Forum » Igre » EVE Online
EVE Online

rh^ ::
Oh lepo videt, da je topic sploh še živ.
Jaz še vedno igram in sem CEO 70 member corporacije, ki se nahajamo v Branchu. Smo PVP orientated in delamo vse živo. Trenutno moram priznat da v štirih letih igranja igre preživljam moje najboljše čase.
Zakaj se igre ne naveličam? Enostavno je adrenalin, ko jumpaš sam ali pa z majhnim gangom v sistem s 20 sovražniki prevelik in ga nikoli ne zmanjka :). Sam sem bil tudi Fleet Commander na več misijah trenutno. Vodit floto 150 ljudi pa ni mačji kašelj in je adrenalin tam še večji vendar se hitro tega utrudiš (živci trpijo).
Skratka v tej igri je vedno nekaj novega ... samo iskat moraš :).
Če je kak resen PVPer okoli ali pa tudi, če PVP ni primary naj me kontaktira ingame (Meriones - moj char).
Pa še enkrat ... PVP je edina stvar, ki me sploh še drži pri tej igri. Vedno znova si v novi situaciji in ne veš kako se bo razpletlo :).
Jaz še vedno igram in sem CEO 70 member corporacije, ki se nahajamo v Branchu. Smo PVP orientated in delamo vse živo. Trenutno moram priznat da v štirih letih igranja igre preživljam moje najboljše čase.
Zakaj se igre ne naveličam? Enostavno je adrenalin, ko jumpaš sam ali pa z majhnim gangom v sistem s 20 sovražniki prevelik in ga nikoli ne zmanjka :). Sam sem bil tudi Fleet Commander na več misijah trenutno. Vodit floto 150 ljudi pa ni mačji kašelj in je adrenalin tam še večji vendar se hitro tega utrudiš (živci trpijo).
Skratka v tej igri je vedno nekaj novega ... samo iskat moraš :).
Če je kak resen PVPer okoli ali pa tudi, če PVP ni primary naj me kontaktira ingame (Meriones - moj char).
Pa še enkrat ... PVP je edina stvar, ki me sploh še drži pri tej igri. Vedno znova si v novi situaciji in ne veš kako se bo razpletlo :).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rh^ ()

