Forum » Igre » EVE Online
EVE Online
celada ::
V empire space lahko bildas samo freighterje, za dreade pa carrierje pa moras iti v low-sec, ko mothershipe in titane pa lahko samo v 0.0 delas.
BigWhale ::
Nic pametnega.... Playtime je resno ogrozen, ker se nimam linka, preko Mobitela igrati je pa bolj, no, drago... ;)
Drugace pa, a kdo kupi Gallente Large Control Tower z vso pripadajoco opremo? ;>
Drugace pa, a kdo kupi Gallente Large Control Tower z vso pripadajoco opremo? ;>
Snegec ::
Pri meni je pa playtime resno ogrožen zaradi zaposlenosti v službi (beri - nadure) ter psihične in fizične utrujenosti zaradi prejšnjega vzroka.
Snegec & Snežinka, mala potepinka.
BluPhenix ::
Jah pač to se poleti kaže pri nas pri celem corpu. Nimaš kaj. Vsaj to, da je eve tako narejen, da lahko skillaš tudi ko ne igraš.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
rh^ ::
Kak fight smo meli včeraj. Skupaj z TRI smo napadli Sparta+Fallen souls, M.Pire, FATAL + friends in jim sesuli shipyard z baby nyx. Na CAOD si lahko več preberete ampak fajt je bil izjemen.
speed machine ::
Ponuja kdo kak zanimiv corp za priključit (za Amarr človeka z 6 mil. SP)? Še najrajš bi šel h kakemu, ki ima svoje POS-e v 0.0 in se veselo širi. Lahko pa tudi višje, samo pod 0.5. Ker Empire space-a in misij sem se en činken naveliču.
//
Rokomah ::
Kakor se meni zdi, se tukaj pogovarjate samo "srtari mački", ker jest, kot občasni igralec EVE in večni noob, vas skorajda ničesar ne razumem ;)
Meni je igra sila zanimiva, vendar, ker ni nikoli dovolj časa, jo igram le občasno in zato zelo počasi napredujem. Trenutno sem pri misija L3, Q20.
Kakšen nasvet, kako hitreje napredovati, bi mi prav prišel.
Npr. ali je bolje standinge dvigovati pri vseh agentih ali samo pri enem in zato hitreje priti do boljših misij? kakšna je minimalna oprema in znanje, da se lahko podaš v nižje nivoje (pod 0.4). Trenutno imam Thorax in skillam gune. Moji SP so nekje na 4 M (zelo malo v primerjavi z drugimi), vendar se vse skupaj odvija sila počasi. Learning skille imam vse na stopnji 4, če skillam naprej to pomeni cca. 7D po skillu in tako naprej.
Skratka, dajte čim več nasvetov, kako noob hitreje in enostavneje napreduje.
LP
Meni je igra sila zanimiva, vendar, ker ni nikoli dovolj časa, jo igram le občasno in zato zelo počasi napredujem. Trenutno sem pri misija L3, Q20.
Kakšen nasvet, kako hitreje napredovati, bi mi prav prišel.
Npr. ali je bolje standinge dvigovati pri vseh agentih ali samo pri enem in zato hitreje priti do boljših misij? kakšna je minimalna oprema in znanje, da se lahko podaš v nižje nivoje (pod 0.4). Trenutno imam Thorax in skillam gune. Moji SP so nekje na 4 M (zelo malo v primerjavi z drugimi), vendar se vse skupaj odvija sila počasi. Learning skille imam vse na stopnji 4, če skillam naprej to pomeni cca. 7D po skillu in tako naprej.
Skratka, dajte čim več nasvetov, kako noob hitreje in enostavneje napreduje.
LP
antonija ::
Odvisno kja zate pomeni "napredovat". Ce mislis financno potem si najdi en corp ki se ukvarja s podobno dejavnostjo kot ti (mission running, pvp, industrija, ...). 0.0 corpi imajo nacelno visje prilive ISKjev, je pa odvisno od regije kako pogosto (ce sploh) lahko te ISKje dobis ven iz mineralov in loota.
Drugace pa clanstvo v kakem corpu FTW!
Drugace pa clanstvo v kakem corpu FTW!
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
Drugace je pa 0.0 IMO varnejsi kot pa low sec (0.1-0.4). 0.0 obmocja so pod nadzororm allianc, in ce je tvoj corp clan teh allianc potem si v njihov ozemlju relativno varen. Pa se obvescanje o morebitnih enemyjih je na nivoju. V low sec se pa spravi cist vsak pirat wannabe in te gre streljat samo zato ker nima boljsega dela.
