» »

EVE Online

EVE Online

««
29 / 41
»»

Baltazar-x ::

Zadnč smo mel bitko od cca 60vs60, in je mogoče kaka slikca mankala, uglavnm igrivo, smo bli pa low sec.

lopov ::

Lahk prideš v moj corp(Blue crew beef stew). Z veseljem pomagam in mam še enga not iz Slovenije. Smo pa z vsepovsod in večinoma delujemo skup, sej tako od kraja še najboljš čez prideš. Ostali folk pa naprošam, oz. tisti ki še igrajo naj si pogledajo ta forum post in pomagajo pri ideji.
http://www.eveonline.com/ingameboard.as...
Hvala že vnaprej

IIRC je bil v enem od Eonov razpis za nov item - potrbno si je bilo zmisliti zgodbico (background), narest sliko, skratka, vse, kar imajo moduli v igri. Lahko probaš :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lopov ()

PuBec ::

Super, hvala za to. Bom podal naprej.

ElNuncio ::

Obstaja kakšen slo copr dan danes?

nuclear ::

sam sem igral wow 2 leti, zdaj pa sem nehal... kaka je razlika v tej igri? je vesolje res neskončno, in neskončno svetov?
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB

Rotaidal ::

Heh... sprobaj pa boš videl...pozabi na wow ob tej igri :)

Sicer pa komaj čakam Dust 514, ki bo dodal igri novi nivo :)

:)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Rotaidal ()

BigWhale ::

nuclear je izjavil:

sam sem igral wow 2 leti, zdaj pa sem nehal... kaka je razlika v tej igri? je vesolje res neskončno, in neskončno svetov?

Tega se v nasem vesolju ni. ;)

nuclear ::

hehe sem vedel da bo en tako odreagiral :P Tisti posnetek je nor " you don't have guns, but you have bunny humping" ;) bomo probal no.
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB

Rippy ::

Potrebujem pomoč z reaktivacijo računa. Želim uporabiti ISK za nakup PLEX ali GTC ampak zgleda, da s neaktivnim računom ne morem nič storiti. Mislim pa, da lahko tretja oseba moje ime reklamira, kot kupec na GTC forumu in bo zadeva šla naprej. Torej bi lahko kdo bil tako prijazen :) ?

Trenutno se prodaja 1 GTC v temi

http://www.eveonline.com/ingameboard.as...

Če je še vedno na voljo prosim če lahko nekdo napiše da je kupec Mad Axe. Ponujam 15 mill ISK, če mi nekdo pomaga uredit :).

Že urejeno :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Rippy ()

nosferatooo ::

Holy thread resurrection... :O

Po 2 letnem premoru igranja bo očitno zopet prevzel kontrolo addiction...
Ker sem se starega accounta "znebil" in vmes nisem spremljal scene me sedaj zanima, kakšno je razmerje moči med rasami?
So Caldariji še vedno underdogi v PvPju oz. katero raso izbrati sedaj?

Eni nimamo vec pojma hehehe ;>

Rokomah ::

Kdaj pa se bo dalo igrati Dust 514 ?
Bo to dejansko integrirana igra z EVE ali samo streljačina, ki se dogaja v svetu in času EVE, dejanske povezave pa ne bo?

Sicer pa EVE ne igram že skoraj 1 leto, kaj mi lahko kdo prosim napiše, kakšne spremembe so bile v tem času na EVE.
Hvala

Roadkill ::

BigWhale je izjavil:

Eni nimamo vec pojma hehehe ;>

Dober občutek ane? :)
Kot bi človeka ki je ozdravljen od zasvojenosti s heroinom vprašal kakšen je občutek, ko si zadet, pa bi rekel "... ne vem. :) "
Ü

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Roadkill ()

Ma, jaz sem zadnjic reaktiviral account. Se vsedel v mojga HACa, undockal, peljal do asteroid beltov, jih preletel in nazaj dokiral. :))

Rokomah ::

BigWhale je izjavil:

Ma, jaz sem zadnjic reaktiviral account. Se vsedel v mojga HACa, undockal, peljal do asteroid beltov, jih preletel in nazaj dokiral. :))

Kaj hočeš s tem povedati, da EVE ni več IN?

Ne, sam to, da sem ship peljal mal na sprehod, kaj vec se mi pa ni dal. ;)

ziga1990 ::

Ali lohka z denarjem v igri(ISK) kupis tisto podaljsevanje računa?

drugač pa nekateri igralci imajo kvadratke eni so prezorni eni rdeči z lobanjo zanima me kaj pa pomeni če ima oranžnega?
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900

ziga1990 je izjavil:

Ali lohka z denarjem v igri(ISK) kupis tisto podaljsevanje računa?

drugač pa nekateri igralci imajo kvadratke eni so prezorni eni rdeči z lobanjo zanima me kaj pa pomeni če ima oranžnega?

1- Ja, glej za PLEX & forum
2- poglej si nastavitve za "overview" -- tam vklopiš/izklopiš prikazovanje tagov, stoplcev, opisov. Zelena zvezdica se mi zdi je corpmate, modra je friendly, rumen pirat ima low status, rdeč se mi zdi ne sme v hi-sec, če utripa te targeta/napada. Prikaze si spremeniš/prilagodiš po svojem okusu.