Rokomah ::
No evo, jest sem vas poslušal in včeraj, velikopotezno in z dobrimi nameni, nameraval iti malo v nižje sektorje, kakšnega nooba ulovit. Vendar se je celotna moja misija končala že pri prvih star-gaitih v sektorju 0.4, kjer sta me pričakala dva kemperja, in me sesekala v 10 sekundah !!! Praktično nisem imel možnosti.
Nevem komu je šport pridobivanja zmag na takšen način?
Obstaja kakšna možnost, da se izognem takšnim zasedam (razen poizvedbe po starmapi).
So kakšne druge finte, da ugotovim ali je takšna zaseda nastavljena pri določenih vratih.
Zanimivo je tudi to, da sem uporabljal ročno navigacijo, kar bi naj hitreje premikalo ladjo skozi vrata in minimaliziralo takšne nevarnosti, pa sta me kljub temu ujela.
Kakor koli že............potem me je čakalo mukotrpno delo, da sem na novo opremil mojo novo ladjo. Zanima me ali obstaja kakšna bljižnica pri na novo opremljanju ladje, ki je bila uničena. Je kje zabeleženo, kakšno opremo si imel prej (pozabil sem si zapisati)?
Sedaj se vozim od ene postaje do druge in zbiram skupaj gune in drugo kar rabim. Se da to na kakšen bolj enostaven način narediti?
Še eno vprašanje:
Če se nameravaš pridružiti nekemu Corpu, recimo v sektorju 0.0, kako pa prideš tja, z vso svojo ropotijo? Nekaj robe imam, kaj čem to vse podati ali voziti s seboj?
V sektor 0.0 ni enostavno priti, kakor sem že goraj opisal ;)
Pa še neki...
Zgoraj opisujete takšne natančne zadeve, da ima človek občutek, da igrate po 10h na dan.
Jest igram igro slabo leto, sicer z velikimi premori vmes, sem povprečno dojemljiv in ponavadi nimam težav igranja tudi bolj zapletenih iger vendar, mi do takšnega dojemanja EVE in načina igranja, kot ga vi zgoraj opisujete, očitno manjka še kar veliko, čeprav nisem več noob. Pred nekaj dnevi sem ponovno začel igrati, po nekajmesečnem premoru. Veliko tistih fines v igri, ki sem jih že obvladal, sem delno že pozabil, zato mi ni jasno, kako vi uspevate v stalni nadgradnji svojih izkušenj in znanja v EVE. Moje igranje EVE je ponavadi kakšen mesec ali dva, po cca. 10-12h na teden. Potem nekje 2-3 mesece ne igram, potem se pa vse skupaj ponovi. Koliko pa vi igrate????
Nevem komu je šport pridobivanja zmag na takšen način?
Obstaja kakšna možnost, da se izognem takšnim zasedam (razen poizvedbe po starmapi).
So kakšne druge finte, da ugotovim ali je takšna zaseda nastavljena pri določenih vratih.
Zanimivo je tudi to, da sem uporabljal ročno navigacijo, kar bi naj hitreje premikalo ladjo skozi vrata in minimaliziralo takšne nevarnosti, pa sta me kljub temu ujela.
Kakor koli že............potem me je čakalo mukotrpno delo, da sem na novo opremil mojo novo ladjo. Zanima me ali obstaja kakšna bljižnica pri na novo opremljanju ladje, ki je bila uničena. Je kje zabeleženo, kakšno opremo si imel prej (pozabil sem si zapisati)?
Sedaj se vozim od ene postaje do druge in zbiram skupaj gune in drugo kar rabim. Se da to na kakšen bolj enostaven način narediti?
Še eno vprašanje:
Če se nameravaš pridružiti nekemu Corpu, recimo v sektorju 0.0, kako pa prideš tja, z vso svojo ropotijo? Nekaj robe imam, kaj čem to vse podati ali voziti s seboj?
V sektor 0.0 ni enostavno priti, kakor sem že goraj opisal ;)
Pa še neki...
Zgoraj opisujete takšne natančne zadeve, da ima človek občutek, da igrate po 10h na dan.
Jest igram igro slabo leto, sicer z velikimi premori vmes, sem povprečno dojemljiv in ponavadi nimam težav igranja tudi bolj zapletenih iger vendar, mi do takšnega dojemanja EVE in načina igranja, kot ga vi zgoraj opisujete, očitno manjka še kar veliko, čeprav nisem več noob. Pred nekaj dnevi sem ponovno začel igrati, po nekajmesečnem premoru. Veliko tistih fines v igri, ki sem jih že obvladal, sem delno že pozabil, zato mi ni jasno, kako vi uspevate v stalni nadgradnji svojih izkušenj in znanja v EVE. Moje igranje EVE je ponavadi kakšen mesec ali dva, po cca. 10-12h na teden. Potem nekje 2-3 mesece ne igram, potem se pa vse skupaj ponovi. Koliko pa vi igrate????

BigWhale ::
Ce gres v kak corp, ki operira v 0.0 potem imajo ponavadi vnaprej dogovorjene poti po katerih potujejo. Stvari, ki si jih imel v empire ponavadi pustis tam. Odvisno od tega kako si dogovorjen s corpom.
Drugace pa, ce potujes v eno smer, potem je tukaj warp stabilizator, ki ga das na ship (ali pa kar vec njih), to ti precej poveca moznosti, da pobegnes. Ce imas na shipu vsaj pet warp stabilizatorev, potem te dva tezko zadrzita. :)
Jaz igram povprecno po kakih deset ur na teden, give or take a few. Vcasih manj, vcasih vec. Veckrat pa manj kot vec. :))
Drugace pa, ce potujes v eno smer, potem je tukaj warp stabilizator, ki ga das na ship (ali pa kar vec njih), to ti precej poveca moznosti, da pobegnes. Ce imas na shipu vsaj pet warp stabilizatorev, potem te dva tezko zadrzita. :)
Jaz igram povprecno po kakih deset ur na teden, give or take a few. Vcasih manj, vcasih vec. Veckrat pa manj kot vec. :))