> jo igram le občasno in zato zelo počasi napredujem
No, saj ne napredujes pocasi zaradi obcasnega igranja. Napredujes vedno priblizno enako hitro. Se ucis skille. ;)
Kar se pa tice denarja in izkusenj, ti pa pomaga vecji playtime ja.
Mi smo zaradi pomanjkanja casa in premalo igranja zacasno evakuirali 0.0 space. Oziroma, zaprli smo svoj POS, ker se je pokazalo, da se nam ne splaca igrati samo zato, da bi POS laufal. Trenutno igramo tako malo, da se je se kupovanje fuel-a za POS in vlacenje tega fuel-a do POSa izkazalo za prevec dela. :)
Prides gor, odletis eno misijo in gres spat. Vse dokler se casovno ne uskladimo, eni morajo napisati diplome, eni pretepst telekom in sezidat bajte, drugi morjo menjat sluzbe, ... etc, etc...
Ce je tvoj playtime omejen, potem najdi en corp, ki rezidira v 0.0 in ni v drone regijah. :)
No, saj ne napredujes pocasi zaradi obcasnega igranja. Napredujes vedno priblizno enako hitro. Se ucis skille. ;)
Kar se pa tice denarja in izkusenj, ti pa pomaga vecji playtime ja.
Mi smo zaradi pomanjkanja casa in premalo igranja zacasno evakuirali 0.0 space. Oziroma, zaprli smo svoj POS, ker se je pokazalo, da se nam ne splaca igrati samo zato, da bi POS laufal. Trenutno igramo tako malo, da se je se kupovanje fuel-a za POS in vlacenje tega fuel-a do POSa izkazalo za prevec dela. :)
Prides gor, odletis eno misijo in gres spat. Vse dokler se casovno ne uskladimo, eni morajo napisati diplome, eni pretepst telekom in sezidat bajte, drugi morjo menjat sluzbe, ... etc, etc...
Ce je tvoj playtime omejen, potem najdi en corp, ki rezidira v 0.0 in ni v drone regijah. :)
Rokomah ::
Končno nekaj nasvetov tudi za noobe ;)
Vse je uporabno in hvala zgornjim pisateljem za komentarje.
Ja največji problem je playtime in to, da se ti zdi škoda časa (2-4h/dan) dati za igranje, ko pa moraš toliko stvari poštimat v reallifu. Ravno ko malo ponovno zaštekam zadeve v EVE, moram malo pavzirati (morje, pa služba pa otroc, pa hiša.....). Ko potem čez kakšen mesec ali dva nadaljujem, zopet rabim nekaj časa, da se spomnem za kaj sploh gre. In tako v zaprtem krogu naprej ;)
Vedno sem si želel igrati eno kompleksno igro in EVE je prav to!!!!
Zaenkrat potrpežljivo delam misije L3.
V corp me noben noče, ker sem tak noob.Sam si ne upam pod level 0.4.
Je pa fino da tale topic deluje naprej, saj nam noobim zelo prav pridejo izkušnje drugih.
LP
Vse je uporabno in hvala zgornjim pisateljem za komentarje.
Ja največji problem je playtime in to, da se ti zdi škoda časa (2-4h/dan) dati za igranje, ko pa moraš toliko stvari poštimat v reallifu. Ravno ko malo ponovno zaštekam zadeve v EVE, moram malo pavzirati (morje, pa služba pa otroc, pa hiša.....). Ko potem čez kakšen mesec ali dva nadaljujem, zopet rabim nekaj časa, da se spomnem za kaj sploh gre. In tako v zaprtem krogu naprej ;)
Vedno sem si želel igrati eno kompleksno igro in EVE je prav to!!!!
Zaenkrat potrpežljivo delam misije L3.
V corp me noben noče, ker sem tak noob.Sam si ne upam pod level 0.4.
Je pa fino da tale topic deluje naprej, saj nam noobim zelo prav pridejo izkušnje drugih.
LP
Zheegec ::
Ja, pri meni je podobno. Sem v Bigvejl-ovem korpu, pa se dejansko nič ne vidimo med sabo, pač zato, ker sem gor v glavnem po 23h pa do 24h (pa še to ne vsak dan). Delam misije in pridno treniram skille, tukaj je res super EVE način treniranja skillov, ki je preprosto rečeno - najboljši :)
ja, pod 0.4sec je zelo nevarno, če si sam, 3 ladje te gate-campajo pa si konec, ravno zato sem se odločil, da si natreniram PVP skille - gunnery, drones, battleship na lv.5, da se lahko tudi sam branim pred drugimi, samo imam še zelo dooolgo pot preden bom lahko imel BS s samo Tech2 komponentami in droni...
