sem bil zmeraj zadovoljen. Dostavlja Pošta slovenije in je po sedanjih izkušnjah kar hitro. Meni so nazadnje poslali stvar v 2 dneh. Vsekakor priporočam.

Veron ::

Kot kaže mimovrste solidna eTrgovina. Sicer mam namen tam kupit TP-link ruter in 8 PCI TP-link WL mrežnih kartic :D

Markoff ::

Nočem biti pretirano kritičen, samo koga zanimajo nakupi, ki delujejo - to ni nobena ocena trgovine, kvečjemu proizvajalcev! Prave izkušnje, ki so dobre ali slabe, se začnejo, ko odpelješ opremo v okvari (ali v nenavadnem delovanju) na njihov servis. Odnos do stranke, način reševanja reklamacij, trud in hitrost servisa so eno glavnih pravilnih meril kakovosti trgovine.

Tudi JAE se mi je zdela spodobna trgovina, dokler nisem nesel tja očitno okvarjen router. Čakali so celih 45 dni, da so mi dali novega, kar bi lahko naredili v max. 1 tednu, ko bi naročena roba prišla iz tujine oz. garancijskega skladišča, po telefonu pa so bili dokaj neprijazni (češ kaj težim, me bodo že oni poklicali, ko bo urejeno - ja, pa kaj še). Hvala lepa za tak servis.

Ne da bi hvalil HP, vendar njegovi servisi so organizirani tako, da v roku največ 2 delovnih dni dobiš rezervni del, nato pa (če je to potrebno) največ nekaj dni, da se zadeva ustrezno SW podpre (naložitev OS in/ali gonilnike). Po domače povedani: servisi, ki so plačani s strani proizvajalca, da popravljajo stvari, so neprimerljivo ustrežljivejši, kakovostnejši in predvsem hitrejši.

Vem, da je ta prispevek malo off-topic, samo žal 90% komentarjev na to temo ne prispeva k pravilni ugotovitvi kakovosti trgovine (malokdo je pisal tudi o fleksibilnosti, ustrežljivosti, hitrosti, prijaznosti).
Antifašizem je danes poslednje pribežališče ničvredneža, je ideologija ničesar
in neizprosen boj proti neobstoječemu sovražniku - v zameno za državni denar
in neprofitno najemno stanovanje v središču Ljubljane. -- Tomaž Štih, 2021

T(he) Boss ::

Jaz sem pri njih kupil vec stvari, da pa bo komentar uporaben, pa morem povedati, da sem poslal nazaj 3 radeone 9800pro (enega za drugim, ki sem jih dobil iz garancije, ker so crknili). Vse so mi menjali v nekje 3 tednih brez vsakih pripomb. Pri 3 kartici, ki so jo dobili nazaj so me celo poklicali in vprasali, ce mi lahko drugo firmo kartice posljejo, da ne bo vec crkovala, pa se vec garancje je imela.
Torej iz moje strani dobre izkusnje :D

Jan987 ::

Ja men so zamenjal v 4-dneh rabljen pekač.


Zdej pa pri njih nameravam kupit še en monitor, pa me zanima kako kej pakirajo, da ne bo monitor kej zbir prišel do mene. Ker do sedaj sem kupoval same ''manj občutljive'' stvari.

mamut ::

Tudi jaz imam pozitivne izkušnje. Edini zaplet sem imel z zunanjim diskom, ker so mi poslali napačnega. Še isti dan, ko sem jih poklical se je oglasil poštar, in sprejel vrnjen paket. V roku par dni sem dobil drug disk in vrnejno razliko v ceni na račun.
Upam da bo tudi v bodoče vse OK.

roli ::

Jaz sem naročil Vikingovo 512MB SD kartico za tri jurje ob osmih.Naslednji dan je že prišla z pošto slovenije.
http://www.r00li.com

Spike Edin ::

Imam kar dobre izkušnje ... Kar dostikrat sem naročil, ampak enkrat mi je po 2 tednih delovanja crknil disk WD 250 GB katerega sem jim poslal nazaj v garancijo in po 1 tednu že dobil drugega. Tako da drugih problemov nisem imel, za zdaj še ne!
The PC Doctor

MadMicka ::

Jaz sm trikrat pri njih kupil (enkrat oseben prevzem) in ni bilo problema. Pri poštnini sicer plačaš še slabega tisočaka dodtano Pošti. Če pa se kaj voziš po Gorenjskem, se pa lahko spotoma ustaviš še pri njih na Jesenicah, dvigneš robo in tako prišparaš par tisoč.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: MadMicka ()

Wox ::

Sem kupil že precej stvari pri Mimovrste. Brez problema do sedaj. Z routerjem Level one, ne vem več kateri model, nisem bil zadovoljen in so mi brez problema vrnili kupnino, brez vprašanj zakaj nisem zadovoljen ipd. Pravtako je mi je enkrat crknil disk, mislim da Seagate 120GB in pa pekač NEC pa so oba v razumnem roku (enega 5 dni, drugega 7 dni) menjali, tudi brez vprašanj. Čisto kul so. Tako kot pri Enaa, kjer mi tudi še nikoli niso komplicirali okoli garancije.

Edino kar me moti pri MImovrste je to, da me ob vsakem nakupu pokličejo nazaj, če sem res jaz naročil te stvari, čeprav sem opravil nakup pri njih že več kot 40 krat.
Commodore 64

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Wox ()

Yohan del Sud ::

Kot konkurenčnik lahko zatrdim da so resna firma.
www.strancar.com

Trololololo1 ::

Edino kar me moti pri MImovrste je to, da me ob vsakem nakupu pokličejo nazaj, če sem res jaz naročil te stvari, čeprav sem opravil nakup pri njih že več kot 40 krat.