BigSexy ::
Eve je relativno kompleksen mmorpg, ampak toliko pa spet ne. Če se zavzameš za stvari, ki te zanimajo (i.e. bereš forume, kjer imaš mnogo mnogo informacij) slej ko prej poznaš vse v detajle.
Kar se pa tiče igranja ... depends, včasih 1-2 ure/dan, včasih pa 8 ur (kakšen vikend). Pač, kolikor mi čas dopušča.
Jaz bi ti predvsem zgoraj omenjeno predlagal (mnogo branja forumov), ker lahko na lahek način ogromno nadgradiš znanje (vidim, da imaš še precej osnovna vprašanja za igralca, ki že nekaj časa igra EvE - samo moje opažanje).
Pa ne prehitro obupat, se ne splača :).
lp,
big
Kar se pa tiče igranja ... depends, včasih 1-2 ure/dan, včasih pa 8 ur (kakšen vikend). Pač, kolikor mi čas dopušča.
Jaz bi ti predvsem zgoraj omenjeno predlagal (mnogo branja forumov), ker lahko na lahek način ogromno nadgradiš znanje (vidim, da imaš še precej osnovna vprašanja za igralca, ki že nekaj časa igra EvE - samo moje opažanje).
Pa ne prehitro obupat, se ne splača :).
lp,
big
To Infinity And Beyond !

BluPhenix ::
akor koli že............potem me je čakalo mukotrpno delo, da sem na novo opremil mojo novo ladjo.
1. pravilo EVE: Dont fly PVP in your money making ship. Ali drugače "Don't fly what u can not afford to loose". Potem sledi vse ostalo ...
1. pravilo EVE: Dont fly PVP in your money making ship. Ali drugače "Don't fly what u can not afford to loose". Potem sledi vse ostalo ...
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Quickbeam ::
Poišči kakšno korporacijo ki te lahko nauči pvpja. Naprimer Agony University in si privošči en njihov "basic pvp training". Najprej imaš teoretični del potem malo treninga z inštruktorji in na koncu pravo stvar ko se greš v skupinah po 20 streljat v 0.0. Vse pa vodijo njihovi izkušeni inštruktorji. http://myeve.eve-online.com/ingameboard... Mislim da imajo nekaj podobnega tudi v Eve University.

> "Don't fly what u can not afford to loose"
Ja sej, pol pa pride fleet-op in se zgodi, da je sestavljen iz samih T1 frigov... ;>
Ja sej, pol pa pride fleet-op in se zgodi, da je sestavljen iz samih T1 frigov... ;>

celada ::
Jah sej tut T-1 frig je lah uporabn, ceprav ce nisi sposobn zgubit kakega cruiserja/bcja pol pa tut bog pomagi :)

Blazzz ::
akor koli že............potem me je čakalo mukotrpno delo, da sem na novo opremil mojo novo ladjo.
Niti ni tak mukotrpno, sploh v empire. Zavijes v en trade hub, pazis da to ni Jita in mas ladjo fittano v 3h minutah.

Veselje je trajalo vse dokler se nasi prijatelji RA niso odlocili, da v bistvu niso vec prijatelji. Hehe. :)
Obcutek, ko imas v sistemu 50 capital shipov ni prevec dober. ;>
Obcutek, ko imas v sistemu 50 capital shipov ni prevec dober. ;>

Jao so pa RA res pošteno zajebali DMC, če smo odkriti.
Sicer pa smo mi včeraj usuli 3 Insurgency carrierje, 3 al 4 POS'e ene 10 poslali v reinforcement mode. Pričakujem velik fight danes.
Na žalost je njim ponoči uspelo en ali dva naša small towerja dati v reinforcement. Ta teden bo vsekakor zanimiv ;).
Sicer pa smo mi včeraj usuli 3 Insurgency carrierje, 3 al 4 POS'e ene 10 poslali v reinforcement mode. Pričakujem velik fight danes.
Na žalost je njim ponoči uspelo en ali dva naša small towerja dati v reinforcement. Ta teden bo vsekakor zanimiv ;).

sosco ::
Uhh ja, politika je jeba, sploh če jo ne moreš krojit ampak samo plavat s tokom. Je blo pa precej hecen včerej v BQU sistemu, kjer smo
kampiral pred DMC stationem....in seveda folk v localu svašta piše...in kar naenkrat zagledam: MAGNIFICO JE PEDER....sem skor crknu od smeha. Lepo je srečat Slovence, čeprav ne glih v taki situaciji....
kampiral pred DMC stationem....in seveda folk v localu svašta piše...in kar naenkrat zagledam: MAGNIFICO JE PEDER....sem skor crknu od smeha. Lepo je srečat Slovence, čeprav ne glih v taki situaciji....