Ali lohka napadem low stat pirata oz rumenega brez da bi me zaceli preganjat v 10.0 ?

meandmouse ::

Ne, niti rdečega.

Razen če izvede kakšno agresijo proti tebi. Recimo, če vržeš iz cargota v vesolje kakšno stvar in on jo ukrade. Ali pa če začne streljati po tebi, v tem primeru ga ubije concord.

Zgodovina sprememb…

par vprasanj za tiste ki igrate EVE online:
1.Ali se ti čas ki ga imas do konca 14 dnevnega tirala odšteva tudi ko ne igras?
2.ali je možno da bi začetnik lohka v 14 dneh igranja zaslužil 350 milijonov ISK-ja in kako če je to možno ?

1- da -- skili/market se "dogajajo" tudi ko nisi online, igra teče 23/7 torej ves čas dogaja
2- a misliš, da ti bom(o) povedal? Play more :)

Na začetku če nimaš še enega karakterja ki ti pomaga je treba za vsak ISK kar garat. To, da ko si trial nimaš dostopa do določenih skilov veš?

Zgodovina sprememb…

lopov je izjavil:

1- da -- skili/market se "dogajajo" tudi ko nisi online, igra teče 23/7 torej ves čas dogaja
2- a misliš, da ti bom(o) povedal? Play more :)

Na začetku če nimaš še enega karakterja ki ti pomaga je treba za vsak ISK kar garat. To, da ko si trial nimaš dostopa do določenih skilov veš?

tega pa nism vedu

kje pa kupis original spil?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ziga1990 ()

destiny ::

Original špil maš že nameščen, ker drugačnega ni! Imaš le trial account. Če želiš iz trial accounta spremenit v navaden account, enostavno plačaš peneze islandcem, vse pa lahko poštimaš preko njihovega spletnega portala :)

destiny je izjavil:

Original špil maš že nameščen, ker drugačnega ni! Imaš le trial account. Če želiš iz trial accounta spremenit v navaden account, enostavno plačaš peneze islandcem, vse pa lahko poštimaš preko njihovega spletnega portala :)

kok pa stane in kok dni se dobis zastonj

Zastonj ne dobiš nič! Včasih je bla cena 15EUR/mesec, zdej pa ne vem... poglej na njihov portal madona no!

destiny je izjavil:

Zastonj ne dobiš nič! Včasih je bla cena 15EUR/mesec, zdej pa ne vem... poglej na njihov portal madona no!

jaz mislim račun da ni tiral za ostalo bom pa plex kupoval

Ko je igra izšla se jo je kupilo v škatli. O so kmalu ukinili in edini vir je (bil) z neta -- to še sedaj narediš. Ponovno se da kupiti box a mislim, da ne po celem svetu.

Popravek:
nova škatla - http://www.computerandvideogames.com/ar...
originalna igra (rabljena) - http://www.amazon.com/Eve-Online-Small-...

Kar si naredil -- snel, namestil, ustvari karakter -- v tem paketu je 14 dni poskusne dobe. V tem času lahko sprobaš če ti način igranja ustreza in po preteku testnega obdobja lahko začneš igrati "zares". Proti plačilu dobiš (najmanj) igralnih dni 30 ki jih moraš sproti podaljševati. Nekoč, nedolgo še tega si nastavil nek dolg skill (30 dni +), plačal za 30 dni in po preteku se sicer nisi mogel prijaviti (=neplačnik), se je pa skilalo normalno. To sedaj ne velja več -- karakter preneha skilat če ne plačaš.

GTC se je dobilo tudi pri nas (mislim da Mantis), jaz plačujem preko neta kar direktno s CC, sem pa v "zlatem obdobju" kupoval GTC pri Shattered Crystal. Plačujem 14.95/mesec z avtomatičnim podaljševanjem (x2, ker mam 2 karakterja).

Vsekakor boš moral začeti s plačevanjem da ker nisem čisto prepričan da lahko na trial operiraš s PLEX. Pa tko ... Glej, da ne bo šola trpela ker to zna na začetku zasvojit pa 350 mio nabrat kot rookie brez podlage je kar optimistično (z zmernim igranjem)

Zgodovina sprememb…

dov1234 ::

Da tudi če si na trial poizkusnem 14 dnevnem in uporabiš plex v igri ali izven ti račun nadgradi avtomatsko zastonj v popolen račun. Igre ni potrebno več kupiti da imaš povno verzijo. Stestirano...

speed machine ::

meandmouse je izjavil:

Ne, niti rdečega.

Lahko streljaš rdečega. Če ga kje zagledaš polni šus nad njega. Concord ne pomaga piratom s security statusom -5.01 ali manj. Če mu uničiš ladjo boš še celo pridobil na svojem security statusu.
Drugače pa ko zagledaš katerega z rdečim statusom takoj proti njegovi ladji. Ker jo bodo customs officiali ali pa concord uničili v trenutku. Ostane modri wreck iz katerega lahko pobereš kar ti paše (brez aggression timerja).