Sem že parkrat naročil pri njih in me še nikol niso poklical. Drugače pa so v večini primerov cenejši od trgovin v okolici Celja.

Melanholija ::

ja v celju in okolici je res kriza zdaj so še jae v mb prestavl oz ga tam povečal, teal je kar ql sam nč ne kupujem tam ker so dragi!

Vanc ::

Pri mimovrste sem zelo zadovoljen kupil sem geilove rame in ohišje pa je še fse okej pa tud čakal nisem dolgo 3 dni pa je blo fse na pošti:P byby

Jernej

Teh Amd Power!!!!

Tac20 ::

haha "fse"

Drgač pa sm tud jst že nekaj stvari kupil in je blo vse ok

Mam pa kolega ko je naročal cel kompjuter, je imel probleme ker niso imeli zalog in podobno, ampak se mi zdi da je to normalno.

Meta4eveR ::

Hm.. Tudi jaz sem naročil 4x preko te spletne strani in je bila dostava zelo hitra, celo drugi dan ali pa čez 2-3 dni :) in še vse dela kot seveda mora 8-) Glede zalog mi je bilo napisalo da bo v naslednjem tednu dobava, potem pa sem drugi dan dobil da je bilo že odposlano in sem dobil čez 2 dni :)

Zgodovina sprememb…

GrimReaper ::

Jest sm zdej dobil TP-LINK anteno oz. je sploh nisem dobil, ker sem dobil prazno škatlo. Škatla pomoje še ni bila odprta.
Kako naj sedaj oni vejo da je nisem jaz vzel ven? Je možno da bom sploh dobil zamenjavo?
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W

Zgodovina sprememb…

tomaz 06 ::

Se zgodi, enemu pac ni slo vse po maslu... Ne vem pa zal kak je z reklamacijami, ker se nisem imel tezav.

alesp56 ::

ok js mam pa malo drugačno vprašanje... naročil bi disk preko mimovrste, kako je kaj z dostavo, ker z določenimi paketi vemo kako delajo dostavljalci :\
Že kdo dobil poškodovan disk? Ali pa da je hitro crknil? Sicer vem da tudi drugače firmam dostavljajo diske ampak se mi gre zato ker bi bil disk backup na serverju in bi blo zlo zaželjeno da je ziher, ne pa da naložim js vse podatke gor pa bo po 14 dneh hin...
in to je to...

Jan987 ::

Jest sm pri njih naroču disk pa je bil vredu zaščiten. Disk je bil najprej v antistatični vrečki potem pa je bilo okoli za cca. velikost rač. ohišje pete in dano v škatlo prilegajoče se velikosti tako da je bil disk primiru in ni skakal gor in dol.

OldSkul ::

Jst sem naročil disk, sicer ne preko Mimovrste ampak preko nakupi.net in je bil zelo zaščiten. Okoli je bila gosta pena, rpecej debela. Ni šans, da bi se kaj pokvarilo.

Pa tudi prek Mimovrste sem že kar nekaj stvari naročil in vedno je bilo vse ok, razen v enem primeru, ko je pisalo, da je artikel na zalogi, v resnici, pa ga niso imeli na zalogi, in me o tem niso nič obvestili preko telefona, sem jih moral jaz poklicat. Pa še potem sem čakal več kot teden na artikel.

Nejc Pintar ::

Tokrat ena velika kritika za njih.

Dne 11.8.2006 sem pri njih naročil mp3 predvajalnik. Piše da je na zalogi.
Pošiljka do danes, dne 22.8. še ni bila odpremljena.
Telefon je ves čas zaseden ali pa se nihče ne oglasi.

Danes pa sem dobil avtomatiziran mail da pošiljka še ni bila odpremljena zaradi "predolge čakalne vrste"
Rahlo ironičen stavek:\

Ko sem jim poslal mail da jih povprašam kaj je z zadevo sem dobil še en avtomatiziran mail da mi bodo odgovorili v roku dveh delovnih dni.

Kakšen je odnos trgovca do stranke?

opeter ::

Kakšen je odnos trgovca do stranke?


Avtomatiziran. :D
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Bidox14 ::

lool:D :D :D
MSI K9N Platinum, x2 4000+, 2GB Geil Ultra 800MHz, 7600GT, 450GB SataII

hooger ::

- Preden nekaj kupiš pošlji mail ali jih pokliči, če imajo izdelek na zalogi.
- Če izdelka ne dobiš v treh dneh jih pokličeš in storniraš naročilo.

SmasHy|| ::

Jaz jih danes na njihovo številko, objavljeno na spletni strani (kanča se z 00) tudi nikakor nisem mogel dobiti. Potem sem pa na TIS-u našel CYBERSTORE TRGOVINA in stran je linkana na mimovrste.com. Ok, pa probimo srečo, sem rekel in jih dobil v prvo LOL.
So pa vsaj znali malo svetovati glede prenosnega NAS diska, drugače bi že čakal na napačnega :))

elToro ::

Mimovrste je nemogoče priklicati po telefonu. Lahko jih dobite na številki njihove trgovine na Jesenicah Cyberstore.
04 583 77 05

travcax ::

a ti oni tud sestavjo comp k sm neki gledu po mimovrste, pa jest mislm narocit posamzne komponente pa mislte da bi joh sestavl??:p

Timmah ::

ja
donde esta francesca
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mimovrste (strani: 1 2 3 487 88 89 90 )

Oddelek: Kaj kupiti
4452853516 (2023) srus
»

Mimovrste zaračuna osebni prevzem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
31751597 (17794) V-i-p
»

Mimovrste drazji (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14349491 (30313) PoStrah
»

enaA vs. Mimovrste (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8029366 (20692) technolog
»

Mimovste - osebni prevzem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Kaj kupiti
368170515 (155345) zoot

Več podobnih tem