> Jao so pa RA res pošteno zajebali DMC, če smo odkriti.
Po pravici povedano res. Ceprav, tisti Titan scam je bil hilarious. Prvo ze to, da jim je to ratal, drugo pa to, da se sedaj probavajo zgovarjat, da je to cist by the book. :))
Okupacija medtem se kar traja in po mojih ocenah bo se trajala. RA podaljsuje agonijo namesto, da bi se organizirali in se kot kombajn zapeljali skozi regijo. Mogoce jih malo daje to, da imajo vojno na dveh frontah sedaj....
... mogoce bi DMC moral pisat BOBu in skoordinirat kak napad na dveh koncih hkrati. To bi blo zanimivo.
No, mi ostanemo v regiji dokler bo kaj shipov na marketu, da bomo lahko leteli... ;>
----
sosco:
Ma, saj se bomo se v kaki drugi situaciji srecal... :) Vazn, da se kaj dogaja.
Po pravici povedano res. Ceprav, tisti Titan scam je bil hilarious. Prvo ze to, da jim je to ratal, drugo pa to, da se sedaj probavajo zgovarjat, da je to cist by the book. :))
Okupacija medtem se kar traja in po mojih ocenah bo se trajala. RA podaljsuje agonijo namesto, da bi se organizirali in se kot kombajn zapeljali skozi regijo. Mogoce jih malo daje to, da imajo vojno na dveh frontah sedaj....
... mogoce bi DMC moral pisat BOBu in skoordinirat kak napad na dveh koncih hkrati. To bi blo zanimivo.
No, mi ostanemo v regiji dokler bo kaj shipov na marketu, da bomo lahko leteli... ;>
----
sosco:
Ma, saj se bomo se v kaki drugi situaciji srecal... :) Vazn, da se kaj dogaja.

sosco ::
Big Whale, se čist strinjam...se saj nekej dogaja, drone regije pa so ble že itak od začetka drama.
btw, nice blog....pa happy birthday v naprej...vidm da sva ista generacija in mesc ;)
btw, nice blog....pa happy birthday v naprej...vidm da sva ista generacija in mesc ;)