ja, pod 0.4sec je zelo nevarno, če si sam, 3 ladje te gate-campajo pa si konec, ravno zato sem se odločil, da si natreniram PVP skille - gunnery, drones, battleship na lv.5, da se lahko tudi sam branim pred drugimi, samo imam še zelo dooolgo pot preden bom lahko imel BS s samo Tech2 komponentami in droni...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
v low sec ni tako nevarno, rauen ce nisi v zelo slabo okretni ladji ali pa ce se vozis na avtopilota. Ce si v necem kar je small, fit and limber potem mas zelo majhne sanse da te kdo sestreli, seveda ce ne cepis v beltu, na gate, ali kje podobno (torej potovanje skozi low sec je relativno varno). Ce pa hoces "ziveti v low sec (misije, miniranje), potem je pa vse skupaj bolj zajebano, ker v low sec mission hubih so pa "profesionalni" pirati ki iscejo samo mission runnerje in pobirajo njihov loot.
V 0.0 je stvar ravno obratna: tam so gatecampi lahko smrtno nevarni, ker je ponavadi vec ladij, pa se gate zabublajo (ne mores warpat stran). Je pa zivljenje v 0.0 precej lazje, saj se "zaslisi alarm" ob vsakem prihodu sovraznikov in se gang se takoj formira ki jih gre preganjat.
Drugace pa ce imas par mio SPjev samo v bojnih skillih te bo marsikater corp rade volje vzel.
V 0.0 je stvar ravno obratna: tam so gatecampi lahko smrtno nevarni, ker je ponavadi vec ladij, pa se gate zabublajo (ne mores warpat stran). Je pa zivljenje v 0.0 precej lazje, saj se "zaslisi alarm" ob vsakem prihodu sovraznikov in se gang se takoj formira ki jih gre preganjat.
Drugace pa ce imas par mio SPjev samo v bojnih skillih te bo marsikater corp rade volje vzel.
Moj odgovor je nekam izpuhtel... bog si ga vedi kam...
Anyway, Rokomah, nam se komot pridruzis. Smo taki nedeljski playerji. Trenutno smo v Sinq Laison regiji, Pucherie sistem, kjer je en L3 Federation Navy agent pri katerem imamo kar visok standing. V blizini je se en L4 agent in rpecej blizu je low-sec empire.
Drugace pa tako, kot je antonija rekel, v low-sec ni tako zelo nevarno, ce nisi ravno s kaksno napl mrtvo kravo tam. :))
Ko se mi malo skupaj zberemo bomo organizirali en PVP gang v corpu, kjer bo 5-6 pilotov vsak v svojem namenskem shipu. Tak group je ze malo bolj varen v low-sec. Ladje imamo, opremo tudi, samo se cas moramo najti. ;)
Kaj pa si zaena rasa? Kam si se usmeril? Battleships?
Anyway, Rokomah, nam se komot pridruzis. Smo taki nedeljski playerji. Trenutno smo v Sinq Laison regiji, Pucherie sistem, kjer je en L3 Federation Navy agent pri katerem imamo kar visok standing. V blizini je se en L4 agent in rpecej blizu je low-sec empire.
Drugace pa tako, kot je antonija rekel, v low-sec ni tako zelo nevarno, ce nisi ravno s kaksno napl mrtvo kravo tam. :))
Ko se mi malo skupaj zberemo bomo organizirali en PVP gang v corpu, kjer bo 5-6 pilotov vsak v svojem namenskem shipu. Tak group je ze malo bolj varen v low-sec. Ladje imamo, opremo tudi, samo se cas moramo najti. ;)
Kaj pa si zaena rasa? Kam si se usmeril? Battleships?
Še en nasvet: treniraj tisto kar res rabiš. Imam ene par kolegov, ki so lih začeli igrat igro in sem pri skoraj vseh opazil, da dajo včasih trenirat en skill samo zato ker se lepo sliši. Al pa recimo enega iz lvl 3 na lvl 4, ker pač traja dosti časa. Jaz sem rabil tudi kar nekaj časa da sem to porajtal: treniraj tisto kar rabiš. V T2 opremljen battleship lahko prideš v zelo kratkem času.
Za vse, ki nimate radi Slovenia kanala lahko pridete na SFRJ (nisem se ga jaz spomnil, smo pa tam sami pridni fantje in večini ni problem odgovarjat na noob vprašanja.
Za vse, ki nimate radi Slovenia kanala lahko pridete na SFRJ (nisem se ga jaz spomnil, smo pa tam sami pridni fantje in večini ni problem odgovarjat na noob vprašanja.
bozjak ::
po drugi strani pa delaj res tisto kar te veseli ;) ko sm jst začeu sm hotu čimprej v čimvečje ladje, in zdj po 9ih mescih treniram skille za t2 frigate... žalostno ampak tko je...
