Forum » Igre » EVE Online
EVE Online
Senitel ::
Če carrier uleti v fight s sleeperji pol se spawnajo še dodatni battleshipi za vsak carrier... In ker je carrier še fat in juicy ga pol vse napade.
BigSexy ::
Tako je, ni 'izimode' variante. Če greš s carrierjem boš fasal spawn primeren carrierju.
To Infinity And Beyond !
atasmrk ::
Tole temo spremljam ze kar lep čas, pa sem se opogumil in se odločil, da poizkusim. Predvsem zato, ker imam počasi dovolj mečevalcev, čarovnikov in stvorov, ki spadajo zraven.
Dajte mi povedat, je kdo od vas v kakšnem corpu, ki bi sprejel totalnega začetnika?
Dajte mi povedat, je kdo od vas v kakšnem corpu, ki bi sprejel totalnega začetnika?
karantanija ::
lahko joinas nas alliance. mamo en corp v alliancu ki je izkljucno training corp. zastonj frigate, in polno ucnih ur pvpja. pol ko se kaj naucis joinas kaksen drugi corp v alliancu, ti predlagam kaksnega ki je euro based, zaradi timezonov.
smo pa v 0.0, tko da je zabavno :)
ce se odlocis, mi poslji en mail na azazel.iv@gmail.com, da ne nastevam svojih charov tu.
pa da se iskoristim to priloznost, ce bi se kdo drug rad joinal. smo v sindicatu, jqv cluster (the one with all the crokite).
smo pa v 0.0, tko da je zabavno :)
ce se odlocis, mi poslji en mail na azazel.iv@gmail.com, da ne nastevam svojih charov tu.
pa da se iskoristim to priloznost, ce bi se kdo drug rad joinal. smo v sindicatu, jqv cluster (the one with all the crokite).
Aeneid ::
Ce kdo isce pvp corp naj pove, Deadly influence ftw :)
Sedaj gremo v 0.0, ce imate kaki interes idite na "Deadly influence" kanal.
Sedaj gremo v 0.0, ce imate kaki interes idite na "Deadly influence" kanal.
BigWhale ::
Hm, Eve dela precej lepo na Mac OS z native clientom. Sem bil kar prijetno presenecen. Linux klienta so pa ukinl :((
Rotaidal ::
Lol lama.... On sprašuje za Eve, ti pa mu ponudiš Traviana, TribalWars?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rotaidal ()
Lama ::
A ce te kdo za nogomet kaj vprasa, mu predlagas sinhrono plavanje? ;>
Hehehe Ma ne lej, samo povedal sem, sej mogoče pa bo igral, nikoli ne veš ...
Zdej pa ne bom več kle govoru, da res ne bom kej takega zinu Ajde, fajn se mejte
Lp, Lama
Rokomah ::
Pavziram že pol leta na EVE.
Se je vmes zgodilo kaj pretresljivega? kaj se sploh trenutno dogaja?
Se mi splača spet zakupiti igro za nekaj mesecev?
Se je vmes zgodilo kaj pretresljivega? kaj se sploh trenutno dogaja?
Se mi splača spet zakupiti igro za nekaj mesecev?
destiny ::
Glede na to, da je bil eden izmed upraviteljev EVE banke, jo je verjetno igral še pred pufom. Potem je pa samo unovčil vložene ure :D
Snegec ::
Ehm, jaz nisem EVE špilal že odkar so mi drugega Hulka poknili neki suiciderji.
Se mi potem ni dalo več, tak, da so trije acc-ji potonili v pozabo.
Se mi potem ni dalo več, tak, da so trije acc-ji potonili v pozabo.
Snegec & Snežinka, mala potepinka.
Berserker ::
Mene zanima kako se to kaj igra, je težje od X3 terrain conflict( vem da je to SP igra in ni isto) ? Zadnje čase spet malo palim na vesoljščine, pa bi mogoče poizkusil.
Rotaidal ::
Kar fajn ja. Rabiš nekaj časa, da ti določene stvari padejo v glavo. Kruta igra. Verjetno najboljši PvP v mmo
Ta slika pove vse:
Ta slika pove vse:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rotaidal ()
Dekinio ::
Meni je zelo malo jasno...Mam trial. Rabil bi pomoč. Imam samo kapsulo, kako pridem do ladje? Kaj naj počnem, da napredujem? Pa, če je možno kako restartam tutorial, da grem spet znova?