Borsek ::
Yo, jst sm pa prisu eno reklamo narest.
Sem CEO novonastalega corporationa "A.A.A", ki je Slo-only corporation. To pomeni, da morajo memberji met aktivno znanje slovenscine, boli me ce zivite na severnem polu al pa u sosednji bajti.
Torej, imamo 8 memberjev in pocasi rastemo. Zal pa ne najdemo velko folka, ker je malo Slovencev EvE igralcev, pa se ti so PRO in imajo 0.0 corpe.
Moj character je star 2 meseca in ima 3.5M Skillpointov. Izkusnje dobivam sproti, sem pa kar aktiven kot CEO, saj sem miner in industrialc, kar pomen da imam kr dost casa za corp. management, medtem ko moji laserji udrihajo po asteroidih.
Corporation sprejema vse, ki zelijo vstopit, ni ne starostne ne SP meje.
Trenutno se nahajamo v Gallente N00B regijah, se posebej v Verge Vendor regiji. Imamo vecinoma "mission runnerje", primanjkuje pa nam industrialcev. Ni vazno kaj ste, sprejeli vas bomo ziher.
Nasi cilji so zbrati okoli 20 SLO folka in imeti POS v 0.0. To sicer ne more biti kratkorocni plan, ampak vec ko nas je, hitreje bomo dosegli ta cilj.
Kdor je zainteresiran, naj mi poslje in-game mail na characterja: "Borsek" al pa posljite mail characterjema "Bojz"/"TheBlackLord". Ce hocete moj e-mail je: "borsek.arah@siol.net" To je to.
Veselo EvEanje.
P.S.: Star sem 16, ce koga to moti, je to njegov problem. Vecina ljudi v corpu je stara med 20 in 30.
GL, HF in cya in-game.
Sem CEO novonastalega corporationa "A.A.A", ki je Slo-only corporation. To pomeni, da morajo memberji met aktivno znanje slovenscine, boli me ce zivite na severnem polu al pa u sosednji bajti.
Torej, imamo 8 memberjev in pocasi rastemo. Zal pa ne najdemo velko folka, ker je malo Slovencev EvE igralcev, pa se ti so PRO in imajo 0.0 corpe.
Moj character je star 2 meseca in ima 3.5M Skillpointov. Izkusnje dobivam sproti, sem pa kar aktiven kot CEO, saj sem miner in industrialc, kar pomen da imam kr dost casa za corp. management, medtem ko moji laserji udrihajo po asteroidih.
Corporation sprejema vse, ki zelijo vstopit, ni ne starostne ne SP meje.
Trenutno se nahajamo v Gallente N00B regijah, se posebej v Verge Vendor regiji. Imamo vecinoma "mission runnerje", primanjkuje pa nam industrialcev. Ni vazno kaj ste, sprejeli vas bomo ziher.
Nasi cilji so zbrati okoli 20 SLO folka in imeti POS v 0.0. To sicer ne more biti kratkorocni plan, ampak vec ko nas je, hitreje bomo dosegli ta cilj.
Kdor je zainteresiran, naj mi poslje in-game mail na characterja: "Borsek" al pa posljite mail characterjema "Bojz"/"TheBlackLord". Ce hocete moj e-mail je: "borsek.arah@siol.net" To je to.
Veselo EvEanje.
P.S.: Star sem 16, ce koga to moti, je to njegov problem. Vecina ljudi v corpu je stara med 20 in 30.
GL, HF in cya in-game.

Mergajte se z nami... :P Mi lihkar pakiramo kufre iz 0.0, drugace smo pa mission whoring/mining corporation. Bolj aktivni smo trije, vsi z vsaj 20mio SP. Se pa nahajamo v Sinq Laison regiji. :)
Drgac pa imamo dva hulk pilota, en se ukvarja se inventions in produkcijo. Jaz bom kmalu Capital Ship ready... Ce si vmes ne premislim hehe.
PS: Kje pa minirate? V Empire?
Vsi skupaj imamo pa ze kar nekaj izkusenj s postavljanjem POSov, large scale mining operacijami in tako naprej. :)
Drgac pa imamo dva hulk pilota, en se ukvarja se inventions in produkcijo. Jaz bom kmalu Capital Ship ready... Ce si vmes ne premislim hehe.
PS: Kje pa minirate? V Empire?
Vsi skupaj imamo pa ze kar nekaj izkusenj s postavljanjem POSov, large scale mining operacijami in tako naprej. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigWhale ()

Ne se mergat z BW ... vam bo žal. :P
Raje pridi v SFRJ kanal tam imaš same prijazne Slovence, ki vam bojo pomagali.
Raje pridi v SFRJ kanal tam imaš same prijazne Slovence, ki vam bojo pomagali.
Zgodovina sprememb…

celada ::
Ah zakaj pa ne? BW corp so sami industrialci in kukr zgleda so teli tut torej zakaj bi jim blo zal, ce majo podobne interese ? :)

Mja, glede merganja ne vem... samo na SFRJ kanal res nebi rad sel - sem dobil ze par prijaznih komentarjev glede mojega drzavljanstva od srbov oz prebivalcev nekdanje SFRJ (v stilu srbe na vrbe - slovence na nekaj cloveku naprijaznega pac).
Me pa zanima tole... poslte mi ingame mail, pa vas kontaktiram, BW
Me pa zanima tole... poslte mi ingame mail, pa vas kontaktiram, BW

Borsek, si dobil ingame mail. :)
BTW A kupi kdo 160 blokov Dark glitterja? Lahko ga pride iskat v Oasa regijo ;>
BTW A kupi kdo 160 blokov Dark glitterja? Lahko ga pride iskat v Oasa regijo ;>