Mene je špil nekak odvrnu od vsh velikih stvari, recmo vozš BS gre vse took počas... velik bl zabavn se je usest v mojga hookbill-a pa mal laufat okol. Tko da mejhne ladijce is the way to go ;)
Lp
Mene je špil nekak odvrnu od vsh velikih stvari, recmo vozš BS gre vse took počas... velik bl zabavn se je usest v mojga hookbill-a pa mal laufat okol. Tko da mejhne ladijce is the way to go ;)
Lp
http://upor.blogec.si
http://bozjak.deviantart.com
> Mene je špil nekak odvrnu od vsh velikih stvari
Same here! Jaz sem ze zacel treninig za Carrier, pa sem si premislil. Bom izpilil Battlecruiserje in bo to verjetno as big as I go. Vsaj zaenkrat.
Morda command ships, vendar ze imamo pilota, ki trenira command ships, tako da ne vem. Devet dni mi manjka do interceptorja, assault frige imam na LVL4, prav tako specializacijo za majhne kanone. Bom se videl. :)
Zdaj malo 'poliram' sekundarne skille, v stilu Controlled Bursts in podobno.
Same here! Jaz sem ze zacel treninig za Carrier, pa sem si premislil. Bom izpilil Battlecruiserje in bo to verjetno as big as I go. Vsaj zaenkrat.
Morda command ships, vendar ze imamo pilota, ki trenira command ships, tako da ne vem. Devet dni mi manjka do interceptorja, assault frige imam na LVL4, prav tako specializacijo za majhne kanone. Bom se videl. :)
Zdaj malo 'poliram' sekundarne skille, v stilu Controlled Bursts in podobno.
ja BC-ji so se nekak zabavni... jst mam sicer skill (samo) na lvl4, ampak sem mojega draka ogromno prevozil zaradi odličnega pasivnega tanka : nekaj čez 18k shielda in recharge 150 sekund ;) lahko tankam po več BS, dokler ne pride kdo z navy ravenom in torp specializacijo na lvl5...
Če bi izdali command ship narejen iz draka, bi zanj prec trenirov, nighthawk mi pa nekako ne daje motivacije za tok dolg trening, ker mi je sam ferox nekako antipatičen...
Meni se danes konča caldari frigata lvl5, najprej bom natrenirov cov ops in cloaking na lvl4, nato assoult frige in interceptorje (rabim evasive manuvering lvl5, iz lvl4 me caka se 9 dni :( )... Tako da ja, mejhne ladijce so zelo fun ;)
Lp
Če bi izdali command ship narejen iz draka, bi zanj prec trenirov, nighthawk mi pa nekako ne daje motivacije za tok dolg trening, ker mi je sam ferox nekako antipatičen...
Meni se danes konča caldari frigata lvl5, najprej bom natrenirov cov ops in cloaking na lvl4, nato assoult frige in interceptorje (rabim evasive manuvering lvl5, iz lvl4 me caka se 9 dni :( )... Tako da ja, mejhne ladijce so zelo fun ;)
Lp
Mavrik ::
Uf.... a mi lahko zaupaš kaj si mel na draku fittano gor? Ker jaz mam trenutno nekje 11k shielda z zelo osnovno no-name opremo.
The truth is rarely pure and never simple.
jah to se slisi kot klasicni drake, fitas ga pa tkole:
high:7×heavy missile launcher (najboljsi mozen ce je t2 toliko bolje)
medium:3×large shield extender T2 3× t2 active hardener
low:2×t2 pdu + 2×t2 bcu ali pa 2× shield power relay
rige das pa 3×core defence field purger pa si dober :)
high:7×heavy missile launcher (najboljsi mozen ce je t2 toliko bolje)
medium:3×large shield extender T2 3× t2 active hardener
low:2×t2 pdu + 2×t2 bcu ali pa 2× shield power relay
rige das pa 3×core defence field purger pa si dober :)
Blazzz ::
Namesto active hardenerjev das na drejka passive amplifierje z max compensation skilli pa je
Ja, to pomen zame vec capacitorja, ki se ga da podrainat. ;) Edina resnicno dobra obramba proti NOS shipom so EW droni.
Že že, sam tanka mu pa nauš unicu ko boš vse podrainal. Pol pa sam pocaka da ti zmanjka capa
nosferatoo ::
Kit, ne streljaj kozlov, no...
PASIVEN TANK
Lahko NOSaš kolikor hočeš, se imaš sploh fino in fajn, ampak efekta pa ne bo
PASIVEN TANK
Lahko NOSaš kolikor hočeš, se imaš sploh fino in fajn, ampak efekta pa ne bo
Saj mu ne unicujes tanka z drainanjem? Eh? NOSas ga zato, da te ne more streljat (nevem ce to velja za launcherje) in da ne more warpat stran. Pasiven tank nima tukaj nobene veze. NOSas zato, da tebi ne zmanjka CAP-a in ti ne ugasne armor repairer.