Nazadnje sem gledu enega rdečega siromaka, ki je hotu freighterja spravit iz Jite. Uničen je bil v 10s. :) Pa je šlo 700 mil.

Če hočeš streljat rumene pirate pa samo iz kakega can-a pred postajo vzami kaj ven. Pa boš imel pvp bitko, ko te bo napadel.
//

Ali dobis kako nagrado ce napades pirata

Senitel ::

Če ima bounty potem da.

Za bounty ga mors ubit ali samo ladjo
unicit?

speed machine ::

Podat ga morš. Kar je Concord offense. Sam če imaš pod pred sabo ko ma 400 mil. bountyja, mislim da se splača na trigger pritisnat. :)
//

kaj si mislil z besedo podat?

pa proti tistemu ki ima 400 mil. bountya nevem koliko imam možnosti da bi ga premagal.

Podat = uničit escape pod oz tist jajček v katerem okrog letiš brez ladje

destiny je izjavil:

Podat = uničit escape pod oz tist jajček v katerem okrog letiš brez ladje

A se zmer je kinder surprise? Kolk kul! :)))

drugač imam jaz izkusnje oz 14 dnevne ko sem probal če je to zame a sem naredu VELIKO napako nism vedu da lohka z ISK plex kupis. mev sem pa 400 mil.ISK .

meebo ::

LP!

Jaz sem pa glih začel igrati eve online (14 day account) in igra mi je ušeč, vendar kaj ko nič še neznam.Tisti tutoriali k sm jih naredu mi niso preveč pomagali.
Rasa sem COLDARI vendar nevem če so dobri.Tako da če kdo igra in mi je pripravljen pomagati bi ga lepo prosil da me doda na msn ali pa xfire ali skype.

xfire:udarni
msn:andrazudarni@hotmail.com

hvala

meebo je izjavil:

LP!

Jaz sem pa glih začel igrati eve online (14 day account) in igra mi je ušeč, vendar kaj ko nič še neznam.Tisti tutoriali k sm jih naredu mi niso preveč pomagali.
Rasa sem COLDARI vendar nevem če so dobri.Tako da če kdo igra in mi je pripravljen pomagati bi ga lepo prosil da me doda na msn ali pa xfire ali skype.

xfire:udarni
msn:andrazudarni@hotmail.com

hvala

dobri so

Igra mi postaja čedalje bolj ušeč ;) .Kdor me hoče dodat naj me doda prosim :D

ime:nevaren.

Zdaj imam ladjo rifter z 3x 250mm light artilery canoni, 2x adaptive nano plating,1x small shield boster, ammo titanium sabot 5, 1x 1MN afterburn 1 ter small shield extender I.
Upam da je to kar mam dobro ;)

lp

kok pa mas ISK-ja

emm ISK-ja imam 9,229,742.23

Jaz bom zacel v petek in poskusal ubit pirata z bounty-em ali na kaki drugi nacin zasluziti 400 mil. ISK-ja v dveh tednih.
Ali kdo ve kje bi pirate najdu ne zanimajo me NPC pirati vem da so pirati v low security sektorjih in da lohka naletis na gate camperja in pri asteroidih kjer jih nekateri minirajo ?

BigSexy ::

Na to, da boš ubil nekoga s 400 mil bountyja in ga podal, kar pozabi. Tudi če bi mu sesul ladjo, ti ga ne bo uspelo podat v lsecu - enostavno se poda brez bubbla ne da pravočasno lockat&scramat.

Glede na to, da zgledaš frišen igralec ti predlagam, da se vržeš v misije in v tem času pridno skillaš naprej, obenem pa zaslužiš tistih 400 mio za GTC (bo hitreje in ceneje kot bounty hunting).
To Infinity And Beyond !

Predvsem pa bolj uspesno kot bounty hunting. :>

Ali je mozno dobiti ciljano vsoto v dveh tednih z misijam?

ziga1990 je izjavil:

Ali je mozno dobiti ciljano vsoto v dveh tednih z misijam?

Ce zacnes iz nule? Mocno dvomim.

Ce pa ne zacnes iz nule, potem pa... hja. Your eyes will bleed. :>

BigSexy ::

Z l3 misijami je to dolgotrajno početje, z l4 pa se da; hitrost pa je odvisna od več faktorjev, predvsem tvojega setupa in skillov. Konkretno se da iz l4 misij pri dobrem agentu posesati cca. 20mio/uro + LP.
To Infinity And Beyond !

Potlej je moj cilj nedosegljiv
««
29 / 41
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Elite dangerous (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
13430792 (591) DJ-DUST
»

Star Wars - The Old Republic (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

915138213 (67924) ahac
»

Star Citizen postal prva AAA igra, financirana izključno s skupnostnim financiranjem (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Novice / Igre
727150892 (115400) Truga
»

katero MMORPG priporočate (strani: 1 2 )

837977 (5214) pr0sac
»

Resničnost - MMORPG (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
11312385 (7671) Pyr0Beast

Več podobnih tem