Dekinio ::
Sem se dockal v station pa ne dobim nobene noob ladje...Mislim pa oni tutorila od začetka...ne pa tistega pod "help", tam se še majn znajdem...
wow that was fun.
ze drugi drama bomb razpad v moji eve karjeri :)
tko da iscem nov corp :)
a je kdo iz PLja tukaj?
love you guys, pozdravte kugutsumena zame...o lej, tej forumi ga ne cenzurirajo :D
so, anyone from PL around?
ze drugi drama bomb razpad v moji eve karjeri :)
tko da iscem nov corp :)
a je kdo iz PLja tukaj?
love you guys, pozdravte kugutsumena zame...o lej, tej forumi ga ne cenzurirajo :D
so, anyone from PL around?
ah sej ves kako zgledajo drama bombe v evu.
nekdo emo whina kako je pod stresom in ne more vec in leavea. al pa kaksen spy spizdi kaksnega titana. al pa kdo koga backstaba itd... in pol pol leadershipa leava.
in pol vse skupaj implodira.
nekdo se rece:"ce bo ze kdo na koncu spizdu corp assete, zakaj pa nebi to bil jaz", in pol spizdi vse corp assete. in pol corp razpade.
in pol je vse tvoje sranje zaprto v outpostu in ga ne mores dobit ven in ga moras firesailat.
se zdej mam ladje v fountainu zaradi BRUCA.
en tip je leaveal in 3000 man alliance implodira in razpade. no to be honest PL je tud pomagal :D
ne mores verjet kaksno vlogo igra v tej igri manipulacija in propaganda.
osebno obozujem dramo :)
moras pa bit v skupnosti ki je malo drame ne bo uniclo. tipo bob. so jih spwnali in fuknli ven iz delva, ampak se vedno obstajajo...niso razpadli.
v glavnem, me je zanimal ce je kdo tu iz PLja...pa me lahko spravi not...ker mi zgleda kot zelo vredu community, iz vec razlogov ki jih tu ne bom nasteval.
se moj mail:
azazel.iv@gmail.com
nekdo emo whina kako je pod stresom in ne more vec in leavea. al pa kaksen spy spizdi kaksnega titana. al pa kdo koga backstaba itd... in pol pol leadershipa leava.
in pol vse skupaj implodira.
nekdo se rece:"ce bo ze kdo na koncu spizdu corp assete, zakaj pa nebi to bil jaz", in pol spizdi vse corp assete. in pol corp razpade.
in pol je vse tvoje sranje zaprto v outpostu in ga ne mores dobit ven in ga moras firesailat.
se zdej mam ladje v fountainu zaradi BRUCA.
en tip je leaveal in 3000 man alliance implodira in razpade. no to be honest PL je tud pomagal :D
ne mores verjet kaksno vlogo igra v tej igri manipulacija in propaganda.
osebno obozujem dramo :)
moras pa bit v skupnosti ki je malo drame ne bo uniclo. tipo bob. so jih spwnali in fuknli ven iz delva, ampak se vedno obstajajo...niso razpadli.
v glavnem, me je zanimal ce je kdo tu iz PLja...pa me lahko spravi not...ker mi zgleda kot zelo vredu community, iz vec razlogov ki jih tu ne bom nasteval.
se moj mail:
azazel.iv@gmail.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: karantanija ()
Hmm, nazadnje, ko sem gledal BOBa kot alliance ni blo vec. Potem sem mal po forumih pobrskal, da sem videl kaj se je dogajalo.
Hudic je EVE takole od dalec spremljat. Mors met kr cajt. :)
Hudic je EVE takole od dalec spremljat. Mors met kr cajt. :)
Zero0ne ::
Hm, Eve dela precej lepo na Mac OS z native clientom. Sem bil kar prijetno presenecen. Linux klienta so pa ukinl :((
Na GNU/Linuxu dela perfektno z WINE.
Ma, 3/4 ure jebanja z nastavitvami in optimizacijo in obcasni crashi ni lih perfektno. Hehe.
Samsung06 ::
Baje so nekaj planete "polepšali"?
Zanima me pa naslednje:
1) Kdaj bo možno pristati na planetih, lunah, asteroidih?
2) Če grem še dalje... kdaj bo možno vstopiti v atmosfero določenega planeta, potem malo kruzati okrog kot letalo in pristati KJERKOLI na planetu. Če je še nezaseden planet, da bi imel pravico postaviti bazo kjerkoli. Ah ja le nekaj zamisli,...
Zanima me pa naslednje:
1) Kdaj bo možno pristati na planetih, lunah, asteroidih?
2) Če grem še dalje... kdaj bo možno vstopiti v atmosfero določenega planeta, potem malo kruzati okrog kot letalo in pristati KJERKOLI na planetu. Če je še nezaseden planet, da bi imel pravico postaviti bazo kjerkoli. Ah ja le nekaj zamisli,...
lopov ::
Kristalna kugla?
TBH, jaz si ne želim tega. Če hočem prah poženem CS:S in odigram Dust ...
TBH, jaz si ne želim tega. Če hočem prah poženem CS:S in odigram Dust ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lopov ()
PGF ::
howdy,
že nekaj časa prebiram slo-tech vendar nisem bil nikoli registriran.
Igram tudi EVE Online like 2 meseca, dodajte me&pišite za kakšno debato ; Sentinel d'Percz =)))
Še mal info, chararacter je amarr, 2,3mio SP, imam retrieverja atm, treniram za hulka, ko bom pa imel dovolj mininga, grem pa delat lv4 misije.