Tank mu unicijo droni in dva kanona. S solidnimi skilli se priblizas na kakih 500 DPS. Z malo slabsimi skilli pa vsaj na 400 DPS.
Poleg tega bi si upal trditi, da dva passive amplifierja nista isto kot dva active hardenerja. Vsaj tako je pri armor tankingu. Za shield ne vem. Tudi z maximalnimi compensation skilli ne. Mogoce ce imas specific amplifierja, thermic in kinetic recimo. Pri all around pa skoraj sigurno ne. Ker imajo tako ali tako ze stacking penalty.
Tank mu unicijo droni in dva kanona. S solidnimi skilli se priblizas na kakih 500 DPS. Z malo slabsimi skilli pa vsaj na 400 DPS.
Poleg tega bi si upal trditi, da dva passive amplifierja nista isto kot dva active hardenerja. Vsaj tako je pri armor tankingu. Za shield ne vem. Tudi z maximalnimi compensation skilli ne. Mogoce ce imas specific amplifierja, thermic in kinetic recimo. Pri all around pa skoraj sigurno ne. Ker imajo tako ali tako ze stacking penalty.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigWhale ()
Jaz sem drake testiral tako z passive in active hardenerji in pobil z to ladjico ogromno drugih. Vse compensation skille imam na lvl 4. Iz izkušenj sodeč se mi je najbolj obnesel setup z photon scattering t2, 2x invulnerability t2, shield booster t2, large shield ext t2, cap inejctor t2. Tank ti zelo težko prebijejo in z cap inejctorjem lahko laufaš shield booster kar nekaj časa. V high slote še t2 launcherje in v low slote čim več balistic control system t2 in kar zmanjka pa pwd t2. Tako je Drake fenomenalen DMG dealer in dober tank.
Če že v naprej veš, da te na drugi strani čaka kak nossing Curse, Domi al karkoli pa passiven tank ftw. Sicer ni nikoli tako dober kot aktiven ampak proti nossing ships je super. BTW NOS bodo nerfali tako, da to pride v poštev tudi za passive tank, ki ne bo več tolko uporaben.
Drake je lahko tudi dober tackler: sensor booster, 10mwd, web, scram + ostalo.
Missile launcherji ne porabijo capacitorja.
Če že v naprej veš, da te na drugi strani čaka kak nossing Curse, Domi al karkoli pa passiven tank ftw. Sicer ni nikoli tako dober kot aktiven ampak proti nossing ships je super. BTW NOS bodo nerfali tako, da to pride v poštev tudi za passive tank, ki ne bo več tolko uporaben.
Drake je lahko tudi dober tackler: sensor booster, 10mwd, web, scram + ostalo.
Missile launcherji ne porabijo capacitorja.
bw: missile launcherji ne rabijo nobenega stroma, za warp pa rabis minimalno capa (nic), sam pac ne bos prsu do destinacije, ampak te bo vrgl vn po 1au al pa kej tazga...
setup je takle:
7 x 'malkuth' launcher
1 x tractor beam / medium nos
3 x large shield extender II
1 x shield recharger II
2 x inv. field II (priznam, nos boli ampak čakam da bodo naredil pasivno različico inv filda...)
3 x shield power relay II
1 x power diagnostic system II
3 x field purger rig
temu setupu manka predvsem DPS, ki je zelo low. Uporablam ga za obcasno tankanje lvl5 misij, lvl4 se da brez problema solirat v njem, le traja zaradi low dps... Po pravici povedan ga imam predvsem za drazenje ljudi iz alliance, ker je prakitno neunicljiv, samo malo je treba pazt da nisi v nos range...
Passiven tank bi delal čudeže, ampak žal manjka passivna različica inv fielda... Obstajajo le pasivini specifični hardnerji, ne pa modul, ki bi pokril vse tipe damage.
Lp
setup je takle:
7 x 'malkuth' launcher
1 x tractor beam / medium nos
1 x shield recharger II
2 x inv. field II (priznam, nos boli ampak čakam da bodo naredil pasivno različico inv filda...)
3 x shield power relay II
1 x power diagnostic system II
3 x field purger rig
temu setupu manka predvsem DPS, ki je zelo low. Uporablam ga za obcasno tankanje lvl5 misij, lvl4 se da brez problema solirat v njem, le traja zaradi low dps... Po pravici povedan ga imam predvsem za drazenje ljudi iz alliance, ker je prakitno neunicljiv, samo malo je treba pazt da nisi v nos range...