Ma tisto "vam bo žal" je bil joke. Jaz jim ne predlagam merge, ker se ponavadi vedno slabo konča pa to z bilo kom se pač mergaš. Če imaš svojo vizijo jo kar nadaljuj. Pa boljše je, da si v aktivnem korpu.
Drugače pa ... na SFRJ kanalu smo sami Slovenci, ki se večinoma tudi v RL poznamo. Smo iz vseh delov Slovenije in nobene anti ali pro južnjaške logike ni. Tako, da kar dobrodošli ;).
Včeraj sem svoj rekord podrl. Vodil sem fleet z hard limitom: 253 memberji :D. Imeli smo še en drug fleet ravno zaradi tega, ker smo presegli limit :). Blo je noro.
Drugače pa ... na SFRJ kanalu smo sami Slovenci, ki se večinoma tudi v RL poznamo. Smo iz vseh delov Slovenije in nobene anti ali pro južnjaške logike ni. Tako, da kar dobrodošli ;).
Včeraj sem svoj rekord podrl. Vodil sem fleet z hard limitom: 253 memberji :D. Imeli smo še en drug fleet ravno zaradi tega, ker smo presegli limit :). Blo je noro.
Zgodovina sprememb…

Jest sem vceri tud presegel svoj rekord... ... v preklinjanju...
Eno uro sem tezil po alliance kanalu da bi se nas neki zbral in bi sli tri rdeckarje pregnat izpred outposta... Na konc se nas je zbral sest izmed 20ih ki so bili docked na outpostu.
... rdeci so se po nekaj pew-pewanja in eni zrtvi razbezal in nasim nikomur ni blo nic. Pa pustmo detajle, da sem vagi uspel pobegnit z 20% structure... ;)
Eno uro sem tezil po alliance kanalu da bi se nas neki zbral in bi sli tri rdeckarje pregnat izpred outposta... Na konc se nas je zbral sest izmed 20ih ki so bili docked na outpostu.
... rdeci so se po nekaj pew-pewanja in eni zrtvi razbezal in nasim nikomur ni blo nic. Pa pustmo detajle, da sem vagi uspel pobegnit z 20% structure... ;)

Ce je res, da ste sami SLO, pol pridte u kanal: "Slovenia"
Tm je konstantno okol 20 SLO folka...
LP, Borsek
Tm je konstantno okol 20 SLO folka...
LP, Borsek

Na kanalu Slovenia je kar nekaj folka, ki bi jih z njihovim obnašanjem lahko povezali z obnašanjem Goonsov na uradnem forumu. S takimi ljudmi pa človek noče izgubljat časa ... vsaj jaz ne :).
Sicer pa kupujem character okoli 15-25M SP amarr ali minmatar spec. Anyone? :)
Sicer pa kupujem character okoli 15-25M SP amarr ali minmatar spec. Anyone? :)
Zgodovina sprememb…

250 fleet holy blob batman!
Smem vprašat kaj ste počeli razen trpeli hude muke zaradi laga in prekinjenih povezav?
Smem vprašat kaj ste počeli razen trpeli hude muke zaradi laga in prekinjenih povezav?

Z Insurgency se na severu tepemo. Lag je pa itak grozen. Vsak 2-3 jump smo imeli trafic control in potem, ko so oni na nas jumpali je blo še hujše. Skratka server ima zvečer v top urah več kot 40.000 igralcev, na jugu je skoraj vsak večer kak velik fight in enako na severu. Potem pa je vse skupaj tako počasno ....

Če bi blo počasno bi še šlo, ko pa dobiš system message: 'your ship is out of control', medtem ko hočeš warpnit s full shield/armor/hullom, pol je pa nekej narobe ;P
Seveda, ko se desync konča, si v podu, yuppii
Seveda, ko se desync konča, si v podu, yuppii

To Infinity And Beyond !

Meni je zdaj zal, da mi je ime BigWhale... Moral bi biti ZZZZak.
V blob fightih bi imel moznost prezivetja precej precej vecjo! ;>
V blob fightih bi imel moznost prezivetja precej precej vecjo! ;>

Načeloma se uporablja alphabet oz. reverse alphabet (poleg klase ladje), tako, da nič od tega ni dobra izbira
Neka zlata sredina je še najlepše...

To Infinity And Beyond !