LP
že nekaj časa prebiram slo-tech vendar nisem bil nikoli registriran.
Igram tudi EVE Online like 2 meseca, dodajte me&pišite za kakšno debato ; Sentinel d'Percz =)))
Še mal info, chararacter je amarr, 2,3mio SP, imam retrieverja atm, treniram za hulka, ko bom pa imel dovolj mininga, grem pa delat lv4 misije.
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PGF ()
UNIVERZUM ::
kje na spletu se splača kupit GTC (da ni stran nateg) in da sprejemajo paypal.
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe
PuBec ::
Pozdravljeni, jst sem tud že 3 leta odvisen v EVE Online-u. Zlo rad komu pomagam ttko da če ste not pejte v slo chat kdaj pa kdaj pa da katero rečemo al pa kak smacktalk vžgemo :P
PS: A je kronos res tak slab v pvp-ju kot pravijo ljudi?
za misije furat se men zdi super mašina, sam za pvp pa še nisem/ne bi rad sam izprobal :P
PS: A je kronos res tak slab v pvp-ju kot pravijo ljudi?
za misije furat se men zdi super mašina, sam za pvp pa še nisem/ne bi rad sam izprobal :P
lol, vsake tolk časa grem pogledat če je kdo tam pa zgleda da novejša generacija budal ne najde kanala :P
Dans sm hotel it pa smo zminiral sistem tak da ni blo glih časa gledat če kdo od tukaj sploh migne s prstom pa klikne na eve da bi dobil novo ladjo k nam je CCP dal za novo leto. Jep nič več butastih snegometov.
Pa če se kdo res upa migniti, ne bit pi***, reč vsaj ni hao, lol
Dans sm hotel it pa smo zminiral sistem tak da ni blo glih časa gledat če kdo od tukaj sploh migne s prstom pa klikne na eve da bi dobil novo ladjo k nam je CCP dal za novo leto. Jep nič več butastih snegometov.
Pa če se kdo res upa migniti, ne bit pi***, reč vsaj ni hao, lol
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PuBec ()
strazo ::
Hey
!
Dej a mate kakšen pameten slevenski korp? Sicr sem zdele v enem svežem korpu sam so 80% folka iz amerike tko d I'm a lone wolf skorej :D
Ja drgač pa sem s5 začeu pred 2ma mescema nažigat, lahka pa letim covetorja trejnam za hulka, za pvp/mission pa nisn lih prevec razvit
ja pa zna se zgodit d bom meu 2-3 acc, sam d zdele novo službo najdem (A) xD
aja prek česa pa kej plačujete za EVE?, neki sem gledu PaySafeCard, visa/paypol pa nemaram, k mi smrdijo :D
do zdj sm pa prek GTC plačvou prek Mantis+
!
Dej a mate kakšen pameten slevenski korp? Sicr sem zdele v enem svežem korpu sam so 80% folka iz amerike tko d I'm a lone wolf skorej :D
Ja drgač pa sem s5 začeu pred 2ma mescema nažigat, lahka pa letim covetorja trejnam za hulka, za pvp/mission pa nisn lih prevec razvit
ja pa zna se zgodit d bom meu 2-3 acc, sam d zdele novo službo najdem (A) xD
aja prek česa pa kej plačujete za EVE?, neki sem gledu PaySafeCard, visa/paypol pa nemaram, k mi smrdijo :D
do zdj sm pa prek GTC plačvou prek Mantis+
Lahk prideš v moj corp(Blue crew beef stew). Z veseljem pomagam in mam še enga not iz Slovenije. Smo pa z vsepovsod in večinoma delujemo skup, sej tako od kraja še najboljš čez prideš. Ostali folk pa naprošam, oz. tisti ki še igrajo naj si pogledajo ta forum post in pomagajo pri ideji.
http://www.eveonline.com/ingameboard.as...
Hvala že vnaprej
http://www.eveonline.com/ingameboard.as...
Hvala že vnaprej
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PuBec ()
rh^ ::
Potica, LOL dumb :).
Je kej novega v EVE? Nov sovereignty sistem? Lag? Zdaj, ko boba ni več kaj se sploh dogaja?
Je kej novega v EVE? Nov sovereignty sistem? Lag? Zdaj, ko boba ni več kaj se sploh dogaja?
Zheegec ::
Jaz sem začel malo spet v izi igrati (čisto solo) in kaj lagu podobnega še nisem videl...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Elite dangerous (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 30792 (591) | DJ-DUST |
» | Star Wars - The Old Republic (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Igre | 138214 (67925) | ahac |
» | Star Citizen postal prva AAA igra, financirana izključno s skupnostnim financiranjem (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Novice / Igre | 150894 (115402) | Truga |
» | katero MMORPG priporočate (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7977 (5214) | pr0sac |
» | Resničnost - MMORPG (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 12385 (7671) | Pyr0Beast |