Passiven tank bi delal čudeže, ampak žal manjka passivna različica inv fielda... Obstajajo le pasivini specifični hardnerji, ne pa modul, ki bi pokril vse tipe damage.
Lp
Saj v vecini primerov imas na izbiro: Tanking or Ganking.
Ce ti dela ship premajhen DPS, potem bo zadevo tankal tudi en malo slabse skonfiguriran myrm oziroma dominix. Bo pa delal precev vec skode.
Bozjak, tale tvoj fit mi je bil mission impossible za sestavit. Najvec kar lahko je blo 6x heavy malkhut in enkrat standard. Pa se to samo ce imas res visoke skille. Including advanced weapon upgrades na LVL5.
Ce ti dela ship premajhen DPS, potem bo zadevo tankal tudi en malo slabse skonfiguriran myrm oziroma dominix. Bo pa delal precev vec skode.
Bozjak, tale tvoj fit mi je bil mission impossible za sestavit. Najvec kar lahko je blo 6x heavy malkhut in enkrat standard. Pa se to samo ce imas res visoke skille. Including advanced weapon upgrades na LVL5.
Ja, engineering pa shield skille sem dal vse na LVL5... Mogoce je QuickFit prestara verzija. Kaj pa vem.
sipek ::
razmisljam da bi prodal svoja char ker enostavno nimam casa igrat.
ma ene 55 mio SP (dread lvl 5 med drugim), ene 5-6 bill assetov + ene 4 bil v denarnici :) zravn dam se industrialca/znanstvenika s 26 mio SP :D torej kupte vec kot 70 mio SP pravzaprav :D
cena? jah, pocen lih ne bo :D
mogoce kaksen interesent tuki?
ma ene 55 mio SP (dread lvl 5 med drugim), ene 5-6 bill assetov + ene 4 bil v denarnici :) zravn dam se industrialca/znanstvenika s 26 mio SP :D torej kupte vec kot 70 mio SP pravzaprav :D
cena? jah, pocen lih ne bo :D
mogoce kaksen interesent tuki?
hmm zgornji fit zagotovo deluje, v primeru dvoma lahko dodam tudi screen shot. Nebi pa dau roke v ogn da dela tudi z NOSom ker ga ze dolgo dolgo nisem probal imeti gor. V primeru da z nosom ne dela: my bad :P
Glede mojih skillov pa: electrnocs lvl5, engeneering lvl5, advanced weapon upgrades lvl4, shield upgrades lvl4... Naprej se ne spomnim ker pisem iz sluzbe, lahko dopolnim ko pridem domov...
Lp
Glede mojih skillov pa: electrnocs lvl5, engeneering lvl5, advanced weapon upgrades lvl4, shield upgrades lvl4... Naprej se ne spomnim ker pisem iz sluzbe, lahko dopolnim ko pridem domov...
Lp
7 x HML II
1x EM, therm pa kin amplifier
2 x shield power relay II
2 x BCU II
3 x field purger rig
pa 5% PG implant, pol pa mislim da gre.
1x EM, therm pa kin amplifier
2 x shield power relay II
2 x BCU II
3 x field purger rig
pa 5% PG implant, pol pa mislim da gre.
Ok, takole, na hitro sm v quickfit-u sestavil moj setup in ocitno z nosom res ne gre (nisem ga probal gor dati ze zelo dolgo, zgoraj sem ga omenil le iz navade), a z tractor beamom gre gor brez problemov.
Takole nastimal sem le skille ki jih imam in jih potrebujem za ta fit:
Jury Rigging lvl 3
Science lvl 5
Shield Compensation lvl 4
Mechanic lvl 5
Electronics Upgrades lvl 5
Advanced Weapon Upgrades lvl 4
Caldari Cruiser lvl 4
Caldari Frigate lvl 5
Electronics lvl 5
Shield Upgrades lvl 4
Energy Grid Upgrades lvl 4
Spaceship Command lvl 4
Shield Emission Systems lvl 4
Heavy Missiles lvl 5
Tactical Shield Manipulation lvl 4
Shield Management lvl 5
Energy Management lvl 4
Standard Missiles lvl 4
Shield Operation lvl 5
Missile Launcher Operation lvl 5
Weapon Upgrades lvl 5
Shield Rigging lvl 3
Engineering lvl 5
Battlecruisers lvl 4
Lp
Takole nastimal sem le skille ki jih imam in jih potrebujem za ta fit:
Jury Rigging lvl 3
Science lvl 5
Shield Compensation lvl 4
Mechanic lvl 5
Electronics Upgrades lvl 5
Advanced Weapon Upgrades lvl 4
Caldari Cruiser lvl 4
Caldari Frigate lvl 5
Electronics lvl 5
Shield Upgrades lvl 4
Energy Grid Upgrades lvl 4
Spaceship Command lvl 4
Shield Emission Systems lvl 4
Heavy Missiles lvl 5
Tactical Shield Manipulation lvl 4
Shield Management lvl 5
Energy Management lvl 4
Standard Missiles lvl 4
Shield Operation lvl 5
Missile Launcher Operation lvl 5
Weapon Upgrades lvl 5
Shield Rigging lvl 3
Engineering lvl 5
Battlecruisers lvl 4
Lp
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Tilen ()
Ja ta drake zgleda hudo huda stvar.