Še pred dvema mesecema sem tudi jaz trpel v blobih 50 do 100. Glede na to, da prebivamo sredi sovražnega teritorija ki je še dodatno obdan s sovražniki
smo se zelo dobro držali. Ampak je večini postalo tečno in so šli, tisti, ki smo ostali pa furamo recon gange in še naprej veselo jezimo sosede.
Ekipe do največ 20 so veliko bolj zabavne. Kar je več jih že pol jamra zaradi laga, počasi nalagajo, prekinitve... Poleg tega pa ko imaš konkretno število se pravi 50 in več to privlači še večje mase sovražnikov kot magnet. Potem vprašanje kaj naredit s tako ekipo. Kampirat in vsake pol ure počit en shuttle ni zanimivo, kake strašne hitrosti za roaming in presenečenja odpadejo ker vsak pol slep vidi maso ki se kotali naokrog in kmalu te 150 rdečih bloba zalaga in adijo.
Sej en čas še gre ampak se naveličaš ker je vedno ista pesem.

Ekipe do največ 20 so veliko bolj zabavne. Kar je več jih že pol jamra zaradi laga, počasi nalagajo, prekinitve... Poleg tega pa ko imaš konkretno število se pravi 50 in več to privlači še večje mase sovražnikov kot magnet. Potem vprašanje kaj naredit s tako ekipo. Kampirat in vsake pol ure počit en shuttle ni zanimivo, kake strašne hitrosti za roaming in presenečenja odpadejo ker vsak pol slep vidi maso ki se kotali naokrog in kmalu te 150 rdečih bloba zalaga in adijo.
Sej en čas še gre ampak se naveličaš ker je vedno ista pesem.

strictom ::
Igral 10 minut in videl kako se za moji ubogi ladjici pojavi 10 nekih ogromnih plovil in kar naenkrat je zacelo pokat! Umrl sem čist ko sem že skoraj končal tutorial.

"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Zheegec ::
Hmm praktično nemogoče, ko delaš tutorial si v high-sec spacu in si zaščiten...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Kaj pa vem. Neka kapsula sm bil potem. Pol je pa se Concord prisel :)
Majo tut ene fensi velike ladje
Majo tut ene fensi velike ladje

Hmm praktično nemogoče, ko delaš tutorial si v high-sec spacu in si zaščiten...
EE, wrong.
Kot kaže si bil žrtev grieferjev, ki nardijo 'kamikaze' v kakšnih cheap ladjicah.
To Infinity And Beyond !

BluPhenix ::
Jah no, če si v noob shipu ali pa v podu so precej ogronmni že Dominixi & stuff ...

Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Me lahko kdo invajta v kak noob friendly coorp? Trenutno zbiram keš za eno minersko ladjico :)

Aja. Nick mam pa str1ct0m.
Mi deluje kr zanimivi igra :) Je pa kr zakomplicirana za začetnika. Sploh orientacija po vesolju me jebe.
Mi deluje kr zanimivi igra :) Je pa kr zakomplicirana za začetnika. Sploh orientacija po vesolju me jebe.

Če ne veš kaj se je zgodilo imaš v charactersheet kill loge. Klikneš z desnim gumbom in kopiraš potem pa prilimaš naprimer v notepad (lahko v igri). Včasih je bilo to malo bolj prijazno narejeno ko si dobil evemail.
Malo dvomim da bi kdo hotel samoumorit svojo ladjo na noobshipu. Mogoče te je po nesreči ali pa si slučajno koga zadel in je concord tebe kaznoval. Cel kup ljudi stori smešen konec ko prvič preskusijo smartbombe
Malo dvomim da bi kdo hotel samoumorit svojo ladjo na noobshipu. Mogoče te je po nesreči ali pa si slučajno koga zadel in je concord tebe kaznoval. Cel kup ljudi stori smešen konec ko prvič preskusijo smartbombe

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Elite dangerous (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 32487 (2286) | DJ-DUST |
» | Star Wars - The Old Republic (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Igre | 144360 (74071) | ahac |
» | Star Citizen postal prva AAA igra, financirana izključno s skupnostnim financiranjem (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Novice / Igre | 165350 (129858) | Truga |
» | katero MMORPG priporočate (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8316 (5553) | pr0sac |
» | Resničnost - MMORPG (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 13016 (8302) | Pyr0Beast |