Koliko pa ima tak fit DPS?
Glede na prebrano, bi imel myrmidon precej težko delo proti drakeju. Glede na to, da gre pri myrmidonu večinoma za nosanje in napadanje z droni.
Heavy droni so že kar veliki in jih z large missli verjetno fanj zadaneš, tako da se zna zgodit da jih kaj kmalu pobiješ. Polek tega pa imajo rakete eno pomembno lastnost, lahko jim menjavaš tip damagea, torej shielde ti zbije z EM, na armor pa se ti spravi z explosive recimo.
Zna precej boleti, če se ta dva spopadeta. Verjetno bi bil bolje myrmidon s t2 blasterji proti temu.
Koliko pa ima tak fit DPS?
Glede na prebrano, bi imel myrmidon precej težko delo proti drakeju. Glede na to, da gre pri myrmidonu večinoma za nosanje in napadanje z droni.
Heavy droni so že kar veliki in jih z large missli verjetno fanj zadaneš, tako da se zna zgodit da jih kaj kmalu pobiješ. Polek tega pa imajo rakete eno pomembno lastnost, lahko jim menjavaš tip damagea, torej shielde ti zbije z EM, na armor pa se ti spravi z explosive recimo.
Zna precej boleti, če se ta dva spopadeta. Verjetno bi bil bolje myrmidon s t2 blasterji proti temu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BluPhenix ()
Blasterji so killer za CAP. Ampak en properly fitter myrm bi znal biti ucinkovit. V 1on1 fightu proti takem tanku. Mogoce se kak T2 ammo. Zna kar udarit.
lp!
a se kej ve kok časa quickfit že ni bil update-an? Ker nikakor ne morem fitat mojega fita za manticore, vedno zmanjka powergrida ne glede na to kakšne skille nastavim, med tem ko v igri nimam nobenih problemov z fitanjem (nimam nobenega implanta v tej smeri).
A obstaja še kakšen podoben, up to date program za fitanje?
hvala, Lp
a se kej ve kok časa quickfit že ni bil update-an? Ker nikakor ne morem fitat mojega fita za manticore, vedno zmanjka powergrida ne glede na to kakšne skille nastavim, med tem ko v igri nimam nobenih problemov z fitanjem (nimam nobenega implanta v tej smeri).
A obstaja še kakšen podoben, up to date program za fitanje?
hvala, Lp
BigSexy ::
Jst quickfita že nekej časa ne uporabljam, EFT (Eve fitting tool) zmaga: Klik
To Infinity And Beyond !
najlepša hvala, bom pogledov...
Kaj mislite kaj je boljše na stealth bomberju (v mojem primeru manticore): 2 x sensor booster (zviša scanning resolution na 806, tago da imam frigato lockano v 2,8 sekunde) ali 1 x sensor booster (scanning resolution = 562, frigata je potem lockana v 4 sekundah) in 1 x passive targeter.
Nekako se ne morem odločiti kaj je boljše. Če imam 2 x sensor booster pridobim na hitrosti locka a dam tarči dlje časa da gre v warp, med tem ko z passive targeterjem tarča ne ve o mojihi namenih dokler ne ustrelim...
Mnenja? Izkušnje?
Hvala, LP
Kaj mislite kaj je boljše na stealth bomberju (v mojem primeru manticore): 2 x sensor booster (zviša scanning resolution na 806, tago da imam frigato lockano v 2,8 sekunde) ali 1 x sensor booster (scanning resolution = 562, frigata je potem lockana v 4 sekundah) in 1 x passive targeter.
Nekako se ne morem odločiti kaj je boljše. Če imam 2 x sensor booster pridobim na hitrosti locka a dam tarči dlje časa da gre v warp, med tem ko z passive targeterjem tarča ne ve o mojihi namenih dokler ne ustrelim...
Mnenja? Izkušnje?
Hvala, LP
sipek ::
@rh^: sej bi su pomoje za 20b + samo jest rabm € ne isk :) je pure PvP, razen par tisoc SP v social/trade.
frig, cruiser, BS, dread je lvl 5, (carrier = lvl 4). skor maxan gunnery (za hybride), 9mio+ v misslih, etc etc.
ce koga zanima, ga bom podalsu pa pejstu skille (nasleden teden enkrat ko pridem domov :) ).
frig, cruiser, BS, dread je lvl 5, (carrier = lvl 4). skor maxan gunnery (za hybride), 9mio+ v misslih, etc etc.
ce koga zanima, ga bom podalsu pa pejstu skille (nasleden teden enkrat ko pridem domov :) ).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sipek ()
heavy Drone mrym nima dost sans proti passive draku ker ti drake pobije drone pa nc nemors, scoop pa relaunch ti ne pomaga dost ker mas placa samo za eno rudno dronov tko da padejo v vsakem primeru.
Bozjak.
Za SB, v kolikor letiš sam, so nuja Sensor dampenerji.
Moj (Sicer Nemesis, ampak itak je po ta novem skoraj isto) je fittan tako:
Hi: 3x Arbalest cruise launcher, 1x Cloaking Device II
Mid: 1x passive targeter, 1x sensor booster, 2x sensor dampener
Lo: vsaj 1x BCU II
Jaz sem opazil, da je passive targeter nuja. Zakaj? Preprosto, ko se decloakaš lepo vklopiš vse module (dampenerje, booster), passive targeter. Vse to čim bolj hitro. Nato takoj ctrl+click na target. ZAdeva locka precej hitro in dokler ne locka passive targeter poskrbi, da on tembe "sploh ne vidi". Čim je lock spustiš vse 3 cruise. ZAradi dampenerjev porabi on dooosti časa da te locka in navadno je tudi pout of range. Počakaš par sekund, cloak. Na 30km ga zadanaš z vsemi 3 raketami, brez da bi te on lockal, navadno tudi brez da bi sploh poštekal kaj se dogaja.
Me pa nekaj zanima, če se cloakaš ti lahko concorde kaj naredi?
Celada, zato pa bi bilo verjetno zanimivo sniper myrm proti drakeju. Myrm z t2 railguni in t2 sentry droni.
Za SB, v kolikor letiš sam, so nuja Sensor dampenerji.
Moj (Sicer Nemesis, ampak itak je po ta novem skoraj isto) je fittan tako:
Hi: 3x Arbalest cruise launcher, 1x Cloaking Device II
Mid: 1x passive targeter, 1x sensor booster, 2x sensor dampener
Lo: vsaj 1x BCU II
Jaz sem opazil, da je passive targeter nuja. Zakaj? Preprosto, ko se decloakaš lepo vklopiš vse module (dampenerje, booster), passive targeter. Vse to čim bolj hitro. Nato takoj ctrl+click na target. ZAdeva locka precej hitro in dokler ne locka passive targeter poskrbi, da on tembe "sploh ne vidi". Čim je lock spustiš vse 3 cruise. ZAradi dampenerjev porabi on dooosti časa da te locka in navadno je tudi pout of range. Počakaš par sekund, cloak. Na 30km ga zadanaš z vsemi 3 raketami, brez da bi te on lockal, navadno tudi brez da bi sploh poštekal kaj se dogaja.
Me pa nekaj zanima, če se cloakaš ti lahko concorde kaj naredi?
Celada, zato pa bi bilo verjetno zanimivo sniper myrm proti drakeju. Myrm z t2 railguni in t2 sentry droni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BluPhenix ()
hvala za nasvet, seveda sensor dampenerje imam (2).
Moj setup je trenutno tak:
3 x cruise missile launcher I
1 x claoking device I
2 x sensor booster I
2 x remote sensor dampener
2 x overdrive injection system II
Zadeva deluje, ampak ce nasprotnika ne ubijem z alpha strikom, potem mi (ponavadi) spi*di, zato mi je padla ideja o passive targetingu.
Bom probal z passive targeterjem cim pridem domov iz sluzbe...
Hvala, LP
Moj setup je trenutno tak:
3 x cruise missile launcher I
1 x claoking device I
2 x sensor booster I
2 x remote sensor dampener
2 x overdrive injection system II
Zadeva deluje, ampak ce nasprotnika ne ubijem z alpha strikom, potem mi (ponavadi) spi*di, zato mi je padla ideja o passive targetingu.
Bom probal z passive targeterjem cim pridem domov iz sluzbe...
Hvala, LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Elite dangerous (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 31152 (951) | DJ-DUST |
» | Star Wars - The Old Republic (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Igre | 139217 (68928) | ahac |
» | Star Citizen postal prva AAA igra, financirana izključno s skupnostnim financiranjem (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Novice / Igre | 153616 (118124) | Truga |
» | katero MMORPG priporočate (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8050 (5287) | pr0sac |
» | Resničnost - MMORPG (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 12515 (7801) | Pyr0